< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Linç yiyeceğim fakat bildireyim, (2. sayfa)
-
-
Sana olan teklifim hala geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YKS'de 35 netle 850K sıralama yapıp meslek yüksek okuluna girmiştim. şimdi ustayım neredeyse 6 haneli kazanıyorum gayet mutluyum
-
Kungfu ustası mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrik mi okudunuz hocam
-
Üniversiteye girişler yurt dışındaki gibi lisedeki duruma göre gidip gitmeme hakkı kazandığın bir sistem olsaydı asıl kim zeki veya değil o zaman ortaya çıkardı.Herkes aynı şartlar altında büyümüyor hayatında hiç ailevi veya ekonomi problemi olmamış zengin çocuğuyla diğer kişiler aynı olamaz.Fakat Türkiye de mutlaka torpil olurdu çünkü ben ilk ve ortaokula giderken sınıf anneleri öğretmenlerle yakın olup torpil yaptırıyordu.
-
20 bin sıralama ile
sen anladın
Low İnsan'dan kastın nedir senin, neye göre bu sınıflandırmayı yapıyorsun. Çalışıp çalıştığı kadar verim alamayan anlamakta zorlanan veyahut gerçekten de başarısız olan kişiler gerçekten de olabilir. Ama ilk 1000-5000 sıralamaya girmek demek insana ayrıcalık katmaz. Sosyal vasatlığın k olarak sınıflandırman belli. Hangi entelektüel niteliğin var ? Tarih edebiyat alanında yoruma dayalı bir bilgin var mı, sosyal siyasal kurallar normlar hakkında yapıcı eleştirelin var mı ? STK'larda görev alıyormusun aktivist misin Sanat konuşabiliyormusun kaç dil biliyorsun ? Hangi sporlarda başarılısın ? Bulunduğun şehirin tiyatrolarının genel sanat yönetmeninin adını söyleyebilirmisin
-
-
Cok iyi quiz hemen cozucem
Alıntı
metni:Ama ilk 1000-5000 sıralamaya girmek demek insana ayrıcalık katmaz. Zaten degilim 0/1
Alıntı
metni:Hangi entelektüel niteliğin var ? Imdb hesabimda loglu 1500+ film var bence 1/2 olduk
Alıntı
metni:Tarih ve edebiyat alanında yoruma dayalı bir bilgin var mı, Yakin tarih muhabbeti acildi mi terorist damgasi yiyorum bence buradan 3 puan alirim 4/3
Alıntı
metni:sosyal siyasal kurallar normlar hakkında yapıcı eleştirelin var mı ? Twitterda polonyali komunist sayfalarla takiplesiyorym bence gayet yapici bir elestri 5/4
Alıntı
metni:STK'larda görev alıyormusun Sadece bilkentli aslanlarda is yapiyorum sayilmaz herhalde 5/5e dustuk
Alıntı
metni:Aktivist misin Sjwligi bilkente ben getirdim 3 puan 8/6
Alıntı
metni:Sanat konuşabiliyormusun Deadpool 3 kotu bir filmdi 9/7
Alıntı
metni:kaç dil biliyorsun ? Frankofon oldugum icin kendime 1 puan ceza yaziyorum 8/8
Alıntı
metni:Hangi sporlarda başarılısın ? Dun halisahada 86.35xG den sadece 15 gol yedim malum takimin yesil kovasindan iyiyim 9/9
Alıntı
metni:Bulunduğun şehirin tiyatrolarının genel sanat yönetmeninin adını söyleyebilirmisin Bizim örgüt sifre olarak kizilay metrodaki tum mekanlari saymayi seciyor daha az dikkat cekici tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dalga gecip gecmedigini nereden bileyim ki ben
-
hee, ben onu ciddi yazan insanlar tanidim bu hayatta heuheuheiuhe
-
Atın şu liselileri artık forumdan.
acaba kaç tane özel ders aldı, dershanelere kaç para verdi, kaç tane çözmediği kitabı çöpe attı sınavdan sonra
Yeni nesilde azımsanmayacak derecede ailesi ilkokul mezunu olan insanlar var. Çoğunun kitap almaya imkanı dahi yok. Kendi arkadaşlarımdan, kuzenlerimden biliyorum.
Bana inanmıyorsanız alın o insanların kendi ağızlarından okuyun:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X