bunu daha önceden yazdılar evet. ilk dedikodular çıktı hemen yazdılar. ıkı jb cok gereksız gercekten. tabı unlock flan gıbı bır seyler gelmıyorsa.
quote:
chronic We are currently working the "situation" out. Don't worry, you'll still get the jailbreak in the end, nothing to be concerned about.
kör istemiş bir göz Allah vermiş iki göz.
limera1n yada greenpoison'un biri 4.2 ye saklanmalı
arkadaslar bu jb 3gs yi desteklermı 4.1 ile gelen basebandı
baseband konusunda bır haber yok zaten. lımeraın butun herseyı kırıyor ole gorunuyor.
quote:
p0sixninja Joshua Hill We are not changing our release date. If we can implement @geohots before 10/10 we will use that, otherwise we're using ours. #roadblocks
Hocam valla ben hic cronik teama guvenmiyorum greenposiinu erteler diye ama geohot bu isin asl has adami
Arkadaşlar SHAtter exploiti 4.2 4.3 4.4 falan çıksa da fark etmez. Bootrom exploiti çünkü. Aynen eski bootrom'lu 3GS'ler gibi düşünün. Onlara JB hemen çıkıyor ufak modifikasyonlarla. Bu da böyle olacak Boşuna PWNED FOR LIFE demiyorlar yani Donanım güncellemesi gelene kadar bu exploitler sorunsuz çalışacaktır. Geohot'ın bu exploiti donanım güncellemesine gidilmesi durumunda kullanması daha yerli olurdu.
çıksın artık 3310 gibi kullanıyoruz cihazı :(
Ben app'leri indirmeye başlayayım :) Allah razı olsun bu adamlardan :)
Chronic olaya çok bozuldu ama... ))) Geohot için dötoğlanı diyip duruyorlar.. )))
Arkadaşlar rekabet iyidir.. Her zaman biz tüketicinin işine yarar...
Aynen zaten bu gidişle önümüzdeki hafta 2-3 tip JB olacak bi taneyi bulamazken bir sürü olacak bizimde burnumuz kalkar artık :)
Biri de şu 4.1in unlockunu çıkarsa yaa bu kadar kavganın gürültünün içinde
bu jiroskop ve retina ekran için neler indirdiniz arkadaşlar ? öne çıkan uygulamalar neler
quote:
Orijinalden alıntı: LordMayros
bu jiroskop ve retina ekran için neler indirdiniz arkadaşlar ? öne çıkan uygulamalar neler
Epic Citadel (Grafikler için, Unreal Engine 3 içeren bir tanıtım motoru) Eliminate: Gun Range (Gyro) N.O.V.A (Gyro + Retina) Spirit (Benim favori oyunumdur, Retina desteğine sahip) Asphalt 5 (Gyro + Retina) Flight Control (Retina) Hero of Sparta 2 (Retina) vs vs diye gider
Neyse işin özü Gameloft oyunlarının çoğu Gyro ve Retina destekliyor. Onun dışında uygulama/oyun az.
Şimdi başka bir sorunumuz var... Hangi jb yi kullanalım.. Hangisi daha iyidir.... Hımmm... Bu arada Geohot'un jb sinin "ömür boyu" olduğu kesin konfirme edildi... )))
Ya iyice kafam karıştı. Bu konularda acemiyim biraz. 3.2.2 iPad'im var. JB yapmak istiyorum. Hangi yöntemi önerirsiniz? Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum .
vay anasını ya.. 3 gün önce ağlıyorduk burda JB yok JB yok diye.. adamların yaptığına bak şimdii... yok böyle birşey ya.
Yalniz her iki jb de sadece 4.1 de untethered olacakmis.4.2 de tekrar tethered olacak bunlar eger yeni bir userland exploit bulunmazsa.
bence greenpasi0ndan daha iyi olucak her acıp kapatınca yeninden jb lemek gerekiyormus ya greende o olay cok sacma bu kişi onun önüne gecerse greenosi0n hava alır gibi geliyor