Şimdi Ara

Lin]e[Age Pusu Herkezi Bekleriz.!.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkeze Merhaba, Yeni Açılmış Olan Servere Herkezi Beklerim Gayet Güzel Ve Lagsız Bir Server Olmakla Beraber Çokta Zevkli.
    Daha Önce Açılıp Kapanan Serverde El Değişikliği Olmuştur.Npcler Tamamen Elden Geçirilimiştir Serverin Makinası Güçlendirilmiştir.

*Server Özellikleri*

Exp= 100
    Sp= 100
    Adena= 15000
    drop= 1
    Spoil= 1
    Safe= 15
    Max= 50
    enchant Rate= %75
    24 Hours Online = Game Master

Serveri İndirebileceiğiniz İnt. SitesiWwW.L2Pusu.Ucoz.Com &WwW.L2Pusu.Tr.GG

Herkeze İyi Eğlenceler Dilerim. Sağlık Ve Esenlikle Kalın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastAngeLL -- 5 Kasım 2008; 14:45:33 >

• bu serverin reklamı daha once yapılmadı mı yaw?
    bida nie tekrarlionuz anlayamadım gitti pfff
  • Hayır kesinlikle. Buna Dikkat Ediyorum.
  • peki daha once reklamı yapılmadıysa bu ne oluyo?

http://forum.donanimhaber.com/m_26792146/tm.htm

• Dediğim Gibi Server el değiştirdi daha önceki konuları veya konuyu ben açmadım bu Arada Neden bana ayak bağı olmaya çalışıyorsun..
  • ayak bagı olmasıyla alakası yok el deiştirdi anlamam ben oynayan zaten takip eder bilir ne oldugunu senin bida yazmana gerek yok player icinse bu sitede deil hopzone gibi l2 server sitelerine git yaz serverin reklamını
  • Bu Ne Yha Adamlar 10 Tane Topick acmislar İsinismi yok yha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SagopaKajmer1 Burasi yol gecen Hani deil Onun İcin Bu Formu Kimse Bos isler icin
    Mesgul edemez Ztn 5 para etmes Serverleri var bide 50 tane topick aciolar

Ornedgin l2liquidfire adamlarin serveri cok gzl ama adamlar ayda 1 kere topick aciolar

Ama sizin Server hem 5 para etmes hemde 50 tane topick hemde hergun olurmu bol sey yha

SagopaKajmer1 bana en ufak ters yanitinda Kotu olr bunuda bil
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

SagopaKajmer1 Burasi yol gecen Hani deil Onun İcin Bu Formu Kimse Bos isler icin
    Mesgul edemez Ztn 5 para etmes Serverleri var bide 50 tane topick aciolar

Ornedgin l2liquidfire adamlarin serveri cok gzl ama adamlar ayda 1 kere topick aciolar

Ama sizin Server hem 5 para etmes hemde 50 tane topick hemde hergun olurmu bol sey yha

arkadasım sana katılıyorum bide gitdip te l2server sitelerinde yapmıolar burdan player bulcaklar sanki yha
  • quote:

Orjinalden alıntı: SagopaKajmer41

ulan sanane lan isterse "31" tane konu açar isterse 1 açar sanane senmisin moderatör axc!k beğenmiyorsan kapı orada servera gelirsek server gayet hoş yeni arkadaşlar olursa hiç kaçırmasınlar yeni başlıyanlar içinse tam size göre bi server admin ile ilişkilerimiz çok iyi her sorumuza adabıyla cvp veriyo.Mc-Mesut snn ağzutnı sıyugfm tanmhu pu coyutngu

lanli manli konusmayalim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.