Şimdi Ara

Limit 80bin TL!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
20.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Racer modifiye paketi var bu araçta, max güçte 155 hp güç alıyorum.. Neresi performanssız Allah aşkına ?
    Ayrıca 6 ileri havalı vites paketi de var..
    Bilmeden yorumlar yapmayın rica ediyorum..

şu racer modifiye paketının detaylı bılgısını verırsenız sevınırım 115 ps lık arabayı nasıl 155ps yapıyormuş?

155hp'yi nasıl aldın. Detay yazar mısın?

Bence hala performanssız bi araç. Adam fq350 diyor da

• 1600cc lik araca 4 cikisli eksoz takiyorlar ya ,bunu bir turlu cozemedim ,gerci herkezin zevki ayri ama.
  • araç alacak arkadaş itibar etmemiş zaten.

hadi diyelim 155 beygir alsa bile evo 9 nerde 155 beygire zorla ulaştırılmış a3 nerde..

quote:

Benim aracımdan örnek alarak mesela..

demiş ben de resimleri indikçe motora yapılan modifiyeler anlatılacak zannediyorum.

plakasını göstere göstere kaportanın resmini koymuş da koymuş.

biraz görgüsüzlük hissettim ya neyse laf etmeyim herkes kazasız belasız binsin aracına
  • 1998 model Porshe 911 al,32.000 euroya bir tane var,hem emsallerinden 8.000 euro civarı daha ucuz,imkanım olsa hemen alırım o aracı,ilan sahibinden de mevcut bir bak istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

1998 model Porshe 911 al,32.000 euroya bir tane var,hem emsallerinden 8.000 euro civarı daha ucuz,imkanım olsa hemen alırım o aracı,ilan sahibinden de mevcut bir bak istersen...

quote:

http://www.sahibinden.com/1998_model_porsche_911_carrera_tiptronik_ve_f-1_vites_tam_full-89WQQaXQQ13725715WQQpXQQdisplayitem&keyword=porsche%20911

İyi bir gelir varsa düşünülebilir aslında bu Porsche...
  • Evo 9 18 litre , Leon Cupra 14/15 litre yakar şehiriçi. 250 km de bir benzinciye girmek zorunda kalırsınız, seçiminize katkısı olur umarım.
  • kessinlikle düşünme scirocco al 1.4 160 hp seker beyazı açılır siyah cam tavan ve daha ek aksesuarlarıyla 33.000 euro civarında senı memnun edecektir ben istedim pzrtesi elimde olacak sanırım bi aksilik çıkmazsa istersen bekle geldiğinde zaten form a fotolu paylasım yapacam senıde aydınlatırım belki karar vermen daha kolay olur tabi yine tercih senın ha bu arada o kırmızı evo 9 da cok yırtıcı duruyor beygir gücüde baya yukseek onuda düşünebilirsin karar senın
  • A3 ün özelliklerine göre fiyatı çok yüksek, scirocco veya evo iyi tercih
  • Evo kullanmak kamyon kullanmak kadar yorucudur, konfor namına hiçbirşey bulamazsınız o araçta. İyi gider ama aşırı da benzin tüketir, biraz performanslı kullanımda 23 litre benzin tüketir 100km'de. VW'nin kalitesi düşüktür, audi daha iyi bir seçim olur.
  • Sıfır CIVIC Type-R nasıl seçim olur sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Sıfır CIVIC Type-R nasıl seçim olur sizce

Benimde tercihim type-r'dan yana olurdu açıkcası performansı olsun sesi olsun ayrı bi araba bence.Belki biraz çok tüketir basarsan ama performans aradıktan sonra basınca tüketmicek araba yoktur.Donanım olarakda oldukça dolu bir araba zaten.Seçim sizin yinede..

0-100km hızlanma: 6.6 saniye
    Son hız: 235 km/s
    Şehiriçi tüketim: 12.7 litre
    Şehirdışı tüketim: 7.0 litre

Fabrika verileri böyleymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 5 Eylül 2009; 19:29:01 >
  • Type-R saydığınız arabalardan çok farklı bir zevk makinesi
  • hyundai fx coupe(tiburon)
     Limit 80bin TL!!!

vw scirocco
     Limit 80bin TL!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

biraz beklemeyle bu rx8 e ve bu kızların benzerlerine sahip olabilirsin, nasıl ama
     Limit 80bin TL!!!

rx8 mükemmel araç ama rotary motor olduğu için herhangi bir motor bitme durumunda çöpe atarsın motoru yeni motor takarsın yani bu rotary motorlar rektefiye yapılmıyor :S en iyisi scirocco :) :) ben ilk gördüğümde aşık oldum resmen bmw z4 3.5 i ile takıldım ama yinede scirocco en azından az yakıyor z4 çok yakıyordu bea :) km de 1 tl :) :):)

• Sim siyah bir scirocco yapılacak en mükemmel tercih olur gerisi fasa fiso.
  • Tarihe bakın beyler !
  • adam arabasını almış geziodur şimdi
  • 07 BBB 15 PLAKA LI ARACI SATMAYI DÜŞÜNÜRMÜ ARKADAŞ YA DA ARAÇ KENDİSİNİN Mİ GERÇEKTEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

adam arabasını almış geziodur şimdi

almıs hatta
    EVLI,MUTLU VE COCUKLUYMUS
  • BBB

Limit 80bin TL!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.