Şimdi Ara

Lincoln Navigator kullanan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
7.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bizhy

Hocam pek takan olmamış ben kısaca bilgi vereyim;
    Navigatorun 4 kasa tipi vardır , 98-2003, 2003-2007 en meşhur olan tiplerdir.
    Kesinlikle konforlu bir arac, airmatic var zaten. Ancak alacağın arac pek iyi kullanmadıysa airmatic de sorun varsa, o sorun sana arabayı bile sattirir. 2003 ve üzeri modellerde Amartisorler elektronik, her biri 2000Usd civarı.
    Yakıt tüketimi karma 20litre net
    Yanliz yakıttan ziyade Navigatorlerin yedek parçaları korkunç pahalı ve işçilik fiyatları asırı yuksek.
    Adeta Mekanik mühendisliğine aykırı bir araba, kıçı kırık bir parçayı değiştirmek icin ebesinin yoluna kadar söküyorlar arabayı, Chrysler 300c nin parçalarının 6-7 katı pahalı diyebilirim (ona gore kıyasla)

Ama bana gore lincoln ve cadillac arabalarının babasıdır. Yedek Parca ve bakim maliyetleri yuzunden tercih etmiyorum ama yurt dışında hayli kullandık (taksilerin cogu Navigator ve gmc tahoe idi)

2003 model ve üzeri olan kasayı öneririm, diğerlerinin Dis ve ici pek iyi degil bence, cok eski görünüyor :)

ha çok saol be adam akıllı bi cevap aldım çok saol,bu araba süper

• O kadar özel bir araç değil.

Mercedes GL falan daha rafine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 320kbps

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Hocam pek takan olmamış ben kısaca bilgi vereyim;
    Navigatorun 4 kasa tipi vardır , 98-2003, 2003-2007 en meşhur olan tiplerdir.
    Kesinlikle konforlu bir arac, airmatic var zaten. Ancak alacağın arac pek iyi kullanmadıysa airmatic de sorun varsa, o sorun sana arabayı bile sattirir. 2003 ve üzeri modellerde Amartisorler elektronik, her biri 2000Usd civarı.
    Yakıt tüketimi karma 20litre net
    Yanliz yakıttan ziyade Navigatorlerin yedek parçaları korkunç pahalı ve işçilik fiyatları asırı yuksek.
    Adeta Mekanik mühendisliğine aykırı bir araba, kıçı kırık bir parçayı değiştirmek icin ebesinin yoluna kadar söküyorlar arabayı, Chrysler 300c nin parçalarının 6-7 katı pahalı diyebilirim (ona gore kıyasla)

Ama bana gore lincoln ve cadillac arabalarının babasıdır. Yedek Parca ve bakim maliyetleri yuzunden tercih etmiyorum ama yurt dışında hayli kullandık (taksilerin cogu Navigator ve gmc tahoe idi)

2003 model ve üzeri olan kasayı öneririm, diğerlerinin Dis ve ici pek iyi degil bence, cok eski görünüyor :)

ha çok saol be adam akıllı bi cevap aldım çok saol,bu araba süper

Alıntıları Göster
    Şöyle söyliyim Alt komşumuzda vardı. 1 yıl boyunca satamadı sanırım

Belki istediği fiyat olmadı veya alan olmadı bilemem ancak çok dehşet araç .

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

adam düzgünce soru sormuş.konu açtığına pişman olmuştur

Nabza göre şerbet..

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    senin post için dememiştim hocam, yoksa güldürdü yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

senin post için dememiştim hocam, yoksa güldürdü yani.
    satın alsam kontağı çevirmeye korkarım,

bir kontağı çevirdiğinde kaç tl yakıyor acaba.

onun kontağı çevirirken yaktığı yakıtla ben Linea'yla işe giderim heralde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

satın alsam kontağı çevirmeye korkarım,

bir kontağı çevirdiğinde kaç tl yakıyor acaba.

onun kontağı çevirirken yaktığı yakıtla ben Linea'yla işe giderim heralde ?

Alıntıları Göster
    Yıkamadayken benim arabanın yanında birlikte silmişlerdi benimkine 1 onunkine 2 adam düştü. Kapıları bagajı falan gayet iyi açılıyor deri koltuk deri direksiyon simidi falan vardı ben sevdim alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Yıkamadayken benim arabanın yanında birlikte silmişlerdi benimkine 1 onunkine 2 adam düştü. Kapıları bagajı falan gayet iyi açılıyor deri koltuk deri direksiyon simidi falan vardı ben sevdim alınabilir.

Alıntıları Göster
    peki bu aracı şehirde kullanabilirmiyiz?yani komik olmasın,şehirde dev gibi bir araç
  • quote:

peki bu aracı şehirde kullanabilirmiyiz?yani komik olmasın,şehirde dev gibi bir araç

Senin gibi çok araştırdım ama bence uzak dur şehir içi acayip benzin içen bir araç. İnan bana belli bir süre sonra hevesini slırsın ve arsç artık sana gereksiz gelmeye başlar çünkü benzin tüketimi cidden aşırı derecede fazla. Ayrıca o yaştaki araçlar her sorun çıkarıp ekstra masraf açabiliir. Mesela cam açan düğmeler zamanla bozuluyor kapının sökülmesi gerekiyor bunlar masraflı işler. Çok büyük olmasın da merkezde oturursan park açısında çok sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

quote:

Senin gibi çok araştırdım ama bence uzak dur şehir içi acayip benzin içen bir araç. İnan bana belli bir süre sonra hevesini slırsın ve arsç artık sana gereksiz gelmeye başlar çünkü benzin tüketimi cidden aşırı derecede fazla. Ayrıca o yaştaki araçlar her sorun çıkarıp ekstra masraf açabiliir. Mesela cam açan düğmeler zamanla bozuluyor kapının sökülmesi gerekiyor bunlar masraflı işler. Çok büyük olmasın da merkezde oturursan park açısında çok sıkıntılı

Alıntıları Göster
    yahu navigatöre binsek zaten forumda sürtmem bu saatte :) 5.4 motor gören var mı diye sorarsan bir kaç kişi çıkabilir. Marşa basmak 2 lira. ben 2 lira ile 15 km yol giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

yahu navigatöre binsek zaten forumda sürtmem bu saatte :) 5.4 motor gören var mı diye sorarsan bir kaç kişi çıkabilir. Marşa basmak 2 lira. ben 2 lira ile 15 km yol giderim.

Alıntıları Göster
    arkadaşım,

ben 2003 lincoln alalı 1 ay oldu,

önceden toledo, passat, subaru forrester 2, 2 xt , 2,5 xt, vw tiguan kullandım.

hayatımda araç kullanmaktan hiç bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.

benzinle kullanmaya çalışırsan şehir içinde 20-25 arası gider, bi prins lpg taktırınca paşalar gibi kullanıyorsun.

2003 modelinde bile koltukta soğutma, thx müzik sistemi, elektrikli açılır kapanır 3.sıra koltuk, buzdolabı dahil herşey var.
    çok istersen android 4.3 yüklü bir universal multimedya cihazı taktır, arabada teknolojik güncellemen de bitsin.

2.5 tonluk heybetine rağmen motor çekiş ve performansı yıkılıyor, motorun sesine bile hastayım..
    aracı bir yerde valeye verirsen "gaza az dokunun" diye uyarman gerekiyor, yoksa aracı getiren vale heyecan dolu gözlerle "abi bu ne ya" diyor. (muhtemelen bi yere çarpacaktı zor yırttı)

o kadar diyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcanb -- 5 Aralık 2013; 2:41:51 >

• Yeni vergilendirme usulu belli olmadan büyük motorlu araçlara pek bakmayın derim :)
  • Amerikadayken kiralamistim 2010 falan olmasi lazim . Ben araba konusunda kotu bi yorum yapamam cunku bebim hayalimdeki araba oldugu icin , tek kelime ile harikaydi . Ondan sonra da mustang challanger , f250 kullaninca turkieye dondum 3 aydir megane im kapida yatiyor kullanmak bile istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Amerikadayken kiralamistim 2010 falan olmasi lazim . Ben araba konusunda kotu bi yorum yapamam cunku bebim hayalimdeki araba oldugu icin , tek kelime ile harikaydi . Ondan sonra da mustang challanger , f250 kullaninca turkieye dondum 3 aydir megane im kapida yatiyor kullanmak bile istemiyorum
    Duster'a alternatif olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Amerikadayken kiralamistim 2010 falan olmasi lazim . Ben araba konusunda kotu bi yorum yapamam cunku bebim hayalimdeki araba oldugu icin , tek kelime ile harikaydi . Ondan sonra da mustang challanger , f250 kullaninca turkieye dondum 3 aydir megane im kapida yatiyor kullanmak bile istemiyorum
    Alması dert değil, dizel c sınıfı otomatik araç fiyatına alına bilir de burda herkes lpg ile iyimser değerler vermiş. istanbul şehir içi lpg ile kilometrede 1 tl yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben yanında sigara icmistim. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.

bir konuya verilen ilk cevaplar hep orijinal oluyor. sabah sabah hiç gülceğim yoktu hocam
  • Abd'de zencilerin ucuz ucuz alip 22-23 jantlarla kullandigi bir arac. Bir de bir arkadasimin Ankara'da karda eski nissan pathfinder ile tek seferde cktigi yere cikamamisti. Baska da bir sey bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Abd'de zencilerin ucuz ucuz alip 22-23 jantlarla kullandigi bir arac. Bir de bir arkadasimin Ankara'da karda eski nissan pathfinder ile tek seferde cktigi yere cikamamisti. Baska da bir sey bilmem.
    Kuru gürültü. Tek özelliği büyük olması sanırım.
    Özellikleri de burada:http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=8227

Şehir içi 21.4 litre diyor. LPG ile 27 litreyi bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben yanında sigara icmistim. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.

ohaaa süper yaaa
  • BENİMDE BİR SORUM OLCAK BU AMARKAN JİPLERİNDE DİZEL VARMI YANİ (ESCALADE CADİLLAC, LİNCOLN NAVİGATOR,GMC YUKON )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.