Şimdi Ara

Limit 80bin TL!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
20.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evo Evo Evo... Madem imkan var, hiç durma Evo düşün bence. Eğer aradığın salt performanssa.
  • evo aklıma yattı 2. el olmasına rağmen. daha önce hiç japon arabası kullanmamıştım. O yüzden japon tercih etmek istiyorum. VW grubunun araçları hep aynı çok itici geliyor. 2. el alabilmek için babamı ikna etmem lazım. Birde evoların kronik bir arızası vb. var mı sorun çıkartır mı? Bir de en erken 2010 şubatında alabilirim
    Çok teşekkürler...
    quote:

Orijinalden alıntı: edebi

quote:

Orijinalden alıntı: mitsulover

madem japonlara ilginiz var evo 9 tam size göre. ama ikinci el..

Valla benim de tercihim bu olurdu. Harika araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 31 Temmuz 2009; 12:01:01 >

• iyi hoş da 80 bin lira skoda ya vermek aklıma yatmıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Octavia RS 170 HP dizel önerebilirim.Hem kalliteli hemde hızlı bir araç.Ayrıca dizel olduğu içinde az yakıyor.Araç yeni makyajlandı.Ön tarafta led gündüz farları falan var.Çok şık duruyor.Kabin kalitesi ve işçilik zaten üst düzeyde.Performans, yakıt tasarrufu ve konfor birarada.Opel İnsignia' da olabilir 1.6 Turbo motoru iyi gidiyor.Octavia RS kadar gitmez ama konfor ve donanım olarak D segmenti olduğu için çok çok iyidir.Fiyatıda Octavia RS TDI' dan sanırım yaklaşık 15.000 TL daha ucuz.
  • bu çok güzel ama biraz aşıyor. babamla biraz daha konuşmalıyım belki artırabilirim

• Bmw 320 CI diyenlere katılıyorum bende.
  • evo ya da impreza derim ben de ama sıkılabilirsin kısa süre sonra. kalite eksikliği yaşarsın. iç mekan fotoğrafları fikir vermiştir. o yüzden şirokko güzel bir seçim olabilir. tabi ondan da sıkılırsan çok düşüğe satarsın 2. elde.

hele o sarı taksiye o parayı veren varsa batsın bu dünya. cam tavanlı Grande Punto alırım daha iyi.
  • Yeni nesil golf gti
    Türkiye deki ilk gti lardan olur. En az 4 sene güncel biner ve satarkende çok zarar etmezsin. Yakıt konusunda üzmez. Şehir içinde type r gibi zıplamazsın,torku erken devirde alır,keyfine bakarsın.
    Dsg de cabası
    Yeni nesilde ön aksta xds mekanik diferansiyel ve ayarlanabilir süspansiyon mevcut. Siparişine fabrikadan abt kitide ekletirsen araç 260 hp gelir. Gücünde alası senin olur
    Şu anda 80 bine araç alıyor olsam birinci tercihim
    2. de şu.

• Kalan paraya da 0 km Era-Clio vs alırım maksat araba çok olsun

Şaka bi yana o kadar para verecem adam akıllı bişey olsun isterdim 2.el de alırdım yani ne olcak..

Aşağıda linkini verdiğim CLK temiz bişeye benziyor bence üstünde durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-ALEMDAR -- 31 Temmuz 2009; 18:59:55 >

• Biraz bekleme imkanımız varsa (belki de galeri özel siparişle daha erkene getirebilir) bence 80.000e en iyi spor araba yeni RX-8

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Seat Leon FR 2.0 LT TSI 211 HP DSG
     Limit 80bin TL!!!

Sciroccodan sonra bu araba bana acayip tipsiz geliyor. Ford CMAX gibi birşey.
  • alfa romeo GT

Limit 80bin TL!!!
  • arkadaşlar ilginiz için çok sağolun. babamla konuşup karar vereceğim. Bğyğk ihtimalle evo yada impreza olacak.

