selamlar.bilgisayarıma limewire kurdum ama acilmior.ancak silip tekrar kurarsam acilior.bilgisayara res atinca tekrar acilmior tekrar kurunca acilior felan.acmaya calistigimda klasorde sole bi hata cikior.sanırım sorun java kaynakli ancak java var bilgisayarda.nasil halledebilirim.hata aşşağıda
# # An unexpected error has been detected by Java Runtime Environment: # # EXCEPTION_FLT_STACK_CHECK (0xc0000092) at pc=0x00bad0a9, pid=2708, tid=2712 # # Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (1.6.0_02-b06 mixed mode, sharing) # Problematic frame: # v ~RuntimeStub::resolve_virtual_call # # If you would like to submit a bug report, please visit: # http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp #
--------------- T H R E A D ---------------
Current thread (0x00b36400): JavaThread "main" [_thread_in_Java, id=2712]
Other Threads: 0x02d14400 VMThread [id=2436] 0x02d65400 WatcherThread [id=3808]
VM state:not at safepoint (normal execution)
VM Mutex/Monitor currently owned by a thread: None
Heap def new generation total 2304K, used 283K [0x1e9a0000, 0x1ec10000, 0x1f370000) eden [error occurred during error reporting, step 190, id 0xc0000092]
vm_info: Java HotSpot(TM) Client VM (1.6.0_02-b06) for windows-x86, built on Jul 12 2007 01:16:14 by "java_re" with unknown MS VC++:1310
javankn son sürümünü istiyor
limewire uninstall yap program klasöründen limewire a ait klasörüde kaldır ardından javayı güncelle limewire ı yeniden kur sorun çözülecektir
uninstall yapinca zaten kendisi kaldirior ordan.limewire i her bilgisayari actigimda kurarsam sorun olmuyor aciliyor ama her res sonrasi boyle yapmak istemiorum.ayrica java nin son surumu mevcut
o zaman uninstall yaptıktan sonra kayıt defterindeki limewire girdilerinide silmen gerekli burada kalan değerler yüzünden aynı problem devam ediyor demek ki
eh iyide problemin ne oldugunu sen anlayabildin mi?eger anladiysan soyle bana ben bi sekilde cozeyim cunku dediklerinin hepsini yaptigim halde sorun devam ediyor.ve sorun limewire ile alakali degil java ile ilgili.yukardaki hata kodunda da belli
up
Eğer Yeni İse Limewire versiyonunuz,Javanın son surumunu ındırın. Eğer Javanız 5,1 eskı surum ıse eskı lime wire Yukleyiniz.
javayı güncelle sonra kur eger yine olmazsa başka program kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme