Şimdi Ara

Lincoln Navigator kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu arabayı kullanan varmı?kullanan yada binen test eden koltuğuna oturan varmı?varsa bikaç sorum olacak.
    bu arabanın yakıt tüketimi nasıl malum 5.4 litre motoru var,konforu,rahatlığı nasıl,koltuğuna oturunca nasıl bir his,
    sürüş zevki nasıl, varmı,ses sistemi nasıl?

araç bu:
    http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-lincoln-navigator

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lincoln Navigator Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Lincoln Navigator, lüks bir SUV modeli olarak biliniyor ve konfor, güç ve stil arayan sürücüler için ideal bir seçenek sunuyor.

Performans: Lincoln Navigator, güçlü bir V6 veya V8 motor seçeneğiyle geliyor. Bu motorlar, sorunsuz bir sürüş deneyimi sağlayan 10 vitesli otomatik şanzıman ile eşleştiriliyor.

İç Mekan: Navigator'ın iç mekanı, lüks malzemeler ve son teknoloji özellikler ile donatılmış durumda. Standart olarak deri döşeme, ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar ve panoramik güneş çatısı bulunuyor. Ayrıca, kullanıcı dostu bir bilgi-eğlence sistemi ve en son güvenlik özellikleri ile donatılmış durumda.

Dış Tasarım: Navigator, cesur ve lüks bir dış tasarıma sahip. Izgarası, markanın imzası niteliğindeki kanatlı amblemi ile vurgulanıyor. Ayrıca, 20 veya 22 inç alüminyum jantlar, LED farlar ve LED arka lambalar gibi özellikler ile dikkat çekiyor.

Teknoloji: Lincoln Navigator, en son teknoloji özellikleriyle donatılmış durumda. Standart olarak kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu, adaptif hız sabitleyici ve şeritten ayrılma uyarısı bulunuyor. Ayrıca, isteğe bağlı olarak aktif kör nokta izleme, 360 derece kamera sistemi ve park asistanı gibi özellikler sunuluyor.

Konfor ve Lüks: Lincoln Navigator, konfor ve lüks arayan sürücüler için tasarlanmış bir SUV modelidir. Isıtmalı ve soğutmalı koltukların yanı sıra, masaj fonksiyonlu ve havalandırmalı ön koltuklar da sunuluyor. Aracın iç mekanı, sessiz ve huzurlu bir sürüş deneyimi için aktif gürültü engelleme sistemi ile donatılmıştır.

Sonuç olarak, Lincoln Navigator güçlü performansı, lüks iç mekanı, şık dış tasarımı ve son teknoloji özellikleri ile öne çıkan bir SUV modelidir. Lüks ve konfor arayan sürücüler için ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben yanında sigara icmistim. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben yanında sigara icmistim. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.

iç mekanı nasıl koltukları,konforu nasıl?
  • quote:

• quote:

• Fx35 aracımı satıp almak istediğim araç minimum 2005 modelini arıyorum yakıtı 20 lt civarı olur lpg ile sıkıntı olmazda sorum şu fx35 kadar gidermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 320kbps

quote:

/>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rover 220 turbo kullanan varmı ?
    20 yıl önce açıldı
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• quote:

• yani arkadaşlar nasıl bi araba,güzelmi,alınacak bi arabamı?yakıt tüketimi sorun olurmu,fazla yakarmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 320kbps

quote:

/>

• Bir defa önümden geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Fx35 aracımı satıp almak istediğim araç minimum 2005 modelini arıyorum yakıtı 20 lt civarı olur lpg ile sıkıntı olmazda sorum şu fx35 kadar gidermi?

bence navigator çok iyi bi araba ama,motoru büyük olduğu için pek ısınamadım 5.4 litre,fazla yakıt tüketimi yoksa çok güzel bir araba
  •  Lincoln Navigator kullanan varmı?

Lincoln Navigator kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Bir defa önümden geçmişti.

Yok artık.
    Ben de bir kere rüyamda görmüştüm diyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam düzgünce soru sormuş.konu açtığına pişman olmuştur
  • Geçenlerde sellektör yakmıştım ben buna. İzlenimlerimi aktarayım... ,

Kışdı..Gece yolda ilerlerken iş çıkışı yorgunluktan olsa gerek dalmışım ansızın bir karartı belirdi önümde. Sanki yoldan çıkmışım önüme bir dağ gelmiş gibiydi, ancak emindim yoldan çıkmamıştım trafik ışıklarını görebiliyordum. Işık kırmızıydı."Ne oluyor lan" deyip "euzubillahiminesseytanirracimbismillahirrahmanirrahim" çekip arabamın kaputuna yoğunlaştım .. Kaputtan bir duman ahenkle yükseliyordu. Gor gor gor gor gorr edasında bir dumandı. Duman adeta hırlıyor ve bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Dikkatlice baktım ve izledim dumanı. Bana ne demek istediğini sonunda çözmüştüm.. Dumanın bana verdiği mesaj kısa ve netti " Az geri git lan ayı " ..

Aracın egzozu merdane yutacak büyüklükte, çıkan duman emisyon değerinin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.. Hava soğuktu malum,

Arka farları çoğu ilkel araçta bulabileceğiniz tipten ve büyük, içerisinde 40w lık ampul olduğu iddia ediliyor ama açıp bakmadım, trafik lambası niyetine de kullanılabilecek büyüklükte...

• quote:

• quote:

• Hocam pek takan olmamış ben kısaca bilgi vereyim;
    Navigatorun 4 kasa tipi vardır , 98-2003, 2003-2007 en meşhur olan tiplerdir.
    Kesinlikle konforlu bir arac, airmatic var zaten. Ancak alacağın arac pek iyi kullanmadıysa airmatic de sorun varsa, o sorun sana arabayı bile sattirir. 2003 ve üzeri modellerde Amartisorler elektronik, her biri 2000Usd civarı.
    Yakıt tüketimi karma 20litre net
    Yanliz yakıttan ziyade Navigatorlerin yedek parçaları korkunç pahalı ve işçilik fiyatları asırı yuksek.
    Adeta Mekanik mühendisliğine aykırı bir araba, kıçı kırık bir parçayı değiştirmek icin ebesinin yoluna kadar söküyorlar arabayı, Chrysler 300c nin parçalarının 6-7 katı pahalı diyebilirim (ona gore kıyasla)

Ama bana gore lincoln ve cadillac arabalarının babasıdır. Yedek Parca ve bakim maliyetleri yuzunden tercih etmiyorum ama yurt dışında hayli kullandık (taksilerin cogu Navigator ve gmc tahoe idi)

2003 model ve üzeri olan kasayı öneririm, diğerlerinin Dis ve ici pek iyi degil bence, cok eski görünüyor :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.