Teşekkürler...
  • hacı murat derim başkada bişey demem

• biraz beklemeyle bu rx8 e ve bu kızların benzerlerine sahip olabilirsin, nasıl ama
     Limit 80bin TL!!!
  • Audi A3 Sportback 1,6 FSI, aracın full opsiyon fiyatı 64bin TL, modifiye ile max 75bin TL'ye kapatırsın. Benim aracımdan örnek alarak mesela..

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Audi A3 Sportback 1,6 FSI, aracın full opsiyon fiyatı 64bin TL, modifiye ile max 75bin TL'ye kapatırsın. Benim aracımdan örnek alarak mesela..

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

Limit 80bin TL!!!

yanlız arkadas performanslı bir sey istemiş

• Racer modifiye paketi var bu araçta, max güçte 155 hp güç alıyorum.. Neresi performanssız Allah aşkına ?
    Ayrıca 6 ileri havalı vites paketi de var..
    Bilmeden yorumlar yapmayın rica ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 1 Ağustos 2009; 16:59:42 >
  • Hocam maşallah ama arkadaş 200 ps nin altına inmem demeye çalışmış!
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Racer modifiye paketi var bu araçta, max güçte 155 hp güç alıyorum.. Neresi performanssız Allah aşkına ?
    Ayrıca 6 ileri havalı vites paketi de var..
    Bilmeden yorumlar yapmayın rica ediyorum..

şu racer modifiye paketının detaylı bılgısını verırsenız sevınırım 115 ps lık arabayı nasıl 155ps yapıyormuş?
  • 2. el için babalar asla ikna olmaz bilirim

bu araç hiç de öyle 5 bin kilometrede servise girmez.. insanların önyargıları bazen saçmalamaya kadar gitmiş.

temiz ve hırpalanmamış bir tane evo 9 bulursanız babanızla gidin aracın sahibinden izinle babanıza test sürüşü yaptırın.

eminim ki o da ikna olacaktır..

kronik arıza olayı bu tarz spor araçlarda gündeme gelmez çünkü öyle her sokakta 15 tane görülen megane gibi bir makine değil bu.

megana laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın, yani arızanın kronik olması için çok sayıda kullanıcının aynı sorundan muzdarip olması gerekli.

bu araç yeni moda tabirle: "unique"

şimdiden söyleyeyim; iç mekanda sadelik yüzünden verdiğiniz parayı haketmediği tarzda düşünceler oluşacaksa, hiç almayın, elinizden çıkarması çok zor olur..

evo 9 safkan performans aracıdır. binen arkadaşlarınız iç mekanı beğenmezse, gazı kökleyip en keskin virajlardan tren gibi yola yapışarak dönersiniz onlar da otomobilinize taparak inerler hatta inmek istemezler

satan arkadaşların neredeyse hepsi ankaradan..

sebebini anlamak zor değil evo 9 ile kışın yolda kalmak imkansız..

umarım şubatta istediğiniz araca hayırlısıyla kavuşursunuz..

not: 2010da 2006 model araçlar 1 düşük vergi dilimlendirmesine inecekler.

yıllık vergisi 1.340 lira olacak. babanıza karşı kullanacağınız bir koz olabilir bu :)

quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

evo aklıma yattı 2. el olmasına rağmen. daha önce hiç japon arabası kullanmamıştım. O yüzden japon tercih etmek istiyorum. VW grubunun araçları hep aynı çok itici geliyor. 2. el alabilmek için babamı ikna etmem lazım. Birde evoların kronik bir arızası vb. var mı sorun çıkartır mı? Bir de en erken 2010 şubatında alabilirim
    Çok teşekkürler...
    quote:

Orijinalden alıntı: edebi

quote:

Orijinalden alıntı: mitsulover

madem japonlara ilginiz var evo 9 tam size göre. ama ikinci el..

Valla benim de tercihim bu olurdu. Harika araç

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.