Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği

Dün bu seti Çağrı Market' ten sadecde 1,50TL' ye aldım.
    İçinde fırça, mikrofiber bez ve temizleme sıvısı var.
    Denedim ve daha evvel 10TL verdiğim sıvı ve temizleme bezinden çok daha iyi ve lekesiz temizledi notebookumu.

hangi çağrı'dan aldınız acaba ?

• diyapman nickli arkadaşımıza teşekkürlerimi iletiyorum .)
    quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

kargo indirimi verebilecek bir gönüllü arıyorum yokmu arkadaşlar ?
  • @portakal'a kargo çeki yollanmıştır.umarım bu yeni zincirlere vesile olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygen -- 16 Ekim 2010; 18:22:25 >
  • beyler kimde kargo çeki var bende almak istiyorum..

bekliyorum hemen alıp, kargo çekimi ilk isteyene göndericem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freebursasporlu -- 16 Ekim 2010; 18:26:48 >
  • kim bozdu bu zinciri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addicttomango

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği

Dün bu seti Çağrı Market' ten sadecde 1,50TL' ye aldım.
    İçinde fırça, mikrofiber bez ve temizleme sıvısı var.
    Denedim ve daha evvel 10TL verdiğim sıvı ve temizleme bezinden çok daha iyi ve lekesiz temizledi notebookumu.

hangi çağrı'dan aldınız acaba ?

Dudullu
    Buna benzer komple temizlik seti(Araba için yıkama süngeri, cilası vs var) 11TL
    Çok amaçlı kullanım için mikrofiber bez(Eldiven gibi takılabiliyor) 4,5TL de vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

ŞİMDİ AKLIMA BAŞKA Bİ ÇAKALLIK GELDİ, DAHA DENEMEDİM AMA BİRİSİ ELBET DENER.SONUCUNU DA YAZARSA MEMNUN OLURUM.OLAY ŞÖYLE:İLK ÖNCEhttp://www.limango.com.tr/welcome/maximum ADRESİNDEN ÇAKMA Bİ HESAPLA 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ ALIYORUZ.ONDAN SONRA KENDİ ASIL(KULLANDIĞIMIZ) LİMANGO HESABINDAN BAŞKA Bİ ÇAKMA MAIL ADRESİNE(KENDİMİZİN OLACAK, YANİ KENDİMİZİN OLUŞTURDUĞU ÇAKMA MAIL ADRESİ) DAVETİYE YOLLUYORUZ.ONDAN SONRA DAVETİYE YOLLADIĞIMIZ MAIL ADRESİNE İLK BAŞTA ALDIĞIMIZ 10 LİRALIK HEDİYE ÇEKİNİ AKTARIYORUZ VE ORDAN BİR ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ.ONDAN SONRA DA DAVETİYE ETTİĞİMİZ ARKADAŞIMIZ(SÖZDE ARKADAŞ(KENDİMİZ)) ALIŞVERİŞ YAPTIĞI İÇİN KENDİ ASIL HESABIMIZA DA 10 LİRA YÜKLENİYOR.

nasıl teori tutarmı sizce?

Hocam Limangoyu batıracaksın heralde

Güzel fikir, maxsımum adresi ile üye ol 10 lira kazan, sonra asıl mailin ile sana ait olan çakma mail adresine davet yolla, sonra o davet ile üye ol, sonra maxımum adresinden üye olarak kazandığın 10 lirayı çakma mailine yolla ve 10 liralık bedava alışveriş yap, çakma mailden yaptığın alışveriş sayesinde (onu sen davet etmiştin) sana da 10 lira gelsin..:)

Aynen öyle hocam.bence %80 tutar bu deneme.vallahi kendimden utanıyorum varya, mezarcı olduk iki gündürdünde markafoniye bisürü çakallık yaptık tanesi sözde indirimsiz 175 lira olan iki gömleği(indirimli fiyatı 52.80 di) hediye çeki vs kullanarak tanesini 23.90 a aldık, üstüne bide 10 liralık daha hediye çeki kazandık.

dediğin yöntemi denedim güzel fikir..elinde kargo çeki olan varsa paylaşabilir mi aynı şekilde benden de başkası alabilir..

• ne guzel zincir olmus ya.a.a:))
  • bana da atabilirsin :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diyapman

küçük bir detay daha. hem kargo hem normal indirim çekinizi aynı alışverişte kullanamıyoruz!!

ah hocam tüm çeklerimizi aynı anda kullanabilsek varya tüm ürünleri bedavaya alırdım.isterse 3000 lira olsun.ilk başta bi kazık yedim düşük miktarlı hediye çeki kullanarak ama sonra, kendimi çok geliştirdim limango çeklerinde.dünde markafonide aynısı olmuştu.

markofoniye pek takılmadım daha.. bakalım ordan ne çıkcak.. boş wakit kalmıyor eğlenmeye..

--------------------------------------------------

quote:

diyapman nickli arkadaşımıza teşekkürlerimi iletiyorum .)
    quote:

kargo indirimi verebilecek bir gönüllü arıyorum yokmu arkadaşlar ?

cümleten herkese tşkler.. zincire dewam... AMAN SAADET ZİNCİRİNDEN HEPİMİZİ TUTUKLAMASINLAR DA :d

• pek sanmıyorum ama içimizde limango yetkilisi birileri varsa ne sövüyodur bize varya.benim tahminim en karlı şekilde çekleri kullanınca ya bu adamlar zarar ediyor yada kargo ücretlerini yüksek tuttukları için ne kar nede zarar ediyorlar.bana pek bu işten karları oluyor gibi gelmiyor.belki dh e takılmayanlardan geçiniyorlardırama en çok bu paraya işletmekten kar elde ediyorlardır.çünkü adamlar parayı aldıktan ort 9-10 gün sonra ürünü yolluyor.o sürede kullanıyolardır.
  • arkadaşlar kargo çekim hala duruyor. isteyen e mail adresini yazsın buradan hemen yollayayım
  • 5 kişi davet edildiğinde de kargo çeki veriyor bir adet alışveriş sonrası verdiği çek duruyor isteyen pm atsın..
  • banada e mail lazim uye olabilmem icin pm ltfen sonrada ceki alabilirim
  • "berkaygen" arkadaşımızdan aldığım kargo çekini göğsümde yumuşattıktan sonra düzgün bir vuruşla paslayacağım DH takım arkadaşlarımdan birinin e-mailini bekliyorum
  • @completely e-mail gonderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freebursasporlu

beyler kimde kargo çeki var bende almak istiyorum..

bekliyorum hemen alıp, kargo çekimi ilk isteyene göndericem..

lazımsa ben verim çek...acil cvb ver ama
  • kargo çekini ilk PM olarak mail adresini atan arkadaşa göndereceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

@completely e-mail gonderdim

gönderildi zincire devam..
  • @completely

cok tesekkrler arkadasim yardimci oldugun icin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.