Şimdi Ara

Hearts Of Iron IV template

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngiltere ile One Empire başarımını yapmaya çalışıyorum. Fransa, Amerika, Kanada ve İrlanda'yı aldım yıl şu an 1940. Sıradaki hedefimin Axis İttifakı olduğunu düşünüyorum ama ordu düzenimin çok yetersiz. Almanları delip geçebilecek bir ordu düzeni lazım. Hala şu oyunda template işini çözemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan ki piyade düzenim 30 genişlikte 4 topçu ve 9 piyadeden oluşuyor.Tank düzenim ise 5 heavy tank 2 heavy sp anti air ve 14 motorize birlikten oluşuyor. Bunlara rağmen Almanları itemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanları itmek için air superiority + 40 width tank div + 40 width infantry lazım. 30 genişlik kullanma. 40 kullan 80 ve 120lik combat width için uygun. Yoksa eksi bonus yersin.

Ayrıca nereden saldırıyorsun? Avrupa'da nereye sahipsin şu an? Belki de ordularının lojistik desteği düşüktür. Bol bol liman ve infastructure'ı HER YERDE 10 yap.

Fakat bence uçaklardan dolayı eksi bonusun var. Almanların uçak sayısını ezip geçene kadar uçak yapmaya çalış. En son oyunumda 11 bin uçakları olmasına rağmen benim 7200 uçakla baş edemediler. Ayrıca Almanlar bir dünya ordu getiriyorlar bu yüzden strategic bomberları falan kullanarak infastructure'larını yok et onların. Ama nereyi bombaladığına dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.