Şimdi Ara

!!! LİNCOLN'UN YALANI ORTAYA ÇIKTI !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Ve dikkat ederseniz eğer,benim garibime gitti doğrusu,Volkan,Lincolne saldırırken Arda gol sevincini yaşıyor,Kimse gelip de Lincolnü volkanın elinden almıyor.Fenerbahceli yasin ve aurelio gelip yardımcı oldular ve ayırdılar.Ve artık sonlara dogru Hakan şükür ve umit karan ve barış gelip ayırdılar.Benim cok garibime gitti.Nasıl bir takımdır ve arkadaslıktır ki gelip Lincolne destek cıkmadılar yada en azından ayırmak için hemen kosmadılar.Enteresan bir anektod olarak aklımda kaldı.

Erciyes maçı geldi aklıma. Luciano Olcan'ı Erciyes'lilerden korumak için koşa koşa gelip kanatları altına almıştı. İyi futbolcudu Luci , arada sırada uğrasa tribünlere keşke pvh gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Ve dikkat ederseniz eğer,benim garibime gitti doğrusu,Volkan,Lincolne saldırırken Arda gol sevincini yaşıyor,Kimse gelip de Lincolnü volkanın elinden almıyor.Fenerbahceli yasin ve aurelio gelip yardımcı oldular ve ayırdılar.Ve artık sonlara dogru Hakan şükür ve umit karan ve barış gelip ayırdılar.Benim cok garibime gitti.Nasıl bir takımdır ve arkadaslıktır ki gelip Lincolne destek cıkmadılar yada en azından ayırmak için hemen kosmadılar.Enteresan bir anektod olarak aklımda kaldı.

Hocam Lincoln ufacık adam Volkan'ın yanında. Elbette Volkan'ı tutacaklar. Çünkü gözü dönmüştü Volkan'ın ve birkaç kişi anca zaptedebildiler. Şükür ki Servet oraya gelmedi. Volkan'ın hali perişan olurdu:)

Yok hocam mesele Volkan'ı sakinleştirmeye çalışmakla ilgili değil. Aynı kavgada Volkan'ın karşısında Ümit Karan olsaydı aynı manzara olur muydu bir hayal et. İnan bana sevmiyorlar Lincoln'ü, sene başından bu yana 1. ağızdan dinlediğim gerçek bu.

• postbit_legacy: nasılda ortaya çıkardın helal olsun sana +rep vercem sana rep gücün artsın
  • Hadi lincoln ingilizceyi çat pat ta olsa biliyor...Volkan onun ettiği küfürleri anlayacak kadar küfür biliyor mu acaba?...O amerikalıların meşhur lafı zaten herkes tarafından biliniyor...Acaba o sözün önüne arkasına birşeyler ekleyip mi söyledi Volkana?....
  • yedigi golü hazmedemedi ve topu almak isteyen lincoln'a saldırdı zaten lincoln bile şaşırdı ve volkan cezayı az yemek için küfür olayını uydurdu
  • Küfür etmiş olabilir ama şahsen ana, avrat, bacı ne kadar bayan akraba varsa saydığına inanmıyorum, Volkan o konuda sallıyor bence. En fazla söylediği iki kelimelik, hemen her yabancı klipte karşımıza çıkan kelimeleri söylemiştir ki yine de Volkan'ın çıldırması için bahane değil. Zaten Lincoln GS resmi sitesindeki açıklamasında küfür etmedim demiyor, anasına falan küfür etmediğini iddia ediyor, aile yapısına saygısından bahsediyor. Neyse, küfür olsun olmasın Volkan'ı kendinden geçmiş bir halde görmek bile en az son dakika golü kadar keyifliydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

quote:

Hocam Lincoln ufacık adam Volkan'ın yanında. Elbette Volkan'ı tutacaklar. Çünkü gözü dönmüştü Volkan'ın ve birkaç kişi anca zaptedebildiler. Şükür ki Servet oraya gelmedi. Volkan'ın hali perişan olurdu:)

Yok hocam mesele Volkan'ı sakinleştirmeye çalışmakla ilgili değil. Aynı kavgada Volkan'ın karşısında Ümit Karan olsaydı aynı manzara olur muydu bir hayal et. İnan bana sevmiyorlar Lincoln'ü, sene başından bu yana 1. ağızdan dinlediğim gerçek bu.

LİNCOLN SİZE BAYILIYO ZATEN

• Bizi Türk'ler dahil yabancılar olarak futbolda erkekliğimizi ortaya koyamıyoruz. Ben bilmiyorum mutlaka vardır bir iki kişi. Fakat Lincon, küfür etmiş neyse Volkan yerinde kızmış dalmış, bu normal. Yani günümüzde kime böyle küfür etseler, dalar(!), dalmayacak varsa zaten bundan sonraki yazdıklarımı okumasın. Neyse, Volkan, hafif bir biçimde diz atıyor, öyle patlatacak bir sertlik yok ortada, neyse Lincon profesyonel bir biçimde yerlerde inliyor ya, sandım ki, gitti yumurtalar filan felan derken, Volkan bunun üzerine bir daha yürüyünce o'da nedir, Lincon, pırr kaçtı. Sanki az önceki adam o değildi. Şimdi diyeceğiz ki, bu profesyonelcilikdir arkadaş. Tabii takdir edilir. Gökhan'ın ki ise cakallık öyle mi?

Forma çıkarmak yasak, biri forma ile trübünlerde gezer, diğer başka birşey yapar ama arada edu sarı kart yer. Sonra sevgili gs arkadaşlar hakem süperdi. Evet katletme konusunda süperdi. Bence Gs arkadaşların sadece bir kısmı, futboldan anladığı filan yok. Çünkü konuşmak namına birşey yapmıyolar. Sadece iki laf atıp konudan çıkıyorlar. Biz konuşmak yazışmak ve paylaşmak için buradayız. Birbirimizi yemek için değil.

Her neyse zaten tartışmalar konuşmalar, ne skoru nede dünü değiştirecek, dün, dün'de kaldı, biz artık bakalım yarınlarımıza.

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Bizi Türk'ler dahil yabancılar olarak futbolda erkekliğimizi ortaya koyamıyoruz. Ben bilmiyorum mutlaka vardır bir iki kişi. Fakat Lincon, küfür etmiş neyse Volkan yerinde kızmış dalmış, bu normal. Yani günümüzde kime böyle küfür etseler, dalar(!), dalmayacak varsa zaten bundan sonraki yazdıklarımı okumasın. Neyse, Volkan, hafif bir biçimde diz atıyor, öyle patlatacak bir sertlik yok ortada, neyse Lincon profesyonel bir biçimde yerlerde inliyor ya, sandım ki, gitti yumurtalar filan felan derken, Volkan bunun üzerine bir daha yürüyünce o'da nedir, Lincon, pırr kaçtı. Sanki az önceki adam o değildi. Şimdi diyeceğiz ki, bu profesyonelcilikdir arkadaş. Tabii takdir edilir. Gökhan'ın ki ise cakallık öyle mi?

Forma çıkarmak yasak, biri forma ile trübünlerde gezer, diğer başka birşey yapar ama arada edu sarı kart yer. Sonra sevgili gs arkadaşlar hakem süperdi. Evet katletme konusunda süperdi. Bence Gs arkadaşların sadece bir kısmı, futboldan anladığı filan yok. Çünkü konuşmak namına birşey yapmıyolar. Sadece iki laf atıp konudan çıkıyorlar. Biz konuşmak yazışmak ve paylaşmak için buradayız. Birbirimizi yemek için değil.

Her neyse zaten tartışmalar konuşmalar, ne skoru nede dünü değiştirecek, dün, dün'de kaldı, biz artık bakalım yarınlarımıza.

FORMA ÇIKARTMA KONUSUNDA ARDA YA LAF SÖLÜYOSA MAÇIN SONUNA BAK ARDA DA SARI KART GÖRDÜ

• quote:

Yes, I think they are knowing the English Tongue:)

• quote:

Orjinalden alıntı: sessiz.kral_43

quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Bizi Türk'ler dahil yabancılar olarak futbolda erkekliğimizi ortaya koyamıyoruz. Ben bilmiyorum mutlaka vardır bir iki kişi. Fakat Lincon, küfür etmiş neyse Volkan yerinde kızmış dalmış, bu normal. Yani günümüzde kime böyle küfür etseler, dalar(!), dalmayacak varsa zaten bundan sonraki yazdıklarımı okumasın. Neyse, Volkan, hafif bir biçimde diz atıyor, öyle patlatacak bir sertlik yok ortada, neyse Lincon profesyonel bir biçimde yerlerde inliyor ya, sandım ki, gitti yumurtalar filan felan derken, Volkan bunun üzerine bir daha yürüyünce o'da nedir, Lincon, pırr kaçtı. Sanki az önceki adam o değildi. Şimdi diyeceğiz ki, bu profesyonelcilikdir arkadaş. Tabii takdir edilir. Gökhan'ın ki ise cakallık öyle mi?

FORMA ÇIKARTMA KONUSUNDA ARDA YA LAF SÖLÜYOSA MAÇIN SONUNA BAK ARDA DA SARI KART GÖRDÜ

O kadar sarı kartlar döndü ki, kime ne verdi takip bile edemedim. O konuda yanılmışım. Ama bu maçı hakemin iyi yönettiği anlamına vermez. Sonuçta sizde bende olsam, o kartları cebimden rahatça çıkarabilirim. Bu hakemlik değildir. Çünkü bunu herkes yapabilir. Önemli olan maçı en iyi bir biçimde sorunsuz yönetmesiydi. Kavgalı, gürültülü, burada herkes yönetir.

• quote:

Orjinalden alıntı: sessiz.kral_43

quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

quote:

LİNCOLN SİZE BAYILIYO ZATEN

Pardon?

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

2. golden sonra lincoln topu neden almak istedi ısrarla acaba

"Bu Fenerbahçe Cüneyt Çakır olmadan bizi delik deşik eder, şimdi atabildiğimiz kadar atalım" diye

• herkes tutturmuş bi servet gidiyor, abartmayın servet i, sadece maç sırasında kapasitesinin yetersizliğinden dolayı sert giren bir futbolcu o kadar, volkan servet i yer, servet boy olarak uzun enine iri değil yapılı değil, volkan yapılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

yedigi golü hazmedemedi ve topu almak isteyen lincoln'a saldırdı zaten lincoln bile şaşırdı ve volkan cezayı az yemek için küfür olayını uydurdu

Oha.

Taraftarlikta son nokta.

Ama cidden bu kadar cirkef olunulmaz ya.
  • Volkanin yaptıgı ne olursa olsun son derece yanlıstı madem lincoln ona kufur etti oda ona etseydi yani kirmizi kart gordude iyi mi oldu gereksiz seyler bunlar yok ingilizce biliyorduda vs. vs.
  • Yalniz ben Volkan'i bu kadar sinirli gormedim bi macta hic.
  • volkan ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Volkan topu alıp ilerlerken birden gözleri açıldı sizce ne olmuş olabilir o anda? Birşeyler diyor Lincoln hadi küfür etmedi diyorsunuz ne diyor onu söyleyin bana?

25 yıl olduğu aklına gelmiştir adamın birden
  • quote:

quote:

volkan la servet cok yakın arkadaşlardır . Kartal sporda aynı dönemde oynamışlardı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.