Şimdi Ara

Mobil internet kesilmesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Nokia Lumia 920 kullanıyorum. Sorunum, mobil internetim açık ve şebeke çektiği halde internete girmiyor. Ben de girmek için internetim kapatıp, açıyorum düzeliyor. Neden İnternet kesiliyor?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de aynı sorun var bazı yeroerde çok iyi çwkiyor bazı yerlerde çok az çekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Aynı sorun bendede var sinir oluyorum

• Turkcell deneyin.

• Benden de aynı problem var.Cyan dan sonra başladı.Şebeke sağlayıcısı ile alakası olduğunu zannetmiyorum.Telefonu aldığımdan beri aynı hat aynı şebekeyi kullanıyorum.

• Bende de oluyor arkadaşlar açıp kapatınca düzeliyor. Telefon 925

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığın hat avea mı? Bende aynı sorunu yaşıyorum da telefondan mı operatörden mi bilemedim.

• telden olsa burası yıkılır :) zira her kullanıcada olur, baz istasyonundaki sorunlardan olur bu tip kesilmeler.
  • Ben vodafone okul duvarları içinde internet 0 turkcell arkadaşım var 400tllik androidi var bizim evdeki internet gibi oynuyo geziniyo nette bana netten bile göster diyolar kalıyo telefon öyle şebeke çekmiyo yarın turkcelle geçmeyi planlıyorum

• mobil internette bir sorun var sanırım (bütün operatörlerde) htc m7 forumunda bu soruyu soran arkadaşlar var hatta bende de var (m7) bu sıkıntı bu aralarda...
  • Benim hattım Turkcell üstelik turbo olandan. Fakat gel gelelim mobil internet bende de kopuyor 2-3 sn bekleyince geri geliyor. Bugün mesela telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım hiçbir yere girmiyordu. Bu durumu topluca Microsofta bildirmek lazım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Benim hattım Turkcell üstelik turbo olandan. Fakat gel gelelim mobil internet bende de kopuyor 2-3 sn bekleyince geri geliyor. Bugün mesela telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım hiçbir yere girmiyordu. Bu durumu topluca Microsofta bildirmek lazım diye düşünüyorum.

Hatta net var gozukuyo ams girmiyo ya ucak moduna alip geri accan yada reset bencede birisi mail atmali

• quote:

Benim hattım Turkcell üstelik turbo olandan. Fakat gel gelelim mobil internet bende de kopuyor 2-3 sn bekleyince geri geliyor. Bugün mesela telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım hiçbir yere girmiyordu. Bu durumu topluca Microsofta bildirmek lazım diye düşünüyorum.

sorunu çözebildiniz mi acaba
  • W3BH3LP W kullanıcısına yanıt
    OneDrive sorunu ile Microsoft ile cebelleştim tatmin edici cevaplar alamadım. Muhtemelen bu konuda da yazsam topu gsm operatörüne atarlar. Gelen mesajları düzgünce anlayıp yardım eden yok nedense böyle yardım bölümlerinde.

• quote:

OneDrive sorunu ile Microsoft ile cebelleştim tatmin edici cevaplar alamadım. Muhtemelen bu konuda da yazsam topu gsm operatörüne atarlar. Gelen mesajları düzgünce anlayıp yardım eden yok nedense böyle yardım bölümlerinde.

şöyle bir sorun var, dosya indirirken o 2-3 saniye internet gidiyor dosyalar yarıda kalıyor dolayısıyla dosyayı baştan indirmek zorunda kalınıyor, eğer turkcell in türkiye genelinde böyle bir durum varsa hiç kimse farkında değil mi, ilginç
  • Sorun hala çözülmedi. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Sorun hala çözülmedi. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Aslında sorun yazılımsal. Cyan'dan sonra bende de oldu. Gdr1'de biraz daha az bu sorun.

• 250 liralık android telefonum da bile bu sıkıntı yoktu... Ki üzerinde android 2.3 vardı. Hey gidi hey..

• Ben symbiandan geçme Nokiacıyım o sistemde de kesilmeler oluyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.