Şimdi Ara

Line Age 2 : The Chaotic Chronicle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım ismi bu arkadaşlar bende oyunun adı böyle vewww.lineage2.com sitesindeki C4 full size client'in de adı bunun aynısı acaba bendeki Lineage2 C4 mü yoksa sadece adı öyle olmaktamı eğer adı öyleyse oyunu şimdi öyle indirmeye başlıcam çabuk cevap verin lütfen.

• C4se oyuna girdiğinde bi liman resmi çıkar
  • ado öyle galiba tam hatırlamıyorum ama öyle olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3ZGEK

C4se oyuna girdiğinde bi liman resmi çıkar

Evet evet bir liman resmi çıkıyor 2 tane iskele iki tanede bina gibi bişi var bide ufak teknemi ne var liman çıkıyor evet.
  • Şimdik bendeki C4 mü oluyor eğer C4 ise oyunu indirmeme gerek kalmıcak demi.
  • O zaman gerek yok sen bu oyunu internetten çekmedin mi
  • Gittim satın aldım bir kaç pacth indirmiştim oyuna giriyordum direk login çıkıyor arkadada liman vardı.Sonra olympos a girmek için hiç pacth yüklenmemesi gerekiyor dediler bende oyunu baştan yükledin pacth indirmedim şimdide giremiyorum yani SkyLevel diye bi hata veriyor pacthlerden sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lord Of the rings Bfme 2 Hatası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer para verdiysen oyuna daha fazla parayı gözden çıkar paralı orjinal serverda oyna sen zaten parayı vermişin oyuna bari aylık para verde en kaliteli serverda oyna
  • Yok oyuna para vericek durumda değilim bizimkiler katiyen vermezler.Star Wars Galaxies aldım onlar ödediler oyunun parasını ve orji oyunu ben ödücem dedim ödüyemedim birdaha ödemicez dediler bu yüzden beleş server istiyorum.

Ve oyun C1 çıktı ya tekrar girdim oyuna login bölümüne tamam dediğin gibi liman var fakat sol üst köşede Chronocile 1 yazıyor altındada bilmem ne of War yazıyor ya of şimdi C4 mü indiricem yandım resmen.

Şimdi C4 indiriceksem oyunu paketlemem gerekiyormu yani Olympos ta oynucam paketleme diyor direk C4 yükliyip oyunamı giricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarldur -- 5 Temmuz 2006; 2:32:55 >
  • ama c1 yazmaması lazımdı yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 5 Temmuz 2006; 11:52:56 >
  • Peki C1 de hangi resim çıkıyordu bende liman çıkıyor ve oyun C1 yazıyor.Yani C4 olmasına imkan yok değilmi.
  • limansa c3 diye biliyorum bence c4 e sahip ol en kısa zamanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.