Şimdi Ara

LİNAGE II (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hondaci9
    3d olacak öle ragnarok gibi dandirik oyun olmicak :D

• arkadas bu lineage2'nin knightonlineden daha iyi olduğunu kabul ediorumda
    su serverın oyunun güzelliğini bozduğunuda siz
    kabul edin
    bidew baska bişi ben bu bartz da türk yok diorum bazı arkadaslar bana bartz damı türk yok dio
    madem ole gösterin oyundaki türklüğünüzü
    nie hiç gözükmüonuz bulduğum her toplulukta türk yok mu die bağırıorum ama
    bana cevap veren bari 1 kişi olsun ya o bile olmuo
    bunu ben bi yerimden sallamıorum heralde
    madem ole bu oyunda cok türk var bana bi pm atmayı deneyin oyunun her acık olduğunda
    altını ciziorum oyunun her acık oldugunda
    ben surekli onlineyim
    bana kesinlikle pm atın
    adım türkçe yazılmıs sekilde ***Gladyator***
    hadi bakalım
    bi arkadasımızda bana sadece benim clanda 50 tane türk var dio ben bu türkleri merak ediom
  • BU LİNEAGE HAKKINDA HİÇ BİŞİ YAZAN YOK GALBA
    OYUNU UPGRADE UPGRADE EDİOZ DİOLAR Bİ B.. ETTİKLERİ YOK
    SADECE MÜZİK DEİŞMİŞ HELEKİ EN BÜYÜK EKSİK SU MANAPOİTİON
    NİE YOK KAFAMI DUVARLARA VURCAM İYİ YARATİK ÖLDÜRMEYE KALKIOM AMA MANA BİTİO Bİ SAAT OTURUOM BU NE BİÇİM İŞ
    NOT= BU YAZIYI OTUTRURKEN YAZIOM EHEUEHUEHEU
  • E mana potion tanı. Açıkçası ben şehirlerde burda türk yokmu diye bağranlarla muhattap bile olmuyorum. Nedeni ise adamlar ya adena istiyo yada silah falan alırmısın bana diyolar. Bu durumda samimi olmamam tabi ki doal bişi.
  • :)))))))))))))
    senin dediğinde cok komik bisi istersen ben sana para verim benim tek düsüncem
    beraber biyere gideriz ve yan yana oynarız ama party saten yapmam ex oldukca düsüo
    hem sohbet eder hem savasırız
    ben dier dilencilere benzemen bende sate para bok ama yinede rica edene nie vermiyimki tabi türk olmak kaydıyla
    ben sadece muhabbet acısından istiom oyuna zewk katıo
    knight onlinede olduğu gibi

• Neyi varki bu knight online ın geçen net kafece gittim alayı ko oynuyo sırf beleş diye bu oyun oynanıyo, lineage 2 ile sakın karşılaştırmayın, kimisi WoW la fln karşılaştırıyo kopuyorum tamam lineage 2 gibi güzel bi oyun beleş olsaydı tabi bizm açıdan iyi olurdu ama adamlar ne para kazanıpta daha iyisini yapacaklar ek paket fln, sonra boktan bi oyun çıkar piyasaya ko gibi b.k gibi amaçsız bi oyun

Şu screen shotlara bakında canınız çeksin ko cular

http://img277.imageshack.us/img277/5343/shot000020qd1ev.jpg

http://img277.imageshack.us/img277/4669/shot000078sm4jb.jpg

http://img277.imageshack.us/img277/5091/shot000049ac1zs.jpg

ANKARADA BU OYUNA SAHİP OLAN ARKADAŞ VARSA ONDA SATIN ALABİLİRİM, LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALIENWARE -- 10 Temmuz 2005, 19:31:27 >

• ben karşılaştırmıyorum sadece eksiklerini soyluyorum k.o linagenin yanından gecemez
    yinede bence tek eksik mana point in olmaması düzgün server zaten bulunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

ben karşılaştırmıyorum sadece eksiklerini soyluyorum k.o linagenin yanından gecemez
    yinede bence tek eksik mana point in olmaması düzgün server zaten bulunur

Alınma senin için söylemedim, nedir bu ko çılgınlığı onu anlamadım, beleş diye olmasını kınıyorum o kadar, eğer Türkiye oyun sektöründe bu hale gelmeseydi (yanlış anlamayın bunu ko yla bi alakası yok sadece aklıma geldi)hem daha ucuza orjinal oyun alırdık hemde, online oyunların prepaid (öde ve oyna) kartları ülkemize gelirdi kredi kartıyla uğraşmadan free server a ihtiyaç duymadan sonuna kadar oynardık oyunlarımızı, bu 4 sayfalık topic sırf bo oyunu oynamak isteyen ama free server lara muhtaç kalarak oynamaya çalışan insanlarla dolu, tabi kredi kartıyla oynayan varsa bilemem

• Abi yapmayın etmeyin KO ile bu oyunu karşılaştırmak abesle iştigaldir. KO oynayanları bırakın takılsınlar. Eminim biz private serverda guilt wars oynarken onlar Lineage topicleri açacaktır. Türkiye' de ki devasa online oyuncuları maalesef çok geriden geliyorlar. Daha yeni Ultimadan kurtulmamız bunun göstergesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Abi yapmayın etmeyin KO ile bu oyunu karşılaştırmak abesle iştigaldir. KO oynayanları bırakın takılsınlar. Eminim biz private serverda guilt wars oynarken onlar Lineage topicleri açacaktır. Türkiye' de ki devasa online oyuncuları maalesef çok geriden geliyorlar. Daha yeni Ultimadan kurtulmamız bunun göstergesi.

haa tamam oynasınlar ister ko ister uo oynasınlar bi net kafeninde tamamı aynı anda ko oynamazki ko ya aylık ücret koysunlar görürüm onları beleş diyemi sevdikleri içinmi oynuyolar, yanarımda bide marifetmiş gibi oynuyolar kasıla kasıla ona yanarım, nese konuyu dağıtmıyalım.

@badboy34;
    yanlış bilmiyosam mana pot. olmaması free server a özgü bişey, private server larda mana pot. olması lazım, belki yanlış biliyor olabilirim, emin değilim bilen varsa söyleyebilir.

• Arkadaslar lineage oynuyorudm lag var diye bilgisayarima reset attım.Sever Good diyo ama giremiyorum şuan oyun acik mi bende mi sorun var ?? İsogames teyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 11 Temmuz 2005, 16:14:43 >
  • l
    quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

arkadas bu lineage2'nin knightonlineden daha iyi olduğunu kabul ediorumda
    su serverın oyunun güzelliğini bozduğunuda siz
    kabul edin
    bidew baska bişi ben bu bartz da türk yok diorum bazı arkadaslar bana bartz damı türk yok dio
    madem ole gösterin oyundaki türklüğünüzü
    nie hiç gözükmüonuz bulduğum her toplulukta türk yok mu die bağırıorum ama
    bana cevap veren bari 1 kişi olsun ya o bile olmuo
    bunu ben bi yerimden sallamıorum heralde
    madem ole bu oyunda cok türk var bana bi pm atmayı deneyin oyunun her acık olduğunda
    altını ciziorum oyunun her acık oldugunda
    ben surekli onlineyim
    bana kesinlikle pm atın
    adım türkçe yazılmıs sekilde ***Gladyator***
    hadi bakalım
    bi arkadasımızda bana sadece benim clanda 50 tane türk var dio ben bu türkleri merak ediom

ya dostum bak sen 2-3 town a baskmıssındır turk varmı yokmu diye. oralarda muhtemelen lvl20-30 altı yerlede takılıyosudur. hem ben bizim clanda 50 turk deil 20 turk var dedim ii oku yazıları. oyun genelinde yaklaşık olarak 50 den fazla turk var dedim

• akli olan iso server ine gelmesin benden tafsiye ya server down ya full yane server i yakalamak bi ölüm sabah saat 09:00 da kalktim su an saat 16:11 ve server hala down way beeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALIENWARE

quote:

