3. Önerebileceğiniz Bir Server Var mı Türklerin Yoğun olduğu bide Sanırım En Son Versiyonunu İndiriyorum oyunun ona uyumlu pw ler söylerseniz çok iyi olur şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Hey Guys any1 playing LineAge 2 private servers? im never play this game but i think starting and play both games ko and l2 now downloading and try server L2 Revolt if u play there call me =) or if u play other servers tell me where u playin atm
L2massive serverında Türk bulabilirsin.Server güzel.Lakin en son versiyonu değil.L2 Revolt hakkında bilgim yok.
zamanın varsa 3. bir oyunu bile oynayabilirsin; ama şundan eminim l2 oynamaya başladıktan bir süre sonra knight da neymiş diyeceksin... seçtiğin bir gracia server bunun için sana l2inc tavsiye edebirim. oyunu öğrenme aşaması için pek seçici olmana gerek yok birkaç server deneyip orada oyunu genel olarak tanıyabilirsin. oyunu tanımak için türklerin çoğunlukta olğu bir yer iyi olur senin için ama bana göre düzgün bir turk server yok şuan. başlangıç için ispanyolca konuşulan serverlardan uzak dur yeter aslında ( hiç bir zaman laftan anladıklarını görmedim. tek bildikleri pvp pk)
quote:
Orijinalden alıntı: O k y a n u S
zamanın varsa 3. bir oyunu bile oynayabilirsin; ama şundan eminim l2 oynamaya başladıktan bir süre sonra knight da neymiş diyeceksin... seçtiğin bir gracia server bunun için sana l2inc tavsiye edebirim. oyunu öğrenme aşaması için pek seçici olmana gerek yok birkaç server deneyip orada oyunu genel olarak tanıyabilirsin. oyunu tanımak için türklerin çoğunlukta olğu bir yer iyi olur senin için ama bana göre düzgün bir turk server yok şuan. başlangıç için ispanyolca konuşulan serverlardan uzak dur yeter aslında ( hiç bir zaman laftan anladıklarını görmedim. tek bildikleri pvp pk)
300x lik bi server şu anda sanırım oynadığım Yalnız Knight ile çok alakasız bir oyun klavyedeki numaraları kullandığım için hiç alışamadım skill vurma combo macro olayına f1 f2 f3 kombinasyonu çok dengesiz geliyo :)
mutlaka öyledir sonuçta her oyun birbirinden farklı. zamanla alışırsın zaten benim demek istediğim grafik vs...
normal sayı tuslarıda kullanılıor ..ben aynı anda normal vurus skıllerını normal sayı tuslarıyla ..self buffları vs. f1 tuslarıyla..potları vs..klavyenın sagında yer alan hesapmakınesı tuslarıyla kullanıorum..zamanla cozersın ıvırını zıvırını ..oyunun kendı messengerı da mevcut ALT+TAB yapmana gerek kalmadan oyun ıcınden mesengerını kullanabılırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme