Şimdi Ara

Limitli mi limitsiz mi olduğumu nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aboneliğimi Limitsiz-512'den limitsiz-256'ya indirmek için dilekçe verdim. Baktım harbiden hemen 256'ya çekmişler. Bir hata yapıp limitsiz yerine limitli yapmışlarsa bunu nasıl anlayabilirim? Yani fatura gelmeden önce tabii ki...

• sanıyorum 444 0 375 i arasan sana direk tarifen hakkında bilgi verilir.
  • Sağolasın.
  • önemli değil
  • Peki bunu internet üzerinden öğrenmenin bir yolu yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: banko77

Peki bunu internet üzerinden öğrenmenin bir yolu yok mu?

hayır şu an için yok
  • Arkadaşım benzer bir durum benim başıma geldi.512 limitiden 256 limitisize çevirttim.Ama s** memur, limitliye çevirmiş aboneliğimi.Bende genel merkeze mail attım."Telekom personeli haberim olmadan hattımda işlem yapıyor, fazla fatura ödemek zorunda kalıyorum hakkımı aramak istiyorum" diye. İlkönce iplemeyen memurlar ödeyeceksin diyen beyler evi 4 kez arayıp özür dileidler.ve sonraki faturayada ödediğim fazla miktarı yansıttılar. ben hakkımı aldım ama allah aynı duruma düşürmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok! teşekkür ettim
  • harbi bu tarife değişkliği tamamen bir rezalet dikkatli olun bence.çok sorun yaşayan arkadaş geliyor buraya görüyosunuzdur.telekom affetmiyo valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

harbi bu tarife değişkliği tamamen bir rezalet dikkatli olun bence.çok sorun yaşayan arkadaş geliyor buraya görüyosunuzdur.telekom affetmiyo valla

benim kuzenler alt-üst kattlı oturuyolar. kasım gibi adsl bağlattılar 2 kişi kullanıyolar. 512k - kotalı. adamlar işin başında farkında değildi ama ben de alınca 2 ay sonra anladılar ki download hızları 25 olmasına karşın her ay 50 milyon fatura ödüyolar

Yani telekom bunlara sınırsız 256 bağlamış

kaç defa dedim gidin söyleyin diye, mırın kırın ettiler.

Bu tip olaylar çok yaşanıyo...

• kullanım bilgileri ile ilgili adres var
    http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp ama orada da sadeje
    yapılan upload-download ve de şifre değiştirme ile ilgili bölümler
    var. kullanıjı bilgileri ile ilgili hiçbirşey yok, ekleselerdi iyi olurdu
    aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.