Arkadaşlar daha önceden 3.1.3 spirit ile JB yaptığım zaman kullandığım TOMTOM Turkey navigasyon programını 4.1 Limera1n ile JB yaptıktan sonra kurdum yanlız programa giriyor yanlız sürekli kırılıp atıyor yazılımdan. Daha sonra başka versiyonlarını da yükledim sonuç hep kırılma ile sonuçlanıyor. Böyle birşey yaşayan varmı ? Ya da imkanı olan bi arkadaş benim için deniyebilirmi ??
Belki kpmik bi soru olacak ama napayım ilk defa kullanıyorum.
Önce JB ve unlock işlemlerini yapıp sonra mı simkartımı mikro haline getirmeliyim yoksa önce kartı halledip sonra mı JB işlemlerine başlamalıyım.
LimeRa1n'in final surumu cikmis. Musait oldugum bir ara yapmayi planliyorum ancak Beta 4de su anda herhangi bir eksik nokta goremedim.
Arkadaşlar iphone u çalınmış mağdur bir apple cı olarak birşey danışmak istiyorum. Forumu çok zamanım olmadığı için okuyamadım, arkadaşım için amerika dan iphone 4 4.1 sürüm cihaz geldi. cihaz unlock olarrak kontratsız alındı ancak tcell kartla çalışmıyor, cihaz simlock lu mudur?
limera1n ile jb yapsak lock durumu ortadan kalkar ve tcell ile çalıştırabilir miyiz?
Cihazın gelmesine ben önayak olduğum için çözüm arıyorum lütfen bilgilerinizi bu mağdur iphone cu kardeşinizle paylaşın :)
Bu cihazı çalıştırmak için limera1n yeterli midir?
İyi forumlar dilerim, herkese iyi akşamlar..
quote:
Orijinalden alıntı: deepdarque
Arkadaşlar iphone u çalınmış mağdur bir apple cı olarak birşey danışmak istiyorum. Forumu çok zamanım olmadığı için okuyamadım, arkadaşım için amerika dan iphone 4 4.1 sürüm cihaz geldi. cihaz unlock olarrak kontratsız alındı ancak tcell kartla çalışmıyor, cihaz simlock lu mudur?
limera1n ile jb yapsak lock durumu ortadan kalkar ve tcell ile çalıştırabilir miyiz?
Cihazın gelmesine ben önayak olduğum için çözüm arıyorum lütfen bilgilerinizi bu mağdur iphone cu kardeşinizle paylaşın :)
Selam
4.1 ile geldiyse 02.10.04 baseband vardır.Ve o modem firmware (baseband) için unlock yok henüz. iOS 4.2 ile birlikte çıkacakmış.Beklemeniz gerek.
Arkadaslar Abim kendine 3GS 4.1 iPhone aldı. Jb yapılmamış vaziyette acaba Jb yapsak unlock yapmamız gerekir mı. Jb yapinca turkcell hat ile hala kullanabilir mi. Telefon Türkiye'den alınmıştır. İlk defa iPhone kullandığımız için ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: dunyao
ben gecelerimi verdim edemedim, 4.1 e yükselttim ama şansa bb değişmedi niyeyse...
ne denediysem olmadı, yardım eden de olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: caytem
quote:
shift+restore ile restore yaparken 3194 hatası alıyorum.napmam gerek?
telefondaki sürüm 4.0.2 8A400 restore ederken seçtiğim sürüm 4.0.2 8A400
arkadaşlar acil yardım lütfen.
hosts dosyasına 74.208.10.249 gs.apple.com ekledim ama işe yaramadı. baseband değiştirmeden nasıl restore edebilirim bu telefonu? elmada takıldı kaldı.
Bende de aytnı 3194 hatası var. telefon 3gs 3.1.3 yüklü iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore adlı sürüme yükseltmeye çalışıyorum.
Caytem ilgin için teşekkür ederim eksik olma
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deepdarque
Selam
4.1 ile geldiyse 02.10.04 baseband vardır.Ve o modem firmware (baseband) için unlock yok henüz. iOS 4.2 ile birlikte çıkacakmış.Beklemeniz gerek.
Telefon 3gs 3.1.3 yüklü. Daha önce jailbreak ve unlock işlemi yapılmıştır. Şimdi 4.1'e yükseltme yaparsam jailbreak yapıyorum arkasından tekrar unlock yapmama gerek var mı?
arkadaşlar limera1n'nin finalini nasıl yüklerim.şuan beta 4lü hali var.yani nasıl yapıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: lord_danger
arkadaşlar limera1n'nin finalini nasıl yüklerim.şuan beta 4lü hali var.yani nasıl yapıcam.
restore + jb + unlock yanlız restore ederken direk 4.1 e geçmeyin.baseband değiştirmeden geçmeniz lazım.forumda makalesi var.
quote:
Orijinalden alıntı: Peiz!
quote:
Orijinalden alıntı: Privatedem
ya herşeyi tam yaptım telefonda bir sorun yok ancak limerain simgesi de yok olay nedir anlayamadım 3gs 4.1 cihaz
Benim de 3Gs 4.1 limera1n ile sorunsuz yaptım. Baştan yapmayı dene.
itunes acilmamis onu farkettim tamamdır sorunsuz yaptım ben de simdilik bi sıkıntı yok bakalım. yakında herseyi belli olur
quote:
Orijinalden alıntı: emrahkoroglu
Arkadaslar Abim kendine 3GS 4.1 iPhone aldı. Jb yapılmamış vaziyette acaba Jb yapsak unlock yapmamız gerekir mı. Jb yapinca turkcell hat ile hala kullanabilir mi. Telefon Türkiye'den alınmıştır. İlk defa iPhone kullandığımız için ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Şimdiden teşekkürler...
şu n jb siz calisiyorsa jb yaptikdan sonrada calisir istedigin surumle de calisir unlock sadece yurtdisindan gelen cihazlar icindir
Amerikadan alınmış 4.1 iPhone4 var.Simkilitli şimdi bunu Jailbreak yapıp unlock yapabiliyor muyuz. Telefon benim değil arkadaşıma yapmam gerekiyor bir sürü şey yazılmış anlamadım valla, teşekkürler.
4.1 ama baseband nedir?
4.1 ise unlock olmayan son surum BB dir mutlaka..
Merhaba. ABD’den aldığım 4.0.2 fw yüklü iphone 4′üm var. Anlattıklarınızı tek tek uygulayarak limera1n ile jailbreak yapmaya çalıştım, her seferinde done ve başarılı bir şekilde jailbreak yaptığım yazısını gördüm. 4-5 defa denedim, telefonumu da açıp kapattım. Fakat telefonumda limera1n ikonu hiçbirinde çıkmadı.
Nerede yanlış yapmış olabilirim?
Limera1n’i yönetici olarak çalıştırdım, itunes hep açıktı. dfu modla ilgili talimatları doğru olarak uyguladım fakat yine de başarılı olamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
iyi günler bende isveçte gelme iphon 4 var sürüm 4.1 bunu nasıl sorunsuz nir şekilde jb yapabilirim ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme