Şimdi Ara

LİNAGE II (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes server butun gunduz down kapatiyolar iste ne oluyo baska sadece bana mi kapaniyo lol ucmussun sen cuma ya git hadi
  • Bumu yani devasa online anlaşıyı ko mu, isteyen oynasın, istiyen yuvarlasın... banane, bnm ko oynadığım ilk gün chat ekranında gördüğüm ilk şey küfür argo vs vs oldu tamam et küfürünü o nada banane ama öyle güzel tamsil ediyorlaki türkleri, bana parti yaptığım yabancı biri bu küfürlerin ne anlama geldiğini sormuştu bir keresinde bu ne demek diye gelde cvp ver bu demi online.

Ama forum gibi insanlara açık olan bi yerde, bomba benzeri arkadaşlar insan kelimesini üstüne almasın, küfür vari şahıslara karşı hakaret içeren sözler söylemekten kaçınmıyosa kişiliğinden şüphe bile duymaya gerek yok, haa bide insanlara yardım edermiş kendisi 2-3 msj önce

quote:

akli olan iso server ine gelmesin benden tafsiye ya server down ya full yane server i yakalamak bi ölüm sabah saat 09:00 da kalktim su an saat 16:11 ve server hala down way beeeeeeeeeeeeeeeeeee

diyor ve saksıyı biraz daha çalıştırıyorki

quote:

bu arada iso serveri cok guzel bir server

diyor eee noldu

quote:

ne oldu la

yok bişey laa

size iyi ko lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALIENWARE -- 12 Temmuz 2005, 20:24:38 >

• ah be kardesim la bosuna yer kağlama bari sayfada allah sana akil versin bana da sabir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

ah be kardesim la bosuna yer kağlama bari sayfada allah sana akil versin bana da sabir

lan lı lunlu konuşmayı kes o bana yeter, forumlarda sınır olduğunu bilmiodum polemik yaratmaya gerek yok ko ile ilgili konuşmak istiyosan yan taraftaki foruma
  • la kardesim issiniz gucunuz yok mu ya milletle ugrasiyonuz ne gelecem oraya senin gibi dengesizlerlemi ugrasacam ha lan

• uzatma tamam
  • Valla ben bu oyundan hiç bisi anlamadim linaege2.com devianda başladım oyuna ama para kasmak imkansız bende para satın aldım kastıkça param gitti ve hiç bişi yok oyunda zevk alıncak, grafikler super ama amaç gaye yok ben hayatımda ilk defa bir oyunda kastıkça para kaybettim bence sinir olmak istemiyonuz bu oyunu oynayıpta yanına arkadaş çekmek isteyenlere kulak asmayın wow u arkadasın acc tan oynadım yaratıklardan lootladıklarınız sizi çok rahat idare edio ve questlere hakkını vermişler. lineagede ise questler aksine gatekeeperlrın parasını karşılamaktan bile aciz 8000 adena veren bir görevi yapmak için 15000 adena harcıyorsun bana göre sakın paralı serverda oynamayın paranıza yazık olur k.o oynayın dağa iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ixter

Valla ben bu oyundan hiç bisi anlamadim linaege2.com devianda başladım oyuna ama para kasmak imkansız bende para satın aldım kastıkça param gitti ve hiç bişi yok oyunda zevk alıncak, grafikler super ama amaç gaye yok ben hayatımda ilk defa bir oyunda kastıkça para kaybettim bence sinir olmak istemiyonuz bu oyunu oynayıpta yanına arkadaş çekmek isteyenlere kulak asmayın wow u arkadasın acc tan oynadım yaratıklardan lootladıklarınız sizi çok rahat idare edio ve questlere hakkını vermişler. lineagede ise questler aksine gatekeeperlrın parasını karşılamaktan bile aciz 8000 adena veren bir görevi yapmak için 15000 adena harcıyorsun bana göre sakın paralı serverda oynamayın paranıza yazık olur k.o oynayın dağa iyi

GElen giden K.O oynayin diyo isteyen gidip oynar.. Gelip K.O daha iyi yk sole dieyeceginize gidip oynayin oynunuzu herkes zevkine gore oyun oynar..

• K.o iyi demedim dikkat edersen linaege tabiki grafiksel olarak ses açısından tartışılmaz ama sinir bozucu bişiler kazanmadan oyun oynamanın zevki ne ki resmen adamlar para satmak için uğraşıyolar lvl 20 ye kadar kazandığın paralar 20 de giymen gerekenlerin yarısını karşılamıyo 40 kadar kastığın zaman ise 4 mil para kaybediyorsun ki 40 tan sonra alman gerekenlerin fiyatı 30 mil buluyo -4mil lle alınırmı? A grade iyi bir seti kafalığı 80 mil 62 arkadaşım buffer sıfır harcaması var 10 mil para yapabildi buyur al bakalım almassan tutunamassın o yüzden sinir olmayın hata yapmayın
  • ya bu iso serverı ne biçim server ben anlamadım.Tamam rate leri yuksek tamam guzel bisurude turk var ama habire servera reset atıyolar.Habire down ne biçim iş anlamadım.bizim clandan bide 2 kişinin 2 milyar parasını sıfırladılar buda yetmesmiş gibi bi de level 69 luk bi arkadaşımızın level ını 60 a indirdiler.
    Turklere bi gıcıgı var kesin bu serverdaki gmlerin ona gore dusunun ona gore gelin ben level 52 orc mystic im ama bu gidişle bu serverı bırakıcam.Adam akıllıda bi server arıyorum bilgisi olan yazsın.Turklerin oldugu guzel reet atılmayan ve durup dururken para yada level sıfırlanmayan bi server lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

ya bu iso serverı ne biçim server ben anlamadım.Tamam rate leri yuksek tamam guzel bisurude turk var ama habire servera reset atıyolar.Habire down ne biçim iş anlamadım.bizim clandan bide 2 kişinin 2 milyar parasını sıfırladılar buda yetmesmiş gibi bi de level 69 luk bi arkadaşımızın level ını 60 a indirdiler.
    Turklere bi gıcıgı var kesin bu serverdaki gmlerin ona gore dusunun ona gore gelin ben level 52 orc mystic im ama bu gidişle bu serverı bırakıcam.Adam akıllıda bi server arıyorum bilgisi olan yazsın.Turklerin oldugu guzel reet atılmayan ve durup dururken para yada level sıfırlanmayan bi server lazım.

ewt sabahtan beri bu kacinci down yeter ya bide servere genelde saat 16:00 sonra aciliyo sabah 4-5 gibi kapatiyolar oyun oynanmiyo guzel server bilen varsa bizde gelelim...

• beim 70 lvl lik gla ve 55 lvl lik draft im var iso dayim yok kardes aradim taradim hep dusuk rater li c3 ler var ya c1 de oynican ya c2 de c3 server isodan baska yok ben bulamadim ve para sifirlaniyo 2 milyar olunca yane gene 2 milyar parasi olsa gene sifirlancak uyuzluk yapmiyorlar yane oyun boyle 2 milyar olunca basiyo rest i kim olursa ben bilgimi paylasayim dedim
  • takılacaz artık bu serverda .Bu arada 2 milyar olayı için saol ögrendigim ii oldu
  • heee bu arada dameinstone die bi server vardı galiba orasıda aslında guzel ama rateler cok dusuk ya.
    Y bide orc warcrier kotu bi char mi?level 52 oldum yok en fazla 1300 yada 850 damage alıyorum tabi yaratigina gore değişiyo onuda bssc basıyom ancak bu kadar damage.Az degilmi yaw
    yeni bide char yapacam dark elf blade dancermıydı neydi ole bisi iyimidir bilen varsa sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

heee bu arada dameinstone die bi server vardı galiba orasıda aslında guzel ama rateler cok dusuk ya.
    Y bide orc warcrier kotu bi char mi?level 52 oldum yok en fazla 1300 yada 850 damage alıyorum tabi yaratigina gore değişiyo onuda bssc basıyom ancak bu kadar damage.Az degilmi yaw
    yeni bide char yapacam dark elf blade dancermıydı neydi ole bisi iyimidir bilen varsa sölesin

isoda gla human dagger i yikiyo dark elfleri yikiyo mageleri zaten indiriyo yane siralamada en ustlerde gla iyi ama human kinght glayi yikiyo cunki panter cok salam o olmasa 1v1 onuda yikar birtek ok culari yikamiyo cunki yavaslatiyo glayi yetisemiyo ona ama human daggerde ok culari indiriyo karisik sec iclerinden 1 tanesini lol

• aga gla ne
  • gladiator sa dediğin benim bildigim treasure hunterlar baya iyiymiş.bu gla silah olarak dual weapon mı yoksa blunt silahmı kullanıyo anlamadım
  • Orc destroyer en yüksek HPye sahip özellikle 2 handed kılıçları çok iyi kullanır. Benim favorimse dark elf blade dancer şu anda. Ondan sonra Elf silver ranger geliyo. PvP de ise TH'lar resmen yıkıyo ortalığı. Ama birden çok yaratığı kesmek istiyosan polearm kullanan warlord süperdir.
  • arkadaşlar ben bu oyunu cok duydum.Acaba nasil indirip kuracagimi bana aciklarmisiniz.Link verirseniz sevinirim.
  • ya bu iso games ne gıcık bi server surekli full habire restart.kafayi yedim ya
    yarım saattir girmeye ugrasiyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.