Şimdi Ara

LimeWire'ü hatırlayan var mı :)) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
2
Favori
11.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • My first teacherları burdan öğrenmiştim birde KaZaa vardı hey gidi günler. dale don dale pooça versiyonu var dı .
  • win32 sys miydi neydi pc yi yavaş yavaş öldüren antivirüs kurduymayan güvenli modda açtırmayan virüs aleminin en işkenceci virüsü. Telefon da dosya aktarımı aracılığı ile senelerce peşimi bırakmayan o zamanlar çok çakmadığım içinde anlamadığım bana format a çok para ödeten illet virüse sahip program.
  • Bence adam " Laymvör " demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synster

Bence adam " Laymvör " demiş

Yep
  • efsaneyti bearshere unutmamak lazım en büyük rakiplerden biri biliyorsunuz formattan sonra ilk yüklenecek programların başında gelir
  • IMesh kullanıyordum ben daha çok. chat kısmında ilk indirdiğim de Iraklı bir adamla konuşmuştum. tamda amerika Irak'a yeni girmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xj9

LimeWire 'Yİ' o, LimeWire 'ü' değil.

Uzman konuştu
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Bknz: TDK
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Türkçe'de zaten "w" diye bi ses yok, bunu bilmeyen salaktır.

Ama güzelim Türkçe'nizle de mağara adamı gibi, "laymwör, limvör, limver" vb varyasyonları çıkaran ben değilim, sizsiniz.

İngilizce derslerinde arkada batak oynayan, lak lak eden, uyuyan insanlardan da çok şey beklememek gerek.

Cahil geliyor insan, doğru, ama bari iki okuyup da doğrusunu öğren be kardeşim.

Cahillik bir tercih, anlıyorum da, sizin gibi vahşiler yüzünden dünya bizi yanlış tanıyor. Kendini düşünmüyorsan ülkeni düşün bari :)

Hayırlı okumalar (okumadı). 😄

Yarildim la k.o yapmissin resmen ☺

• Ben de hatırlıyorum yaş 18. O zamanlar ne müzik indirdim ne limewire kapatılınca bearshare adlı limewire benzeri uygulamayı kullanmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limewire,Bearshare,Atlas vardı Sagopa indirirdik bir bakmışsın alişan çalıyor , Tarkan indiriyordunyabancı şarkı geliyordu . Birde o zamanlar daha bir güzeldi şimdi herşey basitleşti hiç tadı kalmadı .
  • liseliler bilmez :) hatta yeni üniye başlamışlarda bilmez :D ne virüs yerdik şarkı dinliycez diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

LaymVayır'ı

LimeVire'yi

Hem Türkçe olarak hem de İngilizce olarak okudum fakat LimeWire'ü olmuyor arkadaş...

+1 ler helal olsun

• Aradığım şeyleri bulamadığım bir yer.

• lime wire mp3 indirme şeysi :)) limonlu bişeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Türkçe'de zaten "w" diye bi ses yok, bunu bilmeyen salaktır.

Ama güzelim Türkçe'nizle de mağara adamı gibi, "laymwör, limvör, limver" vb varyasyonları çıkaran ben değilim, sizsiniz.

İngilizce derslerinde arkada batak oynayan, lak lak eden, uyuyan insanlardan da çok şey beklememek gerek.

Cahil geliyor insan, doğru, ama bari iki okuyup da doğrusunu öğren be kardeşim.

Cahillik bir tercih, anlıyorum da, sizin gibi vahşiler yüzünden dünya bizi yanlış tanıyor. Kendini düşünmüyorsan ülkeni düşün bari :)

Hayırlı okumalar (okumadı). 😄

Onu bilmeyen salaksa ya salagin dik alasisin ya da salak ayagina yatiyorsun.
    Diger yaptigin ilkine nazaran daha buyuk salaklik bence. O yuzden salagin dik alasini kabul edelim biz.

Konu bastan asagi malum kelimeyle ilgili mizahla kayniyor, olayi ciddiye alip sacmalastiran sensin.
    Gulup gec, beceremiyorsaniz da konuyu terk et olsun bitsin :) Neyin kafasini yasiyorsun bu kadar?

Diger soyledigin hicbir seye yorum yapmiyorum.
    Ama benim hakkimda gram bilgin yokken bu kadar fikrin olmasi ilginc.
    Fikri var beyni yok sozu senin gibi tipler icin kullaniliyor galiba.
    Dik alasi demistik, sanirim o konuda da hakliymisiz.
    "K.o" yapmissin diyen de fake hesabin filan herhalde, kendini mi tatmin ediyorsun?

Guzel arkadasim:

Biz Knight'i "Nayth" seklinde okumak yerine "Knayt" diye okurduk.
    Silkroad'i "Silkruod" diye degil de "Silkroad" diye okurduk.
    Counter Strike'i "Keuntir Strayk" demezdik, "Kantir" der gecerdik.

Ve sen o kucuk beynini dusunup de yorma diye soylemis olayim, bunun Ingilizce seviyemizle alakasi da yoktu.
    Kimse biz Knight'i Nayt diye okumuyoruz diye ceza vermiyordu, duzgun okusaydik da kupa filan vermeyeceklerdi yani.
    Nasil duyduysak, nasil aklimiza girdiyse, nasil alistiysak oyle kullandik.
    Bak bu Limewire'da ayni sekilde. Cunku biz beynimizi sizin gibi boyle dandik detaylarla yormazdik.
    Laf sokacagim diye de salak salak durumlara dusurmezdik kendimizi. Hele ki buyuklerimize karsi zaten soz soyleyemezdik.
    Yazik olmus size de yani.
    Haydi eyvallah...

• Bilgisayarimi cokertene kadar severek kullandigim bi programdi sonra yasaklar falan basladi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

LaymVayır'ı

LimeVire'yi

Hem Türkçe olarak hem de İngilizce olarak okudum fakat LimeWire'ü olmuyor arkadaş...

Bunu yazmak için gelmiştim, gidiyorum

• Ares'ciydim ben.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.