Şimdi Ara

LimeWire'ü hatırlayan var mı :)) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
2
Favori
11.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004-2005'te az mp3 indirmedim. Sonra Turkboard'u ve Warez-BB'yi kesfedince LimeWire'a gerek kalmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise 4ler faln her türlü bilir, lise 3ler de bilebilir, ne liseymiş arkadaş ezip duruyonuz çoşları
  • liseliyim,biliyorum :D
  • Ondan önce de Kazaa vardı.
  • FsxixC kullanıcısına yanıt
    Wire "vür" diye değil "vayr" diye okunur yalnız.
  • Lime wire az bulurdu ama oz bulurdu. Ares cok buluyordu ama cogu inmiyordu. Biraz farkli olmaya calisan emule falan kullanirdi. 256 kbps internet ile indirmeye calisiyorduk simdi 24 mbps net kullaniyoruz az geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 24 Ekim 2015; 23:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk cikan bi paylasim programi vardi. Ben o zamanlari biliyorum. Ama ismi su an aklima gelmedi bi turlu. Snap'li biseydi sanki adi. Lacivert beyaz mi logosu vardi. Sonra yasaklandi ve piyasadan cekildi. Aklima gelmiyor bir turlu adi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fimi

Wire "vür" diye değil "vayr" diye okunur yalnız.

siz öyle okuyun
  • duygulandım lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

inndir, tamindir, downloadorg msn 7.0, ares, winamp, msgplus, cs 1.5, ko, nfs most wanted, rapidshare, hotfile, teyzem, xnxnxx, vcd player

Su gibi geciyor zaman

bide netlog vardı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

LaymVayır'ı

LimeVire'yi

Hem Türkçe olarak hem de İngilizce olarak okudum fakat LimeWire'ü olmuyor arkadaş...

Limevör'ü olarak okumuştur

bende ilk öyle okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Ilk cikan bi paylasim programi vardi. Ben o zamanlari biliyorum. Ama ismi su an aklima gelmedi bi turlu. Snap'li biseydi sanki adi. Lacivert beyaz mi logosu vardi. Sonra yasaklandi ve piyasadan cekildi. Aklima gelmiyor bir turlu adi.

Napster mi?

• utopiaa U kullanıcısına yanıt
    tamam
  • LaymVör
  • Primarch P kullanıcısına yanıt
    İşte, cahil gelmişsin cahil gideceksin. Adam hala "limewire"ı Türkçe'de olan "v" sesiyle çıkarmaya çalışıyor. İkidir söylüyorum, o "laymwayır" diye söylenir. Yani Türkçe'de olmayan "w" sesini kullanacaksın. Kafa almıyorsa zorlamamak gerek (Türkçe'de olmayan bir sesi (w) kullandığımı belirterek hala "v" sesiyle söylemeye çalışıyor ve bu sayede laf soktuğunu sanıyor, halbuki cahilliğini pekiştiriyor, farkında değil).

Doğrusu diye diretmemin sebebi, senin, kanıtına rağmen mağara adamı gibi telaffuzu, doğrusu budur diye söylemen.

Cool (anlamıyorsun diye söyleyeyim, kabaca kuul diye okunur. Sen şimdi cuul falan dersin) görünmeye çalışarak bir şey başardığını sanan mağara adamı, hiçbir zaman fake(fake diye değil, feyk diye okunur, bilgin olsun) hesap kullanmadım, gerek de duymadım. Anlaşılan sen çok kullanmışsın. Sonuçta, kişi kendinden bilirmiş işi.

Sözde telaffuzunu doğru yazdığın oyunların telaffuzu yine yanlış. Diyorum ya, mağara adamısın, almıyor kafan. Evrimleşmen lazım.

Kupa falan almak için mi öğrenilir İngilizce? Hayat felsefen zaten kullandığın ifadeden belli oluyor. Derste uyuyacağına, gereksiz muhabbetler edeceğine öğrenseydin de bu tartışmayı yaşamasaydın, hele bir de doğrusu şöyle şöyle deyip de rezil etmeseydin kendini.

Dandik detay, ... Oldu, tabi. Senin gibi mağara adamları yüzünden güzel isimli güzel programlar heba oluyor, sen şimdi Facebook için "face" de dersin.

Ayrıyetten tavsiye, her duyduğun şeye ne inan, ne de onu olduğu gibi kabul et. Sonra böyle halka açık yerde kendini rezil ediyorsun.

Tabi, teknoloji çağında cahil kalmayı seçmek büyük cesaret. Saygı duyuyorum şahsen.

Sen şimdi "hebele hübele" konuşmaktan bunu da okumazsın.

Vahşiliğini gider diye yine atıyorum linki:

http://youtu.be/3OLwDemuHyE

Hadi iyi geceler :)

• Emule... Gerisi hikayeydi

• Efsane program ve efsane atışmalar var:)
  • anasını satayım şurda ne güzel eskileri yad ediyoruz arada çıkan bir kaç salak yok efendim türkçe de w yok, yok laym wör diye okunmaz bilmem ne felan diyor ulan sen öyle oku ben böyle okuyup yazıyorum sanane be dangalak.
  • Okula yeni bilgisayar odası açıldı falan neyse ben buraya lime wire i yükledim bütün bilgisayarlara virüs bulaştıydı :D

• Duygulandim bee

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.