Bildirim
Limit sorusu
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevap yanliz 1mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap : üçüde yanlış olabilir
Okyanus master
Öyle bir limit var dendiyse o sayının sağında ve solunda da limit var ve eşit olmak zorundadır.
Yani 2 ve 3 kesinlikle doğrudur, yanlış olsaydı o noktada o limit olmazdı.
1. öncül içinse x->0 a giderken sinx/x i ele alalım, açıktır ki limiti 1 dir ancak x=0 da fonksiyonun bir değeri yoktur, öyleyse 1. öncül yanlışlanabilir. -
ben 2 3 buldum 1 doğru diyorum f1 3 diye f1.1 0.9 3 olmak zorunda değil -
Cevabın yalnız 1 olması gerekmiyor mu ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende öyle düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: TinyHerkul
Cevabın yalnız 1 olması gerekmiyor mu ?
Cevap anahtarı hatta cep uylamasindaki çözüm 1 , 2, 3 yanl8s olabil8r bilgisi var
Yani sizden fikir almak istedim
Bu durumda çözüm yanlış
Eğer a fonksiyonun son noktasıysa sadece bir yerden alabiliriz o halde ücü de yanlış olabilir diye düsünüyorum
Üstteki arkadaşın haklı olduğunu düşünüyorum
Eğer kökx grafiğini düşünürsek sola doğru limit vardır ve 0dır ama sol tarafta reel sayılarda tanımlı olmadığı için limitine bakılmaz sadece tek taraf da yeterli olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raaitben10 -- 3 Kasım 2019; 19:2:56 >
fonksiyon limitli ise sağdan soldan limitli olmalı bu adam uç noktada mı düşünmüş ab kapalı aralığında -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X