quote:Orjinalden alıntı: Dr.Private Öğrenci-Öğretmen Hattının KOtası 4gb ye çıkarılmış.Doğru mu? kardeş sen nerde yaşıyon, avea hat mı bu ne öğrencisi ne öğretmeni kampüs cellmi sandın bunu her kotalınınki 4 gb oldu hemde 4-5 ay oldu...
quote:Orjinalden alıntı: Mushmula bide 29 geliyodu şimdi 35 geliyo anlamadım gitti fiyatlar mı arttı Sen kotanı 150MB aşıyorsun demektir.
quote:Orjinalden alıntı: Mushmula bide 29 geliyodu şimdi 35 geliyo anlamadım gitti fiyatlar mı arttı Yoooo.. yalnışın var... 29,9 TYL den 27,5 TYL 'ye düştü...bilmem ne vergisini kaldırdılar..... bi daha bak yalnışın olmasın... (1024 4 GB kotalı için)
quote:Orjinalden alıntı: metinardicli quote:Orjinalden alıntı: Mushmula bide 29 geliyodu şimdi 35 geliyo anlamadım gitti fiyatlar mı arttı Yoooo.. yalnışın var... 29,9 TYL den 27,5 TYL 'ye düştü...bilmem ne vergisini kaldırdılar..... bi daha bak yalnışın olmasın... (1024 4 GB kotalı için) hadi yaadamlar ne yapsalar bana yaranamıyolar
quote:Orjinalden alıntı: metinardicli quote:Orjinalden alıntı: Mushmula bide 29 geliyodu şimdi 35 geliyo anlamadım gitti fiyatlar mı arttı Yoooo.. yalnışın var... 29,9 TYL den 27,5 TYL 'ye düştü...bilmem ne vergisini kaldırdılar..... bi daha bak yalnışın olmasın... (1024 4 GB kotalı için) nasıl kaldırdırlar ya ne zaman oldu ben hep 29 ödüyorum
quote:Orjinalden alıntı: _ anaconda _ quote:Orjinalden alıntı: metinardicli quote:Orjinalden alıntı: Mushmula bide 29 geliyodu şimdi 35 geliyo anlamadım gitti fiyatlar mı arttı Yoooo.. yalnışın var... 29,9 TYL den 27,5 TYL 'ye düştü...bilmem ne vergisini kaldırdılar..... bi daha bak yalnışın olmasın... (1024 4 GB kotalı için) nasıl kaldırdırlar ya ne zaman oldu ben hep 29 ödüyorum yooooo ben 4GB olayına geçtiğimiz günden beridir 27,5 YTL ödüyorum... sen de niçin öyle bilmiyorum...
quote:Orjinalden alıntı: metinardicli quote:Orjinalden alıntı: _ anaconda _ quote:Orjinalden alıntı: metinardicli quote:Orjinalden alıntı: Mushmula bide 29 geliyodu şimdi 35 geliyo anlamadım gitti fiyatlar mı arttı Yoooo.. yalnışın var... 29,9 TYL den 27,5 TYL 'ye düştü...bilmem ne vergisini kaldırdılar..... bi daha bak yalnışın olmasın... (1024 4 GB kotalı için) nasıl kaldırdırlar ya ne zaman oldu ben hep 29 ödüyorum yooooo ben 4GB olayına geçtiğimiz günden beridir 27,5 YTL ödüyorum... sen de niçin öyle bilmiyorum... Resim için saol.Bizede 27.5 geldi
quote:Orjinalden alıntı: okaraot quote:Orjinalden alıntı: Dr.Private Öğrenci-Öğretmen Hattının KOtası 4gb ye çıkarılmış.Doğru mu? kardeş sen nerde yaşıyon, avea hat mı bu ne öğrencisi ne öğretmeni kampüs cellmi sandın bunu her kotalınınki 4 gb oldu hemde 4-5 ay oldu... Haklısın biraz o zaman dalgın dımda