Abi yapmayın etmeyin KO ile bu oyunu karşılaştırmak abesle iştigaldir. KO oynayanları bırakın takılsınlar. Eminim biz private serverda guilt wars oynarken onlar Lineage topicleri açacaktır. Türkiye' de ki devasa online oyuncuları maalesef çok geriden geliyorlar. Daha yeni Ultimadan kurtulmamız bunun göstergesi.

haa tamam oynasınlar ister ko ister uo oynasınlar bi net kafeninde tamamı aynı anda ko oynamazki ko ya aylık ücret koysunlar görürüm onları beleş diyemi sevdikleri içinmi oynuyolar, yanarımda bide marifetmiş gibi oynuyolar kasıla kasıla ona yanarım, nese konuyu dağıtmıyalım.

@badboy34;
    yanlış bilmiyosam mana pot. olmaması free server a özgü bişey, private server larda mana pot. olması lazım, belki yanlış biliyor olabilirim, emin değilim bilen varsa söyleyebilir.

Hakketen şöle kasıla kasıla oynuyorlar ya oyunu kopuyorum. Adam gelmiş birde char satıyor. Gel ben sana mario nun bölüm sonu save ini vereyim fit olalım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ALIENWARE

quote:

@badboy34;

Hakketen şöle kasıla kasıla oynuyorlar ya oyunu kopuyorum. Adam gelmiş birde char satıyor. Gel ben sana mario nun bölüm sonu save ini vereyim fit olalım

hata kopim bidaha

• ya bşey sölicem allah aşkına millet bedava die oynar zevk aldığı için oynar.Bu kimi ilgilendirir?Gercek oyunculuk kavramı nedir allah aşkına sureklioyun oynamak yada bi sürü oyun hakkında bilgisiolmak yada param var ben free serverda oynamıyorum, paralı serverda oynuyorum demek mi?Aslında turk insanının sorunu bu bırakın millet istediğini yapsın.İnsanlar topic acıyorlar buraya nie?Bişeyler öğrenmek için tabiki ozaman yardım etmeyeceksek ne anlşamı kalır.Turkiyenin durumunu herkes biliyo.Herkes cebinden parasını verip gidip wow yada everquest oynayamıyo olsa oynamayacaklarını mı zannediyorsunuz?Aslında sorulması olan su!İnsanlar daha yeni yeni online oyun olayını ögreniyor bunu desteklemek mi lazım yoksa kösteklemekmi?Bırakın isteyen bedavasını oynasın sizde gidin paralısını oynayın.Bu tepki olarak algılanmasın sakın ama ortada ilginç bi muhabbettir gidiyo.Ama herkes gözlerini açsın burası TÜRKİYE ingiltere ,amerika yada almanya falan değil.

SAYGILAR

• kardes bu turk milleti oyle bir millet ki biraz bir sey hakkinda bilgisi oldugu zaman hemen haraketleri ve tavirlari degisir biz buna got kalkmasi diyoruz kendini onemli hissediyor a ben bunu cok iyi biliorum millet muhtac bana hesa bina yatiyo ama ne fayda salak kendi kaybediyo ben 2 gun yapmam 3 gun sana meydan okurum ama neyse insanlarin degismesi zordur ben bilgim dahilinde herkeze yardimci olurum bu arada iso serveri cok guzel bir server ama adamlar geceleri serveri kapatiyorlar yane turkiyeye gore gunduz kapali server aksama dogru aciliyo ve sabaha kadar kapanmiyo saece arasşra rest atiliyo haberiniz olsun dedim lol ne alakaysa
  • Bu Arada ya suwww.palantirguardians.com Diye bir site acicaktiniz ne oldu bu site kaldimi yoksa devam ediyormu acilacakmi bilgilendirir seniz mutlu oluruz lol
  • ne oldu la
  • TnnT, kapanan servermı olurmuş ilginç, kapalıyız cumaya gittik

hellmarch ve diğer KO karşıtları, siz oyununuzu oynayın, neden KO culara laf atıyorsunuz?? gerçekten anlamış değilim.. neden durmadan KO şöyle KOcular böyle deyip duruyorsunuz ?????
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.