Şimdi Ara

LİNAGE II (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lómion

Orc destroyer en yüksek HPye sahip özellikle 2 handed kılıçları çok iyi kullanır. Benim favorimse dark elf blade dancer şu anda. Ondan sonra Elf silver ranger geliyo. PvP de ise TH'lar resmen yıkıyo ortalığı. Ama birden çok yaratığı kesmek istiyosan polearm kullanan warlord süperdir.

arkadasım yukarda okuduğum kadarıyla sen bu oyundaki char ları baya iyi bilion sana tek sorum var
    benim lvl 51 orc warrior tyrant ım var
    DEFANS ı cok düşük ne yapmam lazım attack speedim 704 ama cok cabuk ölüyorum
    iveroy town da 5li orc ları bi cırpıda öldürüom fakat enerjim cok gidio
    ne yapmam lazım bide bu ssc yi kullanıom
    normal vurusum artıo özel vurusu arttırmak için bssc yi mi kullanmam gerekio
    özet olarak benim karakter nasıl iyi mi??
    ilgine teşşekkür ederim

TnnT bu konuda bi bilgin varsa senden de yardımlarını bekliyorum saol

bu arada server normalde 3-4 arası acılıodu bugün bi rekora daha imza attı saat 16,30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 16 Temmuz 2005, 16:34:24 >

• SERVER HALA DOWN NE YAPIO BUNLAR YA YETER ARTIK
    ALLA ALLA BU GM'LERİN BEN TAAAAAAAAAAAAAAAAA
    SAAT 5 OLDU HALA DOWN NERDE BUNUN OYUN OYNAMA ZAMANI MADEM BOLE
    OLCAKTI BASTAN BU SERVERI ACMASALARDI YA

• Dj_Gençkan sana bi şey sorcam bu l13 nasıl bi server rate? quest itemler? armor? weapon? bunlar shopda var mi?yani bahsettiğim b grade ve üstü var mı extreme gibi mi ben bunu merak ediyorum sadece...
  • YA bu GM ler kafalarina estigi zaman servere açiyorlar duzelecek gibi de deil ne buya offffffffff
  • arkadasım b grade silahlar ve armorlar shopda yok
    sadece c grade ye kadar var
    net olarak bilmiyorum ama b grade silahları cüceler yapıp satıolar onlardan alıosun

bu arada server hala down haklısın
    uuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 16 Temmuz 2005, 17:22:52 >
  • ya bugun extreme kapali world c2 oldugu icin giremiyom iso ise herzamankigibi gene down

bende bu l2 free server ların cilesinden kurtulmak için bugun wow a basladim adam lar wow u hakketten guzel yapmış cok geniş kapsamlı bir oyun bana baya karışık geldi ama. Oyunu yavaş yavaş cozmeye başladım (suanda noob um caktırmayın :P )

herkezi wow a beklerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 16 Temmuz 2005, 17:39:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: H4CK3R

quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

arkadasım b grade silahlar ve armorlar shopda yok
    sadece c grade ye kadar var
    net olarak bilmiyorum ama b grade silahları cüceler yapıp satıolar onlardan alıosun

bu arada server hala down haklısın
    uuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ya bugun extreme kapali world c2 oldugu icin giremiyom iso ise herzamankigibi gene down

bende bu l2 free server ların cilesinden kurtulmak için bugun wow a basladim adam lar wow u hakketten guzel yapmış cok geniş kapsamlı bir oyun bana baya karışık geldi ama. Oyunu yavaş yavaş cozmeye başladım (suanda noob um caktırmayın :P )
    herkezi wow a beklerim...

arkadasım su wow u bana biraz anlat yaaa bende bu server çilesinden kurtulmak istiorum knight dende sıkıldım artık
    tek amaç level atlamak hep aynı şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 16 Temmuz 2005, 17:40:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Orc destroyer en yüksek HPye sahip özellikle 2 handed kılıçları çok iyi kullanır. Benim favorimse dark elf blade dancer şu anda. Ondan sonra Elf silver ranger geliyo. PvP de ise TH'lar resmen yıkıyo ortalığı. Ama birden çok yaratığı kesmek istiyosan polearm kullanan warlord süperdir.

arkadasım yukarda okuduğum kadarıyla sen bu oyundaki char ları baya iyi bilion sana tek sorum var
    benim lvl 51 orc warrior tyrant ım var
    DEFANS ı cok düşük ne yapmam lazım attack speedim 704 ama cok cabuk ölüyorum
    iveroy town da 5li orc ları bi cırpıda öldürüom fakat enerjim cok gidio
    ne yapmam lazım bide bu ssc yi kullanıom
    normal vurusum artıo özel vurusu arttırmak için bssc yi mi kullanmam gerekio
    özet olarak benim karakter nasıl iyi mi??
    ilgine teşşekkür ederim

TnnT bu konuda bi bilgin varsa senden de yardımlarını bekliyorum saol

bu arada server normalde 3-4 arası acılıodu bugün bi rekora daha imza attı saat 16,30

kardes kusura bakma orclar hakkinda hic birsey bilmiyorum ben de 70 lvl glatyator 55 lvl draft var onlar hakkinda bilgim var sadece ama 70 lvl gla ile dvc yi dagitiyorum pytan karik falan viz birde buff alirsam en az lvl 65 buff karik i 2 burusta olduruyorum dusun artik iso da gla lar yikiyo buff lu arenada 5 kisinin arasina daldim 2 tanesini indirdim dusun artik sen karar ver

• quote:

Orjinalden alıntı: H4CK3R

ya bugun extreme kapali world c2 oldugu icin giremiyom iso ise herzamankigibi gene down

herkezi wow a beklerim....

orjinal cd olmadigi zaman wow da kacak server lere yonlendiriyormus bazilari wow y kirdilar diyo ama ne kadar dogru bilemem yane %80 lik bir olasilikla kacak serverde oynuyorsun ve o oyundan hic birsey anlamassin ben hayatimda hic wow oynamadim ama etrafimda oynayan cok wow cu arkadasim var yane wow oyniyacaksan eger 100 milyon verecen orjinalcd alacaksin baska tırlu bulasma oyuna dedigim gibi server leri kirmislar ama ne kadar dogru bilemiyorum lol

• quote:

Orjinalden alıntı: IDaggerman

Dj_Gençkan sana bi şey sorcam bu l13 nasıl bi server rate? quest itemler? armor? weapon? bunlar shopda var mi?yani bahsettiğim b grade ve üstü var mı extreme gibi mi ben bunu merak ediyorum sadece...

kardes ben soyliyim sana l13 de rater ler cok dusuk benim lvl 31 lik elaman var orda ama dedigim gibi parti bulamassan lvl atliyamassin l13 oyniyacaksan s singer ol yaninada bir tane warrior al manalain seni atlarsin lvl iso daki yaratiklarin 20 kati yaratik var orda tam toplu katlyam yeri aoe cakacaksin orda silahlara gelin ce giranda lux shopta sanirim c gradeler crastal veripte ala bliyorsun paragecmiyor orda b grade zaten yok orda draftlar yapacak ama rateler baya dusuk oldugu icin mazemeyide baya bi zor toplarsin yane karari sen ver

• quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

quote:

Orjinalden alıntı: IDaggerman

Dj_Gençkan sana bi şey sorcam bu l13 nasıl bi server rate? quest itemler? armor? weapon? bunlar shopda var mi?yani bahsettiğim b grade ve üstü var mı extreme gibi mi ben bunu merak ediyorum sadece...

kardes ben soyliyim sana l13 de rater ler cok dusuk benim lvl 31 lik elaman var orda ama dedigim gibi parti bulamassan lvl atliyamassin l13 oyniyacaksan s singer ol yaninada bir tane warrior al manalain seni atlarsin lvl iso daki yaratiklarin 20 kati yaratik var orda tam toplu katlyam yeri aoe cakacaksin orda silahlara gelin ce giranda lux shopta sanirim c gradeler crastal veripte ala bliyorsun paragecmiyor orda b grade zaten yok orda draftlar yapacak ama rateler baya dusuk oldugu icin mazemeyide baya bi zor toplarsin yane karari sen ver

baba hiç bi dwarf tabi arkadaşın değilse oturup yapmak için uğraşmaz.gidip düşürmen gerek bunun içinde neyin hangi yaratıktan düştünü bilmen gerek yani noob olmaman gerek.isodaki gibi bi keltir öldür 100 coal düşmüyo gidip spoillemen lazım.zaten isodan 20 kat fazla yaratık olduğu için toplu katliyamlarda(öbür sayfada resimler war) yarım saatte 2 b.wolf set düşürebiliosun.şansa bağlı yani.ayrıca item lag ve server down hiç yok.benim tercihim l13 low ratede çünkü tüm arkadaşlarım orada.yakında antharas resimleri gelecek bu arada

• o b.k kuklklanırken dikkat et ibliyormusun yoksa bitarfından mı uyduruyon anlamıyom şuan dünya üzerinde counter dan sonra oynanan en çok oyuncusu olan oyun ko dur bunu bilesin vee o dediğin lafın çıktığı yere sokasın okey anlamışındır inşallah linegate de güzel bişey demiyoz ama seni gibikendini bilmezler sinir ediyor okadar anlamışsındır ve sokmuşundur inşallah kafana bu dediklerim ko hakkında bu ve bu şekilde düşünen herkez için geçerlidir na göre b.k çıktığı yere sokarsınız ok

