Şimdi Ara

Limit türev integral

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temelim iyi.ygsden sonra başlasam yetişir mi? Eğer simdi baslarsam unutmaktan korkuyorum.onerleri olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temelin iyiyse tabii ki yetişir. Şu an bence sadece ygsye odaklanmalısın
  • Limit türev integral değil

Limit integral türev

Böylesi daha şairane

• 'limit türev integral' yetişir. Temel varsa rahat. Ben 12yim mesela ama ygsye kadar takmıyorum lysyi. Çünkü temel var. (İntegrale lafım yok). Bütün konularıda yetiştiricem %99
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jengador

'limit türev integral' yetişir. Temel varsa rahat. Ben 12yim mesela ama ygsye kadar takmıyorum lysyi. Çünkü temel var. (İntegrale lafım yok). Bütün konularıda yetiştiricem %99

Are u me?

• abi size bir şey diyecxem temelden kastınzı daha önceden o konulara çalışmış olmakmı
  • Geçen sene konuları yetiştirip girenlerden kaçı +40 yaptı, yetiştirmek problem değil

• fakerzone F kullanıcısına yanıt
    '1 kere okuyunca bütün konuyu hatırlıcak kadar öğrenmiş olmak.' Benim kastettiğim. Şuan fizik lys deneme çözsem 20 rahat çekerim mesela onu okumama bile gerek olmadığını düşünüyorum. Fizik geo mat kalelerim zaten. Kimyada 1ay sürmez tahminim.
  • Katılıyorum cancanlakop hocam.

Ben de mat2'yi sular seller gibi biliyordum da ne oldu?45 yaptığımı biliyorum mat2 denemelerinde.

Fakat sınavda 30 yaptım.Konu bitirmeye gelmez mat2.İnciğine cinciğine kadar soruların taramak gerekiyor, taramakta yetmiyor hatta.Hızlanmak lazım üstüne.Mat2 mat1'den daha çok deneme çözülmesi gereken alan.

Sütten dilim yandı ki bu sene karekök'te türev integrale geldim.Benden sana tavsiye şimdiden ufak ufak ufak karekökün ilk çeyreğini parçalamaya başla.Tavsiyem.

Yetiştirmek önemli değil, önemli olan nasıl yetiştirdiğin.
  • Doğru diyorsun hocamda. Zaten mps 5(12. sınıf mat kapsıyor) var bende mesela okulda işlediğimiz yere kadar geldim. Türevin ortalarına kadar. Okul sınavları sağolsun .
    mps4 ü aldım (11. sınıf mat kapsıyor)(ygs'den sonra anında 10-15güne kalmadan bitirmeye çalışıcam) işte onuda bitirdikten sonra trigo harici önemli bir konu yok sanırsam. Yani mayısa kalmaz denemelere başlarım. Ama tek amacım ygsden sonra dağılmış olmamak.
    Saçma salak rüyalar görüyordum. fizikten 4yanlış yapmıştım böyle ygs iptal olmuştu (ne alakaysa) Sonra ygs ertelendi diye lys çalışamamaktan korkuyordum.
  • Jengador kullanıcısına yanıt
    Sınav sürecinin tatlı muziplikleri onlar boşver :)

MPS tam olarak ne bilmiyorum, konu anlatımı şeklinde mi gidiyor?Ardından soru falan.Konuları biliyorsan az çok bence direkt lys karekök sb'ye geç.600 sayfadan fazla çünkü, kolay kolay bitmez.Ve hedefinde çok yüksek imzandan anladığım kadarıyla.Bu iş kareköksüz olmaz eğer sınav 2015'teki gibi gelirse :D

Önemli konu yok deme, polinom sorusunda bile çoğu kişi tökezledi geçen sene.Sormak istedi mi 2. derece denklemleri integralden bile zor sorar ÖSYM.Hiç açık bırakmamak lazım, ve çok hızlı olmalıyız.

Ama mat2'yi seviyorsun sanırım, o zaman problem olmayacaktır.Ben de severim mesela, sabaha kadar integral çözerim ama kimya falan asla.

Şans seninle olsun :D
  • Polinom,eşitsizlik,2.dereceden denklemler okuldaki kurslarda bitti. Oralara direk sbden girerim. Şu karmaşık sayılar için aldım mps4ü. Karekök modüler piramit sistemi diye seri var. Mps dediğim o oluyor. Konuyu soru üzerinden açıklıyor. Sonra soru dolu kitap yani. bir nevi konu özetli soru bankası. ama konuda sorudan özetli. (cümle yandı biraz :D)
    Aynen matematiği baya seviyorum. Yani 470lik okulda 100 ortalama getircek kadar seviyordum öyle diyim :D. İlk okuldan gelen bir aşk :P.
    Teşekkür ederim şans seninle de olsun.
    (Okul kursları sağolsun mat kimya fizik falan lysde ilerliyor hafiften yani elimde olmadan oradan kazanç var)
  • Cancanlakop botunu dinlemeyin beyler. 12diyince sacmalamaya basliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.