Şimdi Ara

Limit 80bin TL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
20.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araba almayı düşünüyorum ve limitim maks 80 bin TL. Öncelikle araç kesinlikle sıfır olacak. Yaşımdan dolayı hb ve ve biraz süratli arabaları düşünüyorum.
    Aklımda şu anda civic type-r var. Sizler ne önerirsiniz?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 31 Temmuz 2009; 0:18:30 >

• 200 lük scirocco dsg benim fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 31 Temmuz 2009; 0:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

200 lük scirocco dsg benim fikrim

Nokta.Bence daha düşünecek birşey yok hayırlı olsun.
  • Seat Leon Cupra almalısın 240bg
  • Seat Leon FR 2.0 LT TSI 211 HP DSG

Limit 80bin TL!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 1 Ağustos 2009; 0:21:15 >
  • scirocco biraz aşıyor. leon uda beğenmiyorum.

impreza nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 31 Temmuz 2009; 0:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

scirocco biraz aşıyor. leon uda beğenmiyorum.

impreza nasıl

impreza?hangi model hocam?

scirocco yu biraz pazarlıkla istediğiniz fiyata + sunroof alırsınız,başlıktaki fiyatla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 bin tl araç tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıfır takıntınız olmasa Audi TT bile bakardınız o fiyata

Ben koyuyim da siz almayın maksak örnek olsun

2.0 atmosferik diğerleri gibi gitmes tabiki ancak zevk verir diye düşünüyorum

buda bonus olsun fiyat yüksek ama belki daha ucuzları bulunur

ama şirokkoda güzel araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 31 Temmuz 2009; 0:47:07 >

• madem japonlara ilginiz var evo 9 tam size göre. ama ikinci el..

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsulover

madem japonlara ilginiz var evo 9 tam size göre. ama ikinci el..

Harbiden bu alınır . ne TT ne CUPra ne FR ne 3.20CI

• VW - Scirocco

Limit 80bin TL!!!

SEAT - Leon

Limit 80bin TL!!!

MİTSUBİSHİ - Lancer

Limit 80bin TL!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsulover

madem japonlara ilginiz var evo 9 tam size göre. ama ikinci el..

Valla benim de tercihim bu olurdu. Harika araç

• yalnız garanti kapsamı bitmiş aracın galiba bence 80.000 tl verip 2. el araç alsanız bile en azından 2 sene mekanik garantisi olsun derim. heleki böyle güçlü motor düşünüyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

yalnız garanti kapsamı bitmiş aracın galiba bence 80.000 tl verip 2. el araç alsanız bile en azından 2 sene mekanik garantisi olsun derim. heleki böyle güçlü motor düşünüyorsanız

sıfır takıntınız yoksa evo
  • arkadaş sıfır araç istemiş,

subarı sti da mitsubihi evo'da 120 milyar civarı fiyata sahip.(çok yüksek abartı ötesi fiyatlar)
    benim bildiğim mitsubishi evo 9 lar her 5 bin km bir servise gidiyor artı çok benzin yakıyor, yani günlük kullanıma pek uygun değiller.

öte yandan scirocco 2.0 da 80 bin tl'yi hakedecek bir araç değil bence, ederi maksimum 60 bin tl. ülkemizdeki vergi sistemi sağolsun.

yeni kasa honda type-r 'ın testini top gear programında izlediniz mi bilmiyorum ama pek beğenmemişlerdi.eski kasaya göre hayal kırıklığı demişler,özellikle süspansiyonlarının aşırı sertliğinden dem vurmuşlar,gençler için dahi çok sert olduğunu söylemişler. arka süspansiyonlar eski kasadaki gibi değilmiş onun içinde virajlarda çok keyif vermediğini dile getirmişler.

bende bütün arabalara pahalı dedim ama fiyatlar uçmuş durumda şu an dizel 1.6 golfe 50 küsür milyar istiyorlar ya ben başka bir şey demiyorum.

• Ben şu VW grubuna ait hız arabalarını hiç sevmiyorum ve beğenmiyorum. Leon,golf,şirokko vs. hepsi bana turbo basılmış normal bir araba gibi geliyor. Bence alman gitsin konfor arabası yapsın. Size tavsiyem bütçeyi biraz daha zorlarsanız s2000 sıfır fiyatı 87bin tl sanırım. 2.0 atmosferik 240 beygir araba safkan yarışçı. Yaz aylarında açın tavanı mis gibi cabrio. Bütçeyi biraz daha aşarsanız biraz da pazarlıkla bence çok güzel bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Seat Leon FR 2.0 LT TSI 211 HP DSG

Limit 80bin TL!!!

80 BİNE GİDİP BU ARABAYI ALIRSAN YUH ARTIK YAŞAMA ÖL ben peugeot 4007 leri öneririm güzel arabalar
  • 2. el temiz bir STI impreza ya da Evo10 al hocam, sonra da bak keyfine:)
  • O fiyata en güzel spor araba Vw Scirocco .. 80 bin liraya spor araba alıcak olsam üstüne ne motor olursa olsun japon arabasına para vermem.. Alman kalitesi dururken.
  • Octavia RS 170 HP dizel önerebilirim.Hem kalliteli hemde hızlı bir araç.Ayrıca dizel olduğu içinde az yakıyor.Araç yeni makyajlandı.Ön tarafta led gündüz farları falan var.Çok şık duruyor.Kabin kalitesi ve işçilik zaten üst düzeyde.Performans, yakıt tasarrufu ve konfor birarada.Opel İnsignia' da olabilir 1.6 Turbo motoru iyi gidiyor.Octavia RS kadar gitmez ama konfor ve donanım olarak D segmenti olduğu için çok çok iyidir.Fiyatıda Octavia RS TDI' dan sanırım yaklaşık 15.000 TL daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 31 Temmuz 2009; 11:46:14 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.