• quote:

Orjinalden alıntı: kadkad

o b.k kuklklanırken dikkat et ibliyormusun yoksa bitarfından mı uyduruyon anlamıyom şuan dünya üzerinde counter dan sonra oynanan en çok oyuncusu olan oyun ko dur bunu bilesin vee o dediğin lafın çıktığı yere sokasın okey anlamışındır inşallah linegate de güzel bişey demiyoz ama seni gibikendini bilmezler sinir ediyor okadar anlamışsındır ve sokmuşundur inşallah kafana bu dediklerim ko hakkında bu ve bu şekilde düşünen herkez için geçerlidir na göre b.k çıktığı yere sokarsınız ok

hayırdır?hahah cinnet geçirion herahlde nedir sorun?lol

• şu anda oyunda olan var mı ya bu server hepten kafayı yedi
    ilkten good du girdim hani su lineage resmi var ordan sora oyuna giirio orda takıldım
    neyse cıktım bidaha deniom bu sefer normal ama full de oldugu gibi account
    yerine geri dönüo saten bu kafamı vura vura aptal oldum

• quote:

o b.k kuklklanırken dikkat et ibliyormusun yoksa bitarfından mı uyduruyon anlamıyom şuan dünya üzerinde counter dan sonra oynanan en çok oyuncusu olan oyun ko dur bunu bilesin vee o dediğin lafın çıktığı yere sokasın okey anlamışındır inşallah linegate de güzel bişey demiyoz ama seni gibikendini bilmezler sinir ediyor okadar anlamışsındır ve sokmuşundur inşallah kafana bu dediklerim ko hakkında bu ve bu şekilde düşünen herkez için geçerlidir na göre b.k çıktığı yere sokarsınız ok

-1
    sana sadece uyan derim başka bişe demem

• euehuehueh ne dio bu ya
  • quote:

olum akilli olum eger k.o oynuyorsan k.o frum una git gelip te buda ortaligi karistirma ok insan olun sana kemik atan oldumu simdi sen boyle celalleniyorsun ben yada bir baskasi k.o nun frum sayfasina gelip yazi yaziyormu yas kac senin 11 mi eger 11 degilsede 1 yasindaki bir insan gibi davranma bu benden sana bi kardes tafsiyesi olarak gor hadi sana iyi k.o lar bye

• wallaha bugn bw set yaptim kendime full la doom dururken bu illet nasil bw giyiyo set gla ya sunu veriyo ve aliyo yaklasik 30 civari patak veriyo 100 hp ni aliyo atk spd 10 dusuruyo cas spd i 10 yukseltiyo defans zaten oldugu gibi kaliyo doom ise yaklasik glaya 500 hp veriyo 50 atak dusuruyo hizlara bakamistim ark dan aldim doom helmet baktm yane doom daha ideal gorunuyo ve yaklazim 10 defans veriyo yane bence gla icin doom daha ideal duruyo bu arada elinde doom helmet recipesi olan varsa acele lazim her turlu satin alinir artik barif lerden dusmuyo bana bir seyler lvl 71 iyice olduler eger tnnt pm atarsaniz isoda sevinitim ya tnnt deyim yada sudenazda simdiden ilginiz icin teskurlerimi sunaraktan hepinize iyi oyunlar dilerim (tabi bu iso da ne kadar mumkun olabilirse artik)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

wallaha bugn bw set yaptim kendime full la doom dururken bu illet nasil bw giyiyo set gla ya sunu veriyo ve aliyo yaklasik 30 civari patak veriyo 100 hp ni aliyo atk spd 10 dusuruyo cas spd i 10 yukseltiyo defans zaten oldugu gibi kaliyo doom ise yaklasik glaya 500 hp veriyo 50 atak dusuruyo hizlara bakamistim ark dan aldim doom helmet baktm yane doom daha ideal gorunuyo ve yaklazim 10 defans veriyo yane bence gla icin doom daha ideal duruyo bu arada elinde doom helmet recipesi olan varsa acele lazim her turlu satin alinir artik barif lerden dusmuyo bana bir seyler lvl 71 iyice olduler eger tnnt pm atarsaniz isoda sevinitim ya tnnt deyim yada sudenazda simdiden ilginiz icin teskurlerimi sunaraktan hepinize iyi oyunlar dilerim (tabi bu iso da ne kadar mumkun olabilirse artik)

hala kapalımı server yaw?

• millet bişey soracam elimde c grade katana var.level 52 gla yım .
    1)ya nasıl mıllet kendine silah yapıyo ben nasıl b grade sılah yapacam??
    2)recipe nedir yau:P
    3)elimde 20 milyon para var bu parayla b grade alabilirmiyim yada yaptirabilirmiyim:D

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.