Şimdi Ara

!!! LİNCOLN'UN YALANI ORTAYA ÇIKTI !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Volkan topu alıp ilerlerken birden gözleri açıldı sizce ne olmuş olabilir o anda? Birşeyler diyor Lincoln hadi küfür etmedi diyorsunuz ne diyor onu söyleyin bana?

25 yıl olduğu aklına gelmiştir adamın birden

yok ya volkan haklı adamı tekmelemekte ilk kez küfür etmişlerdir çünkü kendisine normalde sahalarımızda hiç küfür yoktur he canım he haklı volkan küfür etmişler öldürse haklı

• Aslında Volkan Lincoln e küfür etti Lincoln " ben var seni anlamamak " diyince Volkan deliye döndü " vay babam senin nasıl benim ettiğim küfürü anlamazsın" diyerek daldı lincoln e. En sonunda dizine vurmak istedi fakat volkan uzun olduğu için bacağı farklı yerlere gitti. Suçlu Volkandır. Asın!
  • volkanın yaptığı yanlış olmakla beraber lincoln denen utanmazın küfür etmesi normaldir diyenlerin ve bunu garip bulmayanlara aynı sözleri lincolnden duymalarını diliyorum. kimse kızmasın nasıl olsa ingilizce bilmiyor ve kötü birşey söylemedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Aslında Volkan Lincoln e küfür etti Lincoln " ben var seni anlamamak " diyince Volkan deliye döndü " vay babam senin nasıl benim ettiğim küfürü anlamazsın" diyerek daldı lincoln e. En sonunda dizine vurmak istedi fakat volkan uzun olduğu için bacağı farklı yerlere gitti. Suçlu Volkandır. Asın!

volkan zaten en az 4maç ceza almalı yaptığı futbola yakışmaz aynı hareketi yiyorsa cl maçında yapsın anya konya kaç kilometre görür

• Hatırlarsanız Hagi hakemin ayağına basıp tükürmüştü,5 maç ceza almıştı yanlış hatırlamıyosam
  • İşinize gelecek bir haber çıksa direk o haberin doğruluğu üzerinde konuşur onu savunursunuz.Ama sizin aleyhinizde haber oldumu kaynağa bak bilmem ne bilmem ne bir sürü ıvır zıvır.Aşın azıcık kendinizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

O bahsi geçen ingilizce kelimeleri evet Çoban Gıyaseddin'in bildiği gibi doğal olarak Lincoln de biliyor.Kimseyi kandırmasın 10 sene Avrupa'da futbol oynamış.Oynadığı takımdan İngilizce konuşan bir sürü futbolcu gelmiş-geçmiş.Sıkmasın oradan nasıl da hiç bilmez İngilizce..

Volkan da zaten Lincoln golü attıktan sonra ''Ah be kardeşim,üzülme bir dahakini tutarsın'' dedi (!) diye bu kadar sinirlenip tribünlere kadar kovalayıp,cinsel organına tekme atmıştı zaten.

Onu bu kadar çıldırtan olay sadece bundan ibaretti.

Lincoln:''Ah be kardeşim,üzülme bir dahakini tutarsın'' ????
    kardeşim sen iyi misin bir futbolcu böyle dedi diye neden saldırsın Volkan? Lincolnun böyle diyecek biri olduğunu da sanmıyorum sana katılmıyorum hiçbir şekilde

• şaka bir yana temiz bir dayak yedi
  • Lincoln'ün kankası H.Şaş tribünde olsaydı atlar koşardı oraya.

Ayrıca yeni açık ve numaralıdan birkaç taraftar atlamış ama güvenlikler tutmuş.

Temiz bir dayak mı? Karşısındaki karı gibi hayalarına vurdu.Gerçi sizin temiziniz kirliniz belli değil ama
  • Yöneticilerden rica ediyorum konuyu sabitleyin...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.