Şimdi Ara

limonlu soda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Litityum Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sade sodaya limon sıktım ve 3 4 tane çekirdek içine gitti yaklaşık 15 dakkadır çekirdekler bi aşağı bi yukarı gidiyor durmadan nedeni nedir acaba ? bilimsel acıklamasını bılen varmı

• maden susyunun indirme-kaldırma kuvveti.
  • Çekirdeklerin içerisinde ki elektronlar sodada ki asite karşılık olarak yukarı çıkmak istiyor, yoğunluk olarak da aşağı batıyor. Limon çekirdeğinin elektronları normal maddelerdeki elektronlardan farklıdır. Elektrik üretebilme ve soğurma özelliğine sahiptir. Bu olay 1 dakikada bir elektrik üretmeden soğurmaya geçmektedir. Dolayısıyla aşağı ve akabinde yukarı çıkmaktadır
  • Limon - 1 TL
    Soda - Hatırlamıyorum
    Limonlu Soda - Normal sodayla aynı fiyat
    Lezzet - Limonlu soda daha lezzetli
    Mantık - Bulunamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Çekirdeklerin içerisinde ki elektronlar sodada ki asite karşılık olarak yukarı çıkmak istiyor, yoğunluk olarak da aşağı batıyor. Limon çekirdeğinin elektronları normal maddelerdeki elektronlardan farklıdır. Elektrik üretebilme ve soğurma özelliğine sahiptir. Bu olay 1 dakikada bir elektrik üretmeden soğurmaya geçmektedir. Dolayısıyla aşağı ve akabinde yukarı çıkmaktadır

hocam kac dakka gıder bu boyle 25 dk oldu hala devam edıyor

karınca yıyen bro lımonlu hazır soda dakı karısımları bılmıyorsan araştır sade maden suyu yararlı soda turkıyede yoktur ztn alışkanlıktan yazdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Çekirdeklerin içerisinde ki elektronlar sodada ki asite karşılık olarak yukarı çıkmak istiyor, yoğunluk olarak da aşağı batıyor. Limon çekirdeğinin elektronları normal maddelerdeki elektronlardan farklıdır. Elektrik üretebilme ve soğurma özelliğine sahiptir. Bu olay 1 dakikada bir elektrik üretmeden soğurmaya geçmektedir. Dolayısıyla aşağı ve akabinde yukarı çıkmaktadır

makinalı tüfek gibi yalan söylüyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay içiyorum ssli
    3 ay önce açıldı
    alkolsüz bira
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.