Şimdi Ara

LİNAGE 2 YARDIM ARKADAŞALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞALAR FORMA BAKTIM ÖLE AYRINTILI Bİ AÇIKLAMA BULAMADIM
    BEN ŞİMDİ FREE BEDAVA LİNAGE OYNAMAK İSİTOM NERDEN İNDİRE BİLİRM NERDEN ÜYELİK ALIP VE EN ÖNEMLİSİ DEDAVA SERVER LARI NASIL KURARIM KOTA DERDİM YOK NET 2048 SINIRSIZ
    YARDIMLARINIZI BEKLİOM

• YARDIMCI OLACAK KİMSE YOKMU
  • önce oynamak istediğin versionu netten indir c4 c5 interlude vs.. ama sen interlude indir ilerde pişman olma.daha sonra google dan L2 Server die arat gelen ilk siteye gir.ordanda versionuna göre bi server seç ve sitesine gir zaten ilk sayfada nasıl gireceğin anlatılır.örnek bir serverwww.l2memories.com ana sayfada nasıl girebilecein yazar.clienti interlude kolay gelsin.
  • Kardes private dedinmi az cok online player oyuncusu olarak 1seyler anliyorsundur
    Orjinal servera benzerlik gosteren zor serverdami oynamak istersin yoksa tamamen fun server zevkine goremi 10dk 78lvl olup item düzmek gibi bunlarida 1soylersen daha iyi olur
    1de lineage2 c4 c5 interlude versiyonlari var sanirim interlude versiyonunda turkler yeni yeni geciyor cogunluk c4 su an c5te var ama herkes daginik diceksin c4 c5 interlude ney oyununun yeni versiyonlari yeni itemler ve weaponlarin geldigi sistem hangi versiyonda da aynucaksan ona gore indir
    bana kalirse once c4 indir
    butun versiyonalr burda var flash getle full cekebilirsen
    http://computergames.ro/ro/downloads/index/category/13/letter/l.html

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Kardes private dedinmi az cok online player oyuncusu olarak 1seyler anliyorsundur
    Orjinal servera benzerlik gosteren zor serverdami oynamak istersin yoksa tamamen fun server zevkine goremi 10dk 78lvl olup item düzmek gibi bunlarida 1soylersen daha iyi olur
    1de lineage2 c4 c5 interlude versiyonlari var sanirim interlude versiyonunda turkler yeni yeni geciyor cogunluk c4 su an c5te var ama herkes daginik diceksin c4 c5 interlude ney oyununun yeni versiyonlari yeni itemler ve weaponlarin geldigi sistem hangi versiyonda da aynucaksan ona gore indir
    bana kalirse once c4 indir
    butun versiyonalr burda var flash getle full cekebilirsen
    http://computergames.ro/ro/downloads/index/category/13/letter/l.html

saol kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.