Şimdi Ara

Lincoln Navigator kullanan varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
7.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kullaniciadi26

BENİMDE BİR SORUM OLCAK BU AMARKAN JİPLERİNDE DİZEL VARMI YANİ (ESCALADE CADİLLAC, LİNCOLN NAVİGATOR,GMC YUKON )

Pickuplarda var v8 6.2 benzinden devşirme dizel, tabii şimdi kamyonetlerde pickuplarda kullanılan GM DURAMAX var 4.6 ve 6.6 dizel
  • Az yaksa alinir tepe tepe kullanilir
    Tarlabasi altinda pera palas otelinin isiklarinda yan yana geldik en son kasa bembeyaz bikdigin melek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 5.9Litre Dodge Durango Magnum almayı düşünüyorum 1998 model. 100km de 20 litre LPG yi gözden çıkardım bakalım bugün aracı görmeye gideceğim...
  • Kullanan bi abimiz çok rahat ama aşırı yakıt tüketimi ve yedek parça sıkıntısı olduğunu söylemişti ama ondan sonra araba begenmiyordu

• ilteris_ kullanıcısına yanıt
    buna kaç litrelik lpg tankı takıyorlar,İnsan benzin istasyonuna girip gaz almaktan yorulur bu araca
  • efendhi E kullanıcısına yanıt
    50 litrelik taksan, 200 km de biter, ha bre istasyon ha bre istasyon, en az 100 lük olmalı,
    benim de hayalim de, ama sadece hayal işte,

aslında bundan daha iyisi porche cayenne; o turbosu yokmu o turbosu

veya daha büyüğü de forc excurcition veya chevrolet suburban, bunlar bana göre daha güzel,

şöyle bişe;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-suburban-stillen-sunroof-lu-149391842/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Duster'a alternatif olabilir.

• Navıgator ve Esclade suv camıasın da keyıf ve ozellıgın referans modellerıdır.

Lıncoln,ford company bunyesının aracıdır,Navıgator,Avıator ve MKT olarak suv aracları mevcuttur.

7 kısılık olan navıgatorler,keyıf,rahat ve bır o kadar cusse-agırlıgına nazaran 5.4 motorun hakkını verıyor keza benzın de 22-23lt harcıyor 100km'de.

Ozellık olarak bunku premıum araclar da opsıyonel olabılecek tum ozellıklerı barındırır.

Zaten dunya da yol aracları dedıgınız de Lıncoln,Cadıllac,RR ve S klasse modellerı tercıh edılır.

Bu araclara tr'de lpg formatı harıcın de bınmek 100 km'de 150tl ve uzerı bır akaryakıt ucretı demektır.2007 model ve uzerı alımları daha cok tercıh edılır ve sorunsuzdur.

• bence hiç bulaşmayın derim. ama sadece hafta sonu için bakıyorsanız keyif için alınabilir. ama satarken çok zorlar.
  • Allahim cevaplara bak yok satamazsin yok benzini icer yok parcasi pahali... 2. el arabayi yatirim araci olarak degerlendiren bir bizim ulke var herhalde

• bir tanıdığımızda var şirketler zinciri olmasına rağmen sadece hafta sonu biniyor o bile hafta sonları biniyorsa yakıyordur büyük ihtimalle ancak araç 1998 model ve araçta parmak tanıma sistemi vardı bunu söyleyebilirim homurtusunu felan anlatmaya gerek yok zaten
  • birgün fatih de görmüştüm içinde cübbeli ahmet hoca vardı onun sanırım. kızlarında da cayenne varmış.
  • O motor eğer 20-23 litre yakıyorsa gerçekten başarılı bir değermiş.
  • cubbelıde kı ya 2002 yada 2004 eskı navıgator,buyuk ıhtımal 2002 kasası,keza kızlarında cayanne fln yok :) olsa da bısey degıstırmez o adam ata'dan-baba'dan zengın.

• KULLANDIM KUALLNIYORUM. SORMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLURSA SORABİLİRSİN. YAKIT 20-25 LT ARASINDA. PARÇALARI İŞİNİ BİLİRSEN KENDİN GETİRİRSEN ÇOK UCUZ. BAKIMLISINI ALIRSAN ARIZA YAPMAZ PEK. BEN TEK GECERİM NAVİYİ
  • NFS U2 de kullanmıştım 8-10 sene önce
  • yedek parça sıkıntı benzinden önce. normal bakımları ne kadar tutuyor acaba ?
  • Gecen ay simitcide simit yerken, 20-22yaslarin da bir bayan beyaz navigator den inip simit alip cikmisti.

Arabayi calistirip giderken yanlis meslek sectigimi fark ettim. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.