Şimdi Ara

LİMEWİRE İÇİN YARDIM ACİLLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LİMEWİRE 4.10.9 KULLANIYORUM AMA HEP SORUN YASIYORUM DAHA YENİ KULLANMAYA BASLADIĞIM İÇİN TAM OLARAK BİLMİYORUM NEDENLERİNİ SİZE Bİ DANIŞIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....
    1. PROGRAMI ÇALIŞTIRDIĞIMDA İLK ARAMA YAPMAMA İZİN VERİYO VE DOWNLOAD YAPABİLİYORUM AMA İKİNCİ BİR ARAMA YAPMAK İSTEDİĞİMDE SÖLE BİR HATA VERİYO "your search too specific. Plase make your search smaller and try again" bu nedir acaba.
    2.Limewire calıştıktan bir sure sona upload a baslıyor ve benim download hızım 0-1 kb arasına düşüyor ve ilerlemiyor halbuki benden upload edenler 20-25 lerde cekiyolar.

ARKADASLAR Bİ TURLU BULAMADIM NEDİR ACABA BUNLARIN NEDENİ YOKSA NORMALİ BUMU. FORUMDA OKUDUKLARIMA BAKARSAM HERKES MUTLU AMA Bİ BEN Mİ SANSSIZIM. FARKLI BİR ÖNERİ VARSA PROGRAMDA OLABİLİR HER TURLU YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...ÇILDIRMAK ÜZEREYİM

ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER!!!!

• ilk sorunun cevabı basit.aradıgın seyin ismini cok uzun yazmıssın 1azdaha kısaltıp aramayı dene
    2.si ise senin indirdiğin dosyaya bağlı.yani paylasanların sayısıda önemli.ama her dosyada bunu yapıyorsa bilemem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ooze

ARKADAŞLAR LİMEWİRE 4.10.9 KULLANIYORUM AMA HEP SORUN YASIYORUM DAHA YENİ KULLANMAYA BASLADIĞIM İÇİN TAM OLARAK BİLMİYORUM NEDENLERİNİ SİZE Bİ DANIŞIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....
    1. PROGRAMI ÇALIŞTIRDIĞIMDA İLK ARAMA YAPMAMA İZİN VERİYO VE DOWNLOAD YAPABİLİYORUM AMA İKİNCİ BİR ARAMA YAPMAK İSTEDİĞİMDE SÖLE BİR HATA VERİYO "your search too specific. Plase make your search smaller and try again" bu nedir acaba.
    2.Limewire calıştıktan bir sure sona upload a baslıyor ve benim download hızım 0-1 kb arasına düşüyor ve ilerlemiyor halbuki benden upload edenler 20-25 lerde cekiyolar.

ARKADASLAR Bİ TURLU BULAMADIM NEDİR ACABA BUNLARIN NEDENİ YOKSA NORMALİ BUMU. FORUMDA OKUDUKLARIMA BAKARSAM HERKES MUTLU AMA Bİ BEN Mİ SANSSIZIM. FARKLI BİR ÖNERİ VARSA PROGRAMDA OLABİLİR HER TURLU YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...ÇILDIRMAK ÜZEREYİM

ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER!!!!

2. sorun için Limewire'da preferences(tools da olabilir önümde limewire yok tahmini konuşuyorum) kısmına gir orada network options tarzında bir sekme olması lazım oradan upload hızını ayarlayabilirsin o büyük ihtimalle default olarak sonsuzdur onu 3-4-5 kb'a ayarla ki download hızın fazla düşmesin. Ayrıca indirme hızının iyi olabilmesi için de o dosyanın kaç kişide olduğu önemlidir. Yaklaşık olarak 20 kişiden az kişide bulunan dosyalardan fazla performans bekleme hele ki indirdiğin dosya Türkçe ise onu paylaşanlar da Türk olacağı için ve genelde Türkler upload hızlarını çok fazla kıstıkları için 15-20 kişiden az ise hiç performans bekleme o dosyadan Tabi du dediğim büyük boyutlu dosyalar için yoksa bir mp3'ü yavaş ta olsa bir şekilde indirirsin zaten onu. 1. soru ile ilgili arkadaş açıklamayı zaten yapmış

• Yardım istiyorsun bağıra bağıra mesaj yazıyorsun.

Forum adabını öğrenelim. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ki bu da hiç hoş gözükmez. Bu tipte soruların yanıtını bilsem de cevap vermemeyi tercih ederim.

İyi forumlar.
  • cevap veren arkadslara teşekkur ederim ... hallettim arkadaslar sayenizde

zafer_72 mesaj bölümünde 1714 msj yazıyor yani epeydir formlardasın bende ise 5 msj yazıyor yani yeni girdim bu şekilde bi tavır sana hiç yakışmıyor.. Bilgi paylaşıldıkça kutsaldır bu kibirle nereye kadar bilmiyorum senin için. Sen cvp vermesende verenler ve anlayışlı olanlar var sağ olsunlar daha kibar olmalısın bence.

tekrar teşekkurler arkadaslar formlarrın kıynetini şimdi daha iyi anlıyorum artık bende hep aranızdayım

• quote:

Orjinalden alıntı: ooze

cevap veren arkadslara teşekkur ederim ... hallettim arkadaslar sayenizde

zafer_72 mesaj bölümünde 1714 msj yazıyor yani epeydir formlardasın bende ise 5 msj yazıyor yani yeni girdim bu şekilde bi tavır sana hiç yakışmıyor.. Bilgi paylaşıldıkça kutsaldır bu kibirle nereye kadar bilmiyorum senin için. Sen cvp vermesende verenler ve anlayışlı olanlar var sağ olsunlar daha kibar olmalısın bence.

tekrar teşekkurler arkadaslar formlarrın kıynetini şimdi daha iyi anlıyorum artık bende hep aranızdayım

Bütün mesajlarımı bir okuyup ona göre yorum yapmanı tavsiye ederdim.
    Bak bakalım hangi mesajımda kibirli bir şekilde davranmışım.
    Kolaylık olsun diye imzamdaki konulardan okumaya başlamanı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.