Şimdi Ara

LimeSnow (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayal kırıklığı.. geohot olm gitti 10$ .. :DDD
  • nerede yazıyor bende yazmıyor ole bısı
  • peki limesn0w.com la
    www.limesnow.com aynımı?

bir de site muhabbeti sonradan çıktı.
    resımler once.
    resımle gercek olblr zaten lımreraın sıtesınde cıkart lımesnow.
    gercek olsun yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 11 Ekim 2010; 21:52:27 >
  • Haber doğru sanırım yakında cikar
  • bir de adam resmi sitesi şu anda limerain sayılır oraya da yazardı bir şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

nerede yazıyor bende yazmıyor ole bısı

LimeSnow
  • korkmayın gelicektir belli bir zaman alıcaktır tıpkı bizim telefonlar gibi ama gelicektir kardeslerim canınızı sıkmayın 4 günlük bir banım vardı bir şeyler yazamadım ferah olun sabır dileyin

not: buarada o spritjb org adresi sahte diil bin kere söledik greenpoison topiğinde de anlattım o sitede cıkan haberleri heryerde görebilirsiniz varsa bir gelişme ordan da takip edebilirsiniz buarada haber dogru yada fake ancak durum biraz kötü burda bir açıklama yapılmıs inanmayın söylentilere suan öle bir çalışma yok denilmiş ahanda adresi

http://www.machackpc.com/news/hacknews/iphone-unlock-for-baseband-05-14-02-02-10-4-is-current-not-being-worked-on/

birde sherif hasim in calısmada oldugu ve belli bir zaman sonra cıkartacagı yazıyor ahanda burdaki adreste ki sherif hasim zaten unlock için calısma yaptıgını duyurmustu 4.2 ve aynı baseband için cıkacak telefonları beklediğini sölüyor yani yaklasık 1 ay sonra unlock gelicek muhtemeldir kesin bir şey sölemiyorum

http://celljee.com/baseband-05-14-0202-10-04-crashed-expect-unlock-for-ios-4-24-1/

ancak durum suki jail break ve unlock yapmak gitgide zorlasıyor kedi fare oyununda artık fareler kedilerin heran eline gecebilir demişti posixninja iphone 5 ile birlikte bence baya büyük bir sıkıntı yasanacak gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h!j@cker -- 11 Ekim 2010; 22:09:31 >

• hocam beni hic ilgilendirmiyor kim yapmis nerde yapmis bana jb imi versinler o kadar ama bence geohot yapiyor bu isleri hic bir suphem yok
  • Yeni alacaklara benden tavsiye sakın ve sakın ucuz diye Amerika'dan almayın. Unlocked olarak satılan ülkelerden alın veya Türkiye'den alın öbür türlü çok beklersiniz unlock çıkmasını..
  • Video FAKE ! Çünkü resimde de gösterdiğim gibi cihazın model numarası MC139DN yani karşılığı Australia T-Mobile, herifin cihaza taktığı kart da T-Mobile zaten

LimeSnow
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Video FAKE ! Çünkü resimde de gösterdiğim gibi cihazın model numarası MC139DN yani karşılığı Australia T-Mobile, herifin cihaza taktığı kart da T-Mobile zaten

LimeSnow

evet banada cok suphelı gelmıstı.
    ama dıgerlerı vıdeo ıle alaklaı degıl
    yanı calısma varbelkıde

• http://theiphonewiki.com/limesn0w/

umarım dogru degıldır.
  • Buda yalan oldu Ağlasam mı gülsem mi şaşırdım.Off offff
  • limesn0w olmasa da ufukta unlock var :)

MuscleNerd
    For all new limera1n and greenpois0n jailbreakers: there is also unlock on the horizon for at least some of you in 4.2
  • Bu piyasa hakkinda bilginiz, yok. Olanlari bilmiyosunuz, benim yapabilcegim bisey yok :) \

Twitter hesabini niye kapali tutsun
    Blog niye kapali dursun

Tum Piyasada sozu gecenler neden birakti diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Bu piyasa hakkinda bilginiz, yok. Olanlari bilmiyosunuz, benim yapabilcegim bisey yok :) \

Blog niye kapali dursun

evet geohot bıraktı

www.limera1n.com bu site benim limera1ni ben yaptım.

dağılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut23

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Bu piyasa hakkinda bilginiz, yok. Olanlari bilmiyosunuz, benim yapabilcegim bisey yok :) \

Blog niye kapali dursun

evet geohot bıraktı

www.limera1n.com bu site benim limera1ni ben yaptım.

dağılabilirsiniz.

Kardeşim niye açıklıyosun ya.....

• bence geohot bır kıyak yapacak gıbı salimin eline kalmayız ınsallah adam unlock u yapmıs 4.2 yı beklıyo nıye beklıyo onu anlamıs degılım yahuuu jb olsa derım anlarım emme basebandı nıye bekletıyo onu anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic
    bence geohot bır kıyak yapacak gıbı salimin eline kalmayız ınsallah adam unlock u yapmıs 4.2 yı beklıyo nıye beklıyo onu anlamıs degılım yahuuu jb olsa derım anlarım emme basebandı nıye bekletıyo onu anlamadim

Yayinladin baseband hacki kardesim yaptinl unlock apple yamayi yapti 4.2.0'in final surumunde o acigi kapatti ne olacak al bastan bu sefer de 4.2.0'a unlock ara.

Yani adam acigi bulmus bekliyor ki betalar da gelmisken guzel ciksin final surumu cikarayim unlocku kirayim cihazi millet guncellesin cihazi yapsin unlock ardindan bir downgrade bir jb kebap...
  • bence bunlar salım ısı fake gibi bu is jbolayına dondu deveam yaptım acıklayacagım dedi dedi beceremedi bence gene ellerinde bşrsey yok gibi geohot bu ısı yapacak gibi bu adamlar calısmıyo bırtek gehot vargibi baskada yok onlarda bu adamdan nemalanıyor goreceksşniz adamlar gene yamulacaklar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.