Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

3g yede oluyor.

yanlış bilgiler vermeyelim...

limera1n sitesinden alıntı; iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G - 4.0-4.1 and beyond+++

iPhone 3G kullanıcıları buraya;
    http://resim.donanimhaber.com/m_43610402/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan2101
    basebandı yükselirse unlock olmaz o yüzden mutlaka shs kaydı alın deniliyor yanlışlıkla yükseltirsem sorun yaşarım diye korkmuyor değilm 1 aydır bunu bekliyordum sonra yine şapa oturmak istemm

Tinyumbrella yontemi ile baseband yukselmeden 4.1e gecersiniz.
  • ipad için de aynı yöntemi mi kullanıyoruz. deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornist

ipad için de aynı yöntemi mi kullanıyoruz. deneyen var mı?

ipadde baseband problemi olmadığı için direk limera1n le yapabilirsiniz.
  • IPhone 3GS Itunes uzerinden 4.1'e yukselttim. cihazım turkiyeden alınma simlock problemi yok.

Limerain ile islemleri tamamlıyorum done yazıyor fakat ekrana limerain gelmiyor bu nedenle cydia kuramıyorum.

Yardım ederseniz sevinirim.
  • http://www.greenpois0n.biz/
    Unlock Baseband 05.14.02 / 2.10.4 Significant Progress
    i 05.14.02 / 2.10.4 kilidinde Önemli İlerleme sağlandığını söylüyor ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum.
  • UYARI geldi!!! iOS 4.1 SHSH alın diyor geo.

http://www.coveringweb.com/2010/10/save-shsh-blobs-of-ios-41-now-apple.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 11 Ekim 2010; 17:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesari33

http://www.greenpois0n.biz/
    Unlock Baseband 05.14.02 / 2.10.4 Significant Progress
    i 05.14.02 / 2.10.4 kilidinde Önemli İlerleme sağlandığını söylüyor ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum.

yinede bu ayın sonuna doğru çıkar diyorlar ne kadar doğru bende bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: kby

UYARI geldi!!! iOS 4.1 SHSH alın diyor geo.

http://www.coveringweb.com/2010/10/save-shsh-blobs-of-ios-41-now-apple.html

türkçe meali nedir hocam?

• arkadaşlar limera1n i yükledim bitti fakat ekranda hiç bir program ikonu yok kendi ikonlarının haricinde .. ve cydia nın üzerinde 1 yazıyor ne anlama geliyor..telde yardımcı olabilecek biri varsa rica etsem bana çağrı atabilirlermi ben hemen dönerim..541 4202192 yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

arkadaşlar limera1n i yükledim bitti fakat ekranda hiç bir program ikonu yok kendi ikonlarının haricinde .. ve cydia nın üzerinde 1 yazıyor ne anlama geliyor..telde yardımcı olabilecek biri varsa rica etsem bana çağrı atabilirlermi ben hemen dönerim..541 4202192 yardımlarınızı bekliyorum

cydianın üzerindeki yazı güncelleme oldugunu söylüyoe
  • arkadasım lımera1 n tıkla cıkan pencereden cydıa yı tıkla tabı bu arada net baglantın olsun o kendı kuracaktır ekrana cydıay ı...
  • quote:

arkadaşlar limera1n i yükledim bitti fakat ekranda hiç bir program ikonu yok kendi ikonlarının haricinde .. ve cydia nın üzerinde 1 yazıyor ne anlama geliyor..telde yardımcı olabilecek biri varsa rica etsem bana çağrı atabilirlermi ben hemen dönerim..541 4202192 yardımlarınızı bekliyorum

Ilk dediginizi anlamadim biraz daha acar misiniz? Baska program olmamasi cok normal siz yukleyeceksiniz uygulamalari. Eger dediginiz buysa..
    1 demek 1 tane update(guncelleme) oldugunu gosteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Ilk dediginizi anlamadim biraz daha acar misiniz? Baska program olmamasi cok normal siz yukleyeceksiniz uygulamalari. Eger dediginiz buysa..
    1 demek 1 tane update(guncelleme) oldugunu gosteriyor.

evet jb yapıldında içinde extra programlar çıkacağını zannediyordum sizin demenizle bunları ben yükleyeceğim ozaman burası ok..gücelleme olduğunuda anladım sadece problemim unlock kalıyor içinde kart mevcut cydia manage segmesine basarak en sonra kadar geldim yani bundan sonra sadece hattımı kesip içine koymammı gerekecek kildinin açıldığını nasıl anlayabilirm?

• Arkadaşlar 3G 16gb Turkcell cıkışlı olmadı, Limera1n "power tuşunu bırakın dedikten sonra takılı kaloyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERSN -- 11 Ekim 2010; 20:46:39 >
  • Türkiyeden alınma (Türkcell) 4.1 sürüm, BB sürümü ise 2.10
    Unlock beni ilgilendirmiyor değil mi arkadaşlar?
    Direk JB yapabiliri, dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Türkiyeden alınma (Türkcell) 4.1 sürüm, BB sürümü ise 2.10
    Unlock beni ilgilendirmiyor değil mi arkadaşlar?
    Direk JB yapabiliri, dimi?

zaten turkcell den almışsın unlocka gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERSN

Arkadaşlar 3G 16gb Turkcell cıkışlı olmadı, Limera1n "power tuşunu bırakın dedikten sonra takılı kaloyor"

limera1n 3g icin uyumlu degil hocam redsnowla yap jb ini
  • arkadaşımın amerikadan telefonu gelmiş az önce bişey sormak istiyorum..

versiyonu 4.02 baseband 01.59.00 bu telefonu nasıl jailbreak yapabilir ?? limera1n 4.02 de oluyor mu ? shsh kaydı denilen şeyi yapması gerekirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ras0 -- 11 Ekim 2010; 21:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

arkadaşımın amerikadan telefonu gelmiş az önce bişey sormak istiyorum..

versiyonu 4.02 baseband 01.59.00 bu telefonu nasıl jailbreak yapabilir ?? limera1n 4.02 de oluyor mu ? shsh kaydı denilen şeyi yapması gerekirmi

evt hocam bu konuda anlatilanla kolayve sorunsuz j ini yapa bilirsin
  • RC1 - out of beta! afc2, reliability improvements, no reboot for cydia, 2kb smaller
    RC1 sürümü çıkmış arkadaşlar, 2kb daha küçük. Artık beta değil
    http://www.iphone-tr.net/iphone-ios-4-0-2-4-1-jailbreak-cikti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 11 Ekim 2010; 21:24:34 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.