Şimdi Ara

LİNAGE II (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan bende server down. Bekleyelim açılır
  • arkadas bu server down olayı beni sinir edio bide ben su ne hangi serverdan gağlandımı bilmiom nerden bakılıo
    sen hangi server üstteki adına bakmadım
  • daha ne kadar down kalcak ya bu server
    kasmam lazım 15,000,000sp lik skillim var onu acacam yeter pazar gününe kadar lvl 55 oldum oldum olamadım
    bu serverı deiştircem bu ne ya 1 haftadır yok reset
    yok upgrade oyun oynuamaz hale geldik a.s
  • beyler iso da 2 tane server var siz üsttekine bağlancaksınız bartz yazana on da da down yazması normal cunkı 2 gun once seerver ı upgreade yapmaya ve c3 teki yeni yaratıkları felan koymaya baslamıslar. suan halen kapali aksama dogru duzelcegi soleniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 8 Temmuz 2005, 14:23:47 >
  • gece düzgün olsunda baska bişi istemiom gece tek zevkim o
    sabaha kadar takılıom ondan yani benim server bartz mı oluo
    bartz serverında fazla turk yok nie
    cok sıkılıom benle beraber sırt sırta verecek olan yok muu
  • boyle bol xp li, bu kadar fazla çökmeyen, yani oynanılabilir bir server bilen varmı?
  • bu saatten sora ole bi server bulsanıda fark yapmaz lvl41
    olmusum bırakırmıyım
    ne yapalım çilemizse çekicez artık

• bizde 70e merdiven dayadık ama oynayamadıktan sonra 500 olsada bi önemi yok, hiç olmazsa benim için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

gece düzgün olsunda baska bişi istemiom gece tek zevkim o
    sabaha kadar takılıom ondan yani benim server bartz mı oluo
    bartz serverında fazla turk yok nie
    cok sıkılıom benle beraber sırt sırta verecek olan yok muu

ne iso bartz da turk yokmu muhahaha zuhahaha puhahaha!!!!!

dostum sadece bizim clanda 20 tane turk var. sever genelinde yaklasık olarak 50 den fazla turk var
  • oyuna girebilen var ı beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    yaklaşık 2 saattir deniom ama girmio nedir bunun kaynağı
    server normalş ama server ekranında kalıo
    devamlı basıom yok

dostum sadece bizim clanda 20 tane turk var. sever genelinde yaklasık olarak 50 den fazla turk var

senin oyundaki nickin neki ben bi clana gircem tamamda fazla türkle konusamıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

oyuna girebilen var ı beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    yaklaşık 2 saattir deniom ama girmio nedir bunun kaynağı
    server normalş ama server ekranında kalıo
    devamlı basıom yok

senin oyundaki nickin neki ben bi clana gircem tamamda fazla türkle konusamıom

nick turk
  • ben boyle serverin iso tam 10 saattir kapali beyler uyuz oldum ahmet msn versene bana :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: H4CK3R

yok tnnt 48 saaat içinde server i ugreade yapiolar buyuzden server bi gidip gelio teset edilolar yani ama 48 saat içinde upgreade tamamlanmış olcak

48 saat bitmedi mi yksa başka sorunlar mı var ? Sıktı yani
  • Slm arkadaşlar bende bu oyunu oynamak istiyorum ama sorun yaşayan bayağı arkadaş var bilen bi arkadaş ilk baştan oyunu kurup free server larda oynamaya kadar kısa bi şekilde anlatabilirse sevinirim, hem yeni oynayan hemde sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.

Ayrıca ankarada bu oyuna sahip olan arkadaşlardan bu oyunu satınalabilirim pm atarlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALIENWARE -- 9 Temmuz 2005, 17:06:21 >
  • ahh be beyler size diorum iso tamlamer işi adamlar c3 gecemediler bi turlu.neyse ben l13 e geri dondum oradaki skiller ii.ayrıca benim pc de c2 yüklü olduundan versivioda da pvp olayına giromm.idragonuda tasive ederim şimdilik 3 serverdayım.
  • Ya arkadaşlar yokmu adam gibi bi c3 e geçen server, daha oyuna başlamadan sıkıldım bundan, iso c3 e geçtimi ki
  • Iso beni hayatimdan bezdirdi valla ya full ya down
    gerci cun elemanlar aciklama yapti yeni server siparis ettik cok yakinda gelecek
    bu sorunlari cozucez diye ama hic guvenim kalmadi bunlara
    l2extreme e gecicem bende sanirim
  • l2extreme'dede sorunlar var şu anda ama 1 hafta içinde çözerler gibime geliyo. Yeni geçtiler C3'e ufak tefek buglar kaldı onları temizliyolar. Bayaa bide kaliteli türk var orda. Akıncılar Guildi var mesela guild questi yapmaya gitmiştik. Ahasuashu ben Pk'ydım(Bi yunanlı görünce türk bayraanı başladı küfür etmeye indirdim bende) Tam quest yapmak için gittiğimiz yere başka bi guild wardı. Pk olduğum için direk daldılar. Sonra benim guildde daldı orda meydan savaşı yaşandı ahsauasasu. Sonra adamlar tekrar geliler aynı yere yaklaışık 30-40 kişiye karşı 8 kişi. E kaçtık tabe. Bu arada L2Extreme'e gelecek olan varsa nickim SahinK orda orc destroyer'ımla takılıyorum.

• arkadaşlar ben knight ten sıkıldım ve yeni online oyunlar arıyorum ama 3d olacak öle ragnarok gibi dandirik oyun olmicak :D
    bu linage yi oynamak istiyorum bi de horizons diye bi oyun çıkmış heralde onu da indiriyorum ..
    şimdi bu linage yi oynamam için baştan beri bana anlatacak biri varmı nereden indirecem neyi indirecem ek indirecek pach ler i var mı bu tarz şeyleri anlatabilecek olan varsa çok sevinirinm çünki knight ten çok sıkıldım artık iş çığırından çıktı...:D
  • arkadaşlar bu lineage nezaman bitecek bu apgrade sorunu yawwwwwwwwwww
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.