slm beyler simdi ben KO takılıyorum ama buranın KO forumunda hellmarch adlı arkadas dedi lineage2 oynayın ben de hadi hayırlısı dedim actım google ı buldumwww.lineage2.com diye bi yer ordan bi gunde indirdim oyunu sonra ordan account aldım benim indirdigim 1.97 gb olan yani chronicle 3 rise of darkness mı ne arkadaslar sonra e-mail imi da verify ettim arkadaslar ama tahmin ettigim kadarıyla bu oyun sitede account a cd deki serial number la add game olayı yapıyosun sonra girebiliyosun cunku otomatik updateleri yaptıktan sonra noluyo arkadaslar giriyorum yazıyorum bana sifre yanlıs diyo bu olay nedir ayrıca KO dan farkı ne bu oyunun dediginize gore yine iki ırk var bu oyunda ama mesela mage sen onun da cesitleri var yani WoW kadar detaylı bi oyun ne tavsiye edersiniz oynayabilmem icin ne yapmalıyım su beles server olayı filan ayrıca hangi karakter seciyim hangi server nerden ne patchi macth i indiripo belse oynıcam ayrıca bu pvp ve pvm isi nedir (pvp bildigim kadarıyla player versus player ) 7x 35x 24x filan nedir baslayınca ilk ne yapmalıyım ayrıca bana lvl kasar mısınız simdilik sorularım bunlar kısacası asırı derecede noob um yani arkadaslar pls yazmaya usenmeyin ve pls bana anlatın su olayları yardımlarınız bekliyorum simdiden tesekkurler iyi oyunlar cevaplarsanız sevinirim
kardes upg yapmicaksin sana verdigi 10 mb dosyayi yuklediken sonra oyunun icindeki l2 den calistircaksin oyunu upg yapmicaksin yoksa calismaz:)
Lineage2 hakkında yardım PLS.. arkadaslar oyunuwww.lineage2.com dan indirdim. oyunu açtığımda accound geçersiz diyor. lineage2word den pack i de indirdim. ancak hala yanı hatayı veriyor. bana yardımcı olursanız sewinirim..
hocam . eğer ki yükledikten sonra ilk lineage 2 iconuna tıkladıysan ve update e başladıysan tekrar silip baştan yüklemen gerekçek oyunu . neyse bunu yapmadığını farz edelim . çektiğin patch genelde system dosyası oluyoo bazen de textureler falan . neyse . koplayala pnları . sonra da system in içindeki l2.exe den başlat oyunu . sadece l2.exeden başlat ama . diğerinden yaparsan yine baştan yüklemen gerekçek lineage2 yi :)))
Şimdi oyunu silip tekrar kurdum daha hiç bişi çalıştırmadım... HanGi SiTéDéN HanGi PaCk i inDiRMéM Lazım ArKAdaŞLar.. En çok TutuLan én çok TürK olan SéRVéR LaR hanGiLéRi.. yada én az SoRunSuZ ÇalıŞAn FRéé SéRVéRLar ßi CéWaP VéRiRiMİSiniz.. pLs.. lineage2word ten bi pack indirdim .. packi NéRDén indiirirsem accound tu da o siteden mi açmam gerekio aNLamaDım BéN ßu Oyunu ÇalışMa tarzını YAff...
quote:
Orjinalden alıntı: Fistan
girdim bende, değişik biyer olmuş, neyse darkelf assasian yapicaktım ama, bi iki şey moralimi bozdu server kaynaklı bir sorun mu yoksa normal mi olduğunu bilemediğim için sorayim dedim;
birincisi mortal blow yaptığımda bazen hiçbir etki göstermiyor, yani ne miss, ne dmg hiçbişey, skilli kullanıyorum, yapiyor gözüküyor, ama ortaya hiçbir sonuç çıkmıyor. ikincisi dagger kullaniyorum haliyle, şu anda elimde doom dagger var ve lvl 17 yim, soulshot kullanamiyorum. "cannot use soulshot" şeklinde bir yazi çıkıyor.
bu iki sorun bana yada server a mı özel, yoksa normal olması gerektiği şekli bumu.
yaw kendi mesajıma quote yaptim, bilen yokmudur bu sorunlari
hocam yukledim patch yuklemedenwww.lineage2world.com dan 10 mb patchi yukledim ama oyunu acarken hala su oto update isini yapıyo nasıl halletcez
system in içindeki l2.exe ile çalıştıracaksın oyunu...
saol kardes yani update olayını hic yapmıyoz oyunu yukledik 10mb lik patchi yukledik ve system deki o dosyayla actık baska ekstra bişey yok?
evet aynen dedigin gibi oyunu yukle 10 mb lik dosyayi yukle l2 en calistir oyunu
quote:
quote:
girdim bende, değişik biyer olmuş, neyse darkelf assasian yapicaktım ama, bi iki şey moralimi bozdu server kaynaklı bir sorun mu yoksa normal mi olduğunu bilemediğim için sorayim dedim;
birincisi mortal blow yaptığımda bazen hiçbir etki göstermiyor, yani ne miss, ne dmg hiçbişey, skilli kullanıyorum, yapiyor gözüküyor, ama ortaya hiçbir sonuç çıkmıyor. ikincisi dagger kullaniyorum haliyle, şu anda elimde doom dagger var ve lvl 17 yim, soulshot kullanamiyorum. "cannot use soulshot" şeklinde bir yazi çıkıyor.
bu iki sorun bana yada server a mı özel, yoksa normal olması gerektiği şekli bumu.
yaw kendi mesajıma quote yaptim, bilen yokmudur bu sorunlari
iso dada lvl 17 lerde no gradesiz soul kulanilmöiyo kardes:)
BU OYUNUN CD Sİ OLAN Bİ ARKADAŞ WARMI? WARSA DA BANA GÖNDEREBİLİRMİ? DOSYA BOYUTU YÜKSEK O KADAR SABREDEMEM SANIRIM BİRİLERİ YARDIMCI OLSUN PLS....MSN = errenius@hotmail.com
Arkdaşlar İso da oynuyom darkelflerin 40lvl nerden alıcamı ve guest nasıl yapacağımı anlatabilecek biri var mı yada türkçe bi sitesi varsa yerini sölerseniz çok sevinirim yeterli olur..
hocam türkçe questler üzerinde hala çalışmaktayız. pek vakit bulamadık bu arada çevirmeye. ama eğer iso da oynuyorsan bildiğim kadarıyla Aden de questler satılıyor . sadece hangi mark lara ihtiyacın olduğuna bak ve onları satın al .(500-600 k tanesiydi galiba) aldıktan sonra da herhangi bir G.Mastera gider classını değiştirirsin
bilgilerin için saol guesti yaptım..En yakında zaman da site açılır inşallah herkese iyi oyunlar
abi yaw iso serveri tam lamer işi.çok alakasız rate var bide cat curt server düşüoo ayrıca item lag hat safhada.
selamlar ya bisey soracaktim bu orc level 20 questini yapan varmi.ben orc mystic im durka spirit nerede bulamıyorum.posion spider falanda diyo kafayı yicem.dadu mara totem spirit ten aldim questi devamını getiremiyorum lütfennnnnnnnnn yardım edinnnn
Bana burayi onerdiler baska iyibir server varsa pacht, acc ile sitesini yazarsan sevinirim.. ilk serverim nasil 30x 3x felan anlamiyorum sadece hizli felan kasiliomus ondan tercih ettim.
beyler hepinizi bu server a beklerim hemde c3 server.
ben bu server a 20 gun once basladim ilk once ler kimse yoktu ama simdi tıklım tıklım ve ben girdiğimde 17. sıradaydı simdi 1. sırada bu server.
karakterim lvl70 TH nick Turk
quote:
Orjinalden alıntı: Xdian
Arkdaşlar İso da oynuyom darkelflerin 40lvl nerden alıcamı ve guest nasıl yapacağımı anlatabilecek biri var mı yada türkçe bi sitesi varsa yerini sölerseniz çok sevinirim yeterli olur..
dostum lvl 40questini yapmiyosun zaten yapamazsin. Quest itemlerini alıp grandmaster a verion okadar itemler aden de satilio tanesi 600k 3 tane alman gerekiyo toplam 1.8kk