Şimdi Ara

!!! LİNCOLN'UN YALANI ORTAYA ÇIKTI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  !!! LİNCOLN'UN YALANI ORTAYA ÇIKTI !!!

Lincoln'un yalanı ortaya çıktı
    28 Şubat 2008 Perşembe 17:00
    Volkan "Lincoln bana ana avrat küfretti" dedi. Lincoln kendini savunurken bakın yalanı nasıl ortaya çıktı.

Bol kartlı Galatasaray-Fenerbahçe derbisine damga vuran olaylardan biri de Fenerbahçeli Volkan'ın "Lincoln bana İngilizce olarak ana avrat küfretti" sözleriydi. Volkan bu küfürleri duyduktan sonra Lincoln'ü tekmelemiş ve sahadan kırmızı kartla atılmıştı.

LİNCOLN: İNGİLİZCE BİLMEM

Bu sözlerin ardından Lincoln'ün açıklaması gecikmedi. Lincoln klübün resmi sitesinden yapılan açıklamada "Bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim içinfutboldan bile daha önemli olduğundan, bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur." dedi.

LİNCOLN'ÜN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Bu açıklamanın ardından bu kez de Lincoln'e bir yalanlama geldi. G.Saray maçlarında sık sık canlı yayın röportajları yapan Oğuz Tongsir "Biz Lincoln ile çat-pat da olsa İngilizce anlaşıyoruz" diyerek Brezilyalı yıldızın İngilizce bildiğini ortaya koydu.

Tongsir'in bu açıklaması Lincoln'ün Volkan'a küfrettiğini doğrulamadı ama küfredecek kadar İngilizcesi olduğunu ortaya çıkardı.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=130584

• quote:

Orjinalden alıntı: postbit_legacy

G.Saray maçlarında sık sık canlı yayın röportajları yapan Oğuz Tongsir "Biz Lincoln ile çat-pat da olsa İngilizce anlaşıyoruz" diyerek Brezilyalı yıldızın İngilizce bildiğini ortaya koydu.

Yes, I think they are knowing the English Tongue:)
  • Yalancı olduğu zaten belli , dünyada ing küfür bilmeyen topçu mu var ??
  • Bir insan durduk yere o kadar sinirLenemez zaten
  • Tamam De-Niro

senin dediğin gibi Lincoln

My Name is Lincoln diyecek kadar ingilizce biliyor.

hiç ''son'' ''of'' ''a'' ''**'' ''sister'' ''mom'' gibi kelimeleri bilmiyor.

Understood?
  • İngilizce bilmemesi mümkünmü?
    Batman belediye futbolcusumu?
    İngilizce bahsi geçen kelimeyi nefes alan herkes bilir..
  • Lincıln'ün açoklaması çok saçma; ben ingilizce bir cümleyi bir araya getiremeyen ama bütün ing küfürleri bilen çok kişi tanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akglsercan,

Evet evet o kısacık sürede Lincoln çatpat ingilizcesiyle Volkan'a şöyle dedi : "I feyk your mother, father, sister, girlfriend".

Ben Lincoln küfür etmemiştir demiyorum. Nasıl ki bunu diyemiyorsak küfür etmiştir dememiz de aynı şekilde farazi olur. Çünkü ortada bir kanıt yok. Tahminler ve olasılıklar üzerine kesin yargılarda bulunmak doğru bir hareket değildir. Eğer böyle bir küfür etmişse çok büyük ayıp etmiştir. Yok eğer etmemişte Volkan bunları yaptığı terbiyesiz hareketi kamufle etmek için uydurmuşsa bu daha büyük ayıptır. Ama henüz ortada kesin birşey yok. Üstelik Lincoln'ün yalancı olduğu kanısına nasıl varabiliyorsunuz anlamış değilim. Adam diyor ki Almanca ve Portekizce dışında dil bilmiyorum. Çatpat birkaç ingilizce kelime ve cümle bilmesi İngilizce bildiğine mi dalalet eder? O halde bu ülkenin adı Türkiye değil Yavru İngiltere! Çünkü malum ingilizce cümleleri Çoban Gıyaseddin bile biliyor bu ülkede. Ama bir dilin birkaç kelimesini ve cümlesini bilene o dilin dildarı denilmiyor. Ben Arapça birkaç cümle biliyorum diye yabancı dil olarak Arapça yazsam CV'ye olur mu? Neyse anlaman zor:)

Not do you, Can you understand me?

• eder,etmez..hakem yakalasa direkt kırmızı kart.ne sarı kartı? boşu boşuna gitti lincoln bjk maçında yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

G.Saray maçlarında sık sık canlı yayın röportajları yapan Oğuz Tongsir "Biz Lincoln ile çat-pat da olsa İngilizce anlaşıyoruz" diyerek Brezilyalı yıldızın İngilizce bildiğini ortaya koydu.

Senin kadar biliyosa yeterlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

quote:

Senin kadar biliyosa yeterlidir

Not Iron, Iron-i:)

• O bahsi geçen ingilizce kelimeleri evet Çoban Gıyaseddin'in bildiği gibi doğal olarak Lincoln de biliyor.Kimseyi kandırmasın 10 sene Avrupa'da futbol oynamış.Oynadığı takımdan İngilizce konuşan bir sürü futbolcu gelmiş-geçmiş.Sıkmasın oradan nasıl da hiç bilmez İngilizce..

Volkan da zaten Lincoln golü attıktan sonra ''Ah be kardeşim,üzülme bir dahakini tutarsın'' dedi (!) diye bu kadar sinirlenip tribünlere kadar kovalayıp,cinsel organına tekme atmıştı zaten.

Onu bu kadar çıldırtan olay sadece bundan ibaretti.
  • quote:

Akglsercan,

Evet evet o kısacık sürede Lincoln çatpat ingilizcesiyle Volkan'a şöyle dedi : "I feyk your mother, father, sister, girlfriend".

Ben Lincoln küfür etmemiştir demiyorum. Nasıl ki bunu diyemiyorsak küfür etmiştir dememiz de aynı şekilde farazi olur. Çünkü ortada bir kanıt yok. Tahminler ve olasılıklar üzerine kesin yargılarda bulunmak doğru bir hareket değildir. Eğer böyle bir küfür etmişse çok büyük ayıp etmiştir. Yok eğer etmemişte Volkan bunları yaptığı terbiyesiz hareketi kamufle etmek için uydurmuşsa bu daha büyük ayıptır. Ama henüz ortada kesin birşey yok. Üstelik Lincoln'ün yalancı olduğu kanısına nasıl varabiliyorsunuz anlamış değilim. Adam diyor ki Almanca ve Portekizce dışında dil bilmiyorum. Çatpat birkaç ingilizce kelime ve cümle bilmesi İngilizce bildiğine mi dalalet eder? O halde bu ülkenin adı Türkiye değil Yavru İngiltere! Çünkü malum ingilizce cümleleri Çoban Gıyaseddin bile biliyor bu ülkede. Ama bir dilin birkaç kelimesini ve cümlesini bilene o dilin dildarı denilmiyor. Ben Arapça birkaç cümle biliyorum diye yabancı dil olarak Arapça yazsam CV'ye olur mu? Neyse anlaman zor:)

Not do you, Can you understand me?

+1905

• Volkan topu alıp ilerlerken birden gözleri açıldı sizce ne olmuş olabilir o anda? Birşeyler diyor Lincoln hadi küfür etmedi diyorsunuz ne diyor onu söyleyin bana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

O bahsi geçen ingilizce kelimeleri evet Çoban Gıyaseddin'in bildiği gibi doğal olarak Lincoln de biliyor.Kimseyi kandırmasın 10 sene Avrupa'da futbol oynamış.Oynadığı takımdan İngilizce konuşan bir sürü futbolcu gelmiş-geçmiş.Sıkmasın oradan nasıl da hiç bilmez İngilizce..

Volkan da zaten Lincoln golü attıktan sonra ''Ah be kardeşim,üzülme bir dahakini tutarsın'' dedi (!) diye bu kadar sinirlenip tribünlere kadar kovalayıp,cinsel organına tekme atmıştı zaten.

Yahu sen anlama özürlü müsün kardeşim?

Ben Lincoln küfür etmemiştir demiyorum ki. Ortada kesin birşey olmadığını söylüyorum. Nasıl ki küfretmemiştir demek farazi ise küfür etmiştir demekte farazi. Çünkü ne Volkan evliya ne de Lincoln ermiş. Anlama özürlüysen 4 kere okumanı tavsiye ederim yukarıdaki mesajımı. Üstelik ana, bacı, kız arkadaştan bahsediyor Volkan. Ve hiçbir Türk insanının bu küfre karşı tepkisiz kalmayacağını söyleyip popülizm yapıyor. Doğru o da haklı Brezilya'da adama ana bacı küfret sana madalya veriyorlar.

Nasıl Lincoln'ün ana bacı küfrettiğinin yahut küfretmediğinin bir garantisi yahut ispatı yoksa, Lincoln'ün alaylı bir sözüne yahut sadece "silkin git" sözüne Volkan gol yediği için bu denli büyük tepki gösterdi ve sonra suçunu hafifletmek için bu sözü "ana bacı kız arkadaş küfrü" diye lanse etti diyen bir adamın sözünün de doğru olup olmayacağınında bir garantisi yahut ispatı yoktur.

Sözlük, imla kılavuzu, ansiklopedi vb. istersen gönderebilirim. Yeter ki anla!!!!!

• 2. golden sonra lincoln topu neden almak istedi ısrarla acaba
  • Ve dikkat ederseniz eğer,benim garibime gitti doğrusu,Volkan,Lincolne saldırırken Arda gol sevincini yaşıyor,Kimse gelip de Lincolnü volkanın elinden almıyor.Fenerbahceli yasin ve aurelio gelip yardımcı oldular ve ayırdılar.Ve artık sonlara dogru Hakan şükür ve umit karan ve barış gelip ayırdılar.Benim cok garibime gitti.Nasıl bir takımdır ve arkadaslıktır ki gelip Lincolne destek cıkmadılar yada en azından ayırmak için hemen kosmadılar.Enteresan bir anektod olarak aklımda kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Ve dikkat ederseniz eğer,benim garibime gitti doğrusu,Volkan,Lincolne saldırırken Arda gol sevincini yaşıyor,Kimse gelip de Lincolnü volkanın elinden almıyor.Fenerbahceli yasin ve aurelio gelip yardımcı oldular ve ayırdılar.Ve artık sonlara dogru Hakan şükür ve umit karan ve barış gelip ayırdılar.Benim cok garibime gitti.Nasıl bir takımdır ve arkadaslıktır ki gelip Lincolne destek cıkmadılar yada en azından ayırmak için hemen kosmadılar.Enteresan bir anektod olarak aklımda kaldı.

Hocam Lincoln ufacık adam Volkan'ın yanında. Elbette Volkan'ı tutacaklar. Çünkü gözü dönmüştü Volkan'ın ve birkaç kişi anca zaptedebildiler. Şükür ki Servet oraya gelmedi. Volkan'ın hali perişan olurdu:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

O bahsi geçen ingilizce kelimeleri evet Çoban Gıyaseddin'in bildiği gibi doğal olarak Lincoln de biliyor.Kimseyi kandırmasın 10 sene Avrupa'da futbol oynamış.Oynadığı takımdan İngilizce konuşan bir sürü futbolcu gelmiş-geçmiş.Sıkmasın oradan nasıl da hiç bilmez İngilizce..

Yahu sen anlama özürlü müsün kardeşim?

Ben Lincoln küfür etmemiştir demiyorum ki. Ortada kesin birşey olmadığını söylüyorum. Nasıl ki küfretmemiştir demek farazi ise küfür etmiştir demekte farazi. Çünkü ne Volkan evliya ne de Lincoln ermiş. Anlama özürlüysen 4 kere okumanı tavsiye ederim yukarıdaki mesajımı. Üstelik ana, bacı, kız arkadaştan bahsediyor Volkan. Ve hiçbir Türk insanının bu küfre karşı tepkisiz kalmayacağını söyleyip popülizm yapıyor. Doğru o da haklı Brezilya'da adama ana bacı küfret sana madalya veriyorlar.

Nasıl Lincoln'ün ana bacı küfrettiğinin yahut küfretmediğinin bir garantisi yahut ispatı yoksa, Lincoln'ün alaylı bir sözüne yahut sadece "silkin git" sözüne Volkan gol yediği için bu denli büyük tepki gösterdi ve sonra suçunu hafifletmek için bu sözü "ana bacı kız arkadaş küfrü" diye lanse etti diyen bir adamın sözünün de doğru olup olmayacağınında bir garantisi yahut ispatı yoktur.

Sözlük, imla kılavuzu, ansiklopedi vb. istersen gönderebilirim. Yeter ki anla!!!!!

baba sakin beaa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.