Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

Arkadaslar Greenpois0n da telefon her yeniden baslayinca yeniden yapmak gerekecek fln diyordular.

limera1n de durum nedir ?

duruma gore jb+unlock li iphone 4 u 4.1 e yukseltmeyi dusunuyorum.
    deger mi sizce?

greenpoison da öyle bir şey yok, dev team limera1n deki açığı kullanarak Pwnage Tool çıkaracak 2-3 gün içinde. en temizi odur, beklemek istemiyorsan limera1n BETA4 ile yapabilirsin.

ne fark ediyor, arada ne fark var lmrainle, pwnage tool un?

limera1n an itibariyle beta. usb ile iphone a kod enjekte edip üzerinde jailbreak yapıyor.

pwnage toolda ise firmware dosyasını sen tool a gösteriyorsun, firmware'e bilgisayarında kod enjekte ediyor, unlock + cydia full paketli senin telefonuna gönderiyor.

kullanılacak açık aynı. eğer baseband unlock derdinz yoksa limera1n iş görür. öyle bir dert olsa da iş görüyor fakat dev team nedense tavsiye etmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: fawkes7emre

JB yapan arkadaşlar, pili çok yediği doğru mu jb'nin?

Diğer jb ye göre daha fazla pil yiyiyoe
  • Hevesim kaçtı bu pil sorunu yüzünden.
  • Arkadaşar;

1 - Yurtdışı i-phone'u jb+unlock yapıp kullanmak istiyorum artık. Ancak henüz pasaport kaydını yaptırmadım. Şimdi telefonu kullanmaya başlarsam kaç gün içinde kaydını yaptırmam gerekir. Ayrıca olur da ben kayıt yaptırmadan kapatılırsa, kayıt yaptırdığımda açılır mı? Şimdiden teşekkürler.

2 - Limera1n ile yapılan JB&Unlock işlemleri tamamen geri alınabilir nitelikte mi. İlerleyen günlerde bazı arkadaşların bahsettikleri diğer jb ve unlocking yazılımları çıktıklarında telefon ayarlarını geri alıp yeni çıkacak bu JB yazılımlarını yükleme şansım olacak mı?

İlginizi bekliyorum. Acemiyim, bi yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes7emre

Hevesim kaçtı bu pil sorunu yüzünden.

abartılacak kadar değil ama yinede siz bilirsiniz
  • Selamlar.

iphone 4 4.1 1.59bb telefonuma jb yaptım.
    bitesms 4.99 yükledim bigbosstan ama tıkladığım zaman açılıp hemen kapanıyor msjları bile göremeden.
    Fakat bir msj geldiğinde quickreply özelliği çalışıyor programı açmadan msja cevap verebiliyorum önceden olduğu gibi.
    3gs telefonumdan aldığım back up'ı iphone 4 üme yaptım jb sonrası. herşey yerine geldi ama bitesms yükleyince çalışmadı.

Herşeyi denedim sonra dedim bi restore çekeyim limera1n beta 4 ile jb yapayım ama yine olmadı.
    Ayrıca backup'tan yüklediğim için çakışan birşey vardır belki diye paranoya bile yaptım ve restore sonrası ilk bitesms yükledim daha ultrasnow bile yüklemeden.
    Fakat sonuç aynı.

özet olarak: iPhone 4 'ünde bitesms 4.99 u çalıştırabilen oldu mu? Ya da sorunumun çözümünü bilen var mı ? teşekkürler.
  • arkadaslar bu jb ıphone 3g ye oluyo mu ayrıca iphone 4 4.02 1.59 bb yı nasıl jb yapabılırım resımlı anlatım var mı
  • neden daha fazla pil yiyor sebebini biri açıklarsa sevinirim
  • videoda söylenen herşeyi yaptım.çok güzel bir paylaşım olmuş.itunes dan uygulama yüklemek istiyorum ama hala hata veriyor.iphone u ilk defa 3 gün önce kullanmaya başladım.o yüzden çok az bilgim var ip4 hakkında.uygulamaları nasıl yükleyebilirim? cydia ya girdim user ı seçtim bişeyler güncelledi açıp kapandı tel sonra tekrar itunes daki uygulamaları indirmeye çalışıyor ama yine hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

arkadaslar bu jb ıphone 3g ye oluyo mu ayrıca iphone 4 4.02 1.59 bb yı nasıl jb yapabılırım resımlı anlatım var mı

3g yede oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru-kan

Arkadaşar;

1 - Yurtdışı i-phone'u jb+unlock yapıp kullanmak istiyorum artık. Ancak henüz pasaport kaydını yaptırmadım. Şimdi telefonu kullanmaya başlarsam kaç gün içinde kaydını yaptırmam gerekir. Ayrıca olur da ben kayıt yaptırmadan kapatılırsa, kayıt yaptırdığımda açılır mı? Şimdiden teşekkürler.

2 - Limera1n ile yapılan JB&Unlock işlemleri tamamen geri alınabilir nitelikte mi. İlerleyen günlerde bazı arkadaşların bahsettikleri diğer jb ve unlocking yazılımları çıktıklarında telefon ayarlarını geri alıp yeni çıkacak bu JB yazılımlarını yükleme şansım olacak mı?

Arkadaşlar bi el atın şu mevzuya artık

• quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Beyler ben sabah jailbreak yaptım installous felanda yükledim orda sorun yok ama jailbreak yapınca müzik,video gibi uygulamalar silindi restore edicem ama 580mb bi türlü bitmiyor, daha kısa bi yöntemi yok mu bunun?
    Cihaz: iPod Touch 4

Restore etmek için indirdi tam yükleyeceğim bi hata veriyor ve baştan indirmeye başlıyor ne yapmam lazım?
  • Arkadaşlar deneyeniniz oldumu bilmiyorum, ben jb ve unlock yaptıktan sonra hat üzerinden internete bağlanamıyorum. wi-fi çalışıyo tamam ama sim kartla internete bağlanmada sorun yaşıyorum. başka telefona takıp denediğimde sorunun sim kart da olmadığını anladım. Jb unlock yapan arkadaşlardan sim kart üzerinden internete girmeyi başaran varmı?
  • yarin isyerine gidip JB yapmak icin sabirsizlaniyorum.
  • quote:

quote:

Arkadaşar;

Arkadaşlar bi el atın şu mevzuya artık

1- Sim kartınızı takıp şebekeye bağlandıktan sonra 1 ay süreniz var ama bazı arkadaşlar 10-15 günde telefonlarının arama ve aranmaya kapandığını söylüyorlardı. Kapanırsa bile siz daha sonradan pasaport kaydını yaptırıp tekrar kullanıma açabilirsiniz.

2- Tabii ki geri alınabilir. Herhangi bir sorundan ötürü veya tamamen keyfi olarak JB'i kaldırmak isterseniz telefonu bilgisayara bağlayıp iTunes üzerinden Restore yapmanız yeterli. Cihazınız ilk günkü haline dönecektir.

• itunes ile restore yapınca, baseband yükseltmez değil mi?
  • quote:

quote:

Beyler ben sabah jailbreak yaptım installous felanda yükledim orda sorun yok ama jailbreak yapınca müzik,video gibi uygulamalar silindi restore edicem ama 580mb bi türlü bitmiyor, daha kısa bi yöntemi yok mu bunun?
    Cihaz: iPod Touch 4

Restore etmek için indirdi tam yükleyeceğim bi hata veriyor ve baştan indirmeye başlıyor ne yapmam lazım?

şuan bu durumda yani:

• quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

şu orjinal firmware dosyasını apple sitesinin neresinden indiriyoruz söyleyecek bir babayiğit var mı .ios 4.1'i

iPhone 4 için :http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7939.20100908.Lcyg3/iPhone3,1_4.1_8B117_Restore.ipsw

arkadaslar bu restore iphone 4 için mi yoksa 3 g için mi çünkü bu308 mb dio ben 600 mb die duymuştum yoksa o başka bişeymiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: hozturan
    itunes ile restore yapınca, baseband yükseltmez değil mi?

Yukselir hocam, tinyumbrella yontemiyle yapmalisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: medium36

Arkadaşlar deneyeniniz oldumu bilmiyorum, ben jb ve unlock yaptıktan sonra hat üzerinden internete bağlanamıyorum. wi-fi çalışıyo tamam ama sim kartla internete bağlanmada sorun yaşıyorum. başka telefona takıp denediğimde sorunun sim kart da olmadığını anladım. Jb unlock yapan arkadaşlardan sim kart üzerinden internete girmeyi başaran varmı?

çözüm bulabildinizmi internet sorununa...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.