Şimdi Ara

Linea Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

kafanızda alternatif yoksa makyajlı kasa beklenmeli bence.
    motorda muhakkak iyileştirme olacaktır.
    ucuz yedek parça ve bakım maliyetleri sayesinde pişman etmez.
    ama son kararı vermeden araç muhakkak test edilmeli imkan varsa rent acardan kiralanıp rahat rahat test edilmeli.

bu son tavsiyem bütün markalar için geçerli araba içinize sinmeden karar vermeyin.
    2012 model ilanlar çok fazla insanlar neden allıpta 2-3 ay sonra satar anlamıyorum.
    ihtiyaç falan neyse de alıp pişman olanlara aklınız alırken neredeydi demek istiyorum
  • bence lineaya makyaj yetmez,estetik ameliyat lazım!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

bende kendi görüşümü sunayım.

ama son kararı vermeden araç muhakkak test edilmeli imkan varsa rent acardan kiralanıp rahat rahat test edilmeli.

bu son tavsiyem bütün markalar için geçerli araba içinize sinmeden karar vermeyin.
    2012 model ilanlar çok fazla insanlar neden allıpta 2-3 ay sonra satar anlamıyorum.
    ihtiyaç falan neyse de alıp pişman olanlara aklınız alırken neredeydi demek istiyorum

iyileştirmeler olurken bozmalar da olmuş dışardan gördüğüm kadarıyla

• Parasına göre iyi bir araç yani eleştirenlerin çıtası yüksek sanırım orta halli bir aile arabası lakin ben olsam o paralara 2. el bir focus alırdım
  • Linea ile olan 10 dakikalık tecrübemi aktarayım..

İç mekan, motor sesi, süspansiyon kalitesi fiyatına göre normal.. iyi veya kötü değil yani..
    Diz mesafesi süper.. İç hacimde tavana doğru saçma bir daralma var.. Arkaya 3 kişi oturduk, sadece ortadaki kişi başını kaldırabildi, kapı tarafındakiler olarak başımızı cam hizasına kadar eğerek gittik.. Ya da kafaları şu şekilde / l \ eğmek gerek..

Aynı darlığı symbolde de yaşamıştım ama doğal olarak lineadan biraz genişlik bekliyor insan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: swrc

bende kendi görüşümü sunayım.

iyileştirmeler olurken bozmalar da olmuş dışardan gördüğüm kadarıyla

benimde öyle bir korkum var eğer photoshop gibi çıkarsa facia olur

bu yazılanları umarım fiat yetkilileri okurlar
    eğer makyajla öyle yapacaksanız bırakın eski hali ile devam etsin
    arkası albea önü bi acayip kurbağa gibi

• Tek kelime ile özet geçeyim kendinizide yormayın benide

KÖTÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Tek kelime ile özet geçeyim kendinizide yormayın benide

KÖTÜ

neye göre kötü kime göre kötü?
    adam 2000 model corsaya biniyordur kısıtlı bütçesiyle ekonomik bir araç almak istiyordur tercih eder. eski arabasından inip lineaya binince otobüs gibi gelir çok sever. birisi E serisine biniyordur şirketi batar lineaya mahkum olur dünyanın en b.ktan arabası olur. bırakın artık şu saçma sapan yorumları. benzer donanımlara ve motor ve motor hacmine sahip bir araçla kıyaslayın fiyatıyla birlikte bizde hmm arkadaş haklıymış diyelim.
    dynamic olanını 40900, emotion olanını 42200 e veriyorlar. bayiden 1 - 2 indirim aldığınızı var sayarsak neyin davası bu. ikinci el araç demeyin sıfır araçları kastediyorum.

• dizeli iş görür .
    ekonomiktir en azindan ..
  • Aslında ben alacak olsam ilk tercihim Trendline Jetta olurdu 1.2 TSI ancak Linea 42 bine full olarak geliyor+ dizel oluyor.Jettayla kıyaslamak hata belki ama bence cokta ucurum yoktur.Malzeme kalitesi düşündürür biraz ancak zaten alan kişi aile aracı nıyetıne alıyor.Ekonomik olması daha önemli.

Sizce bu fiyata Linea iyi değil mi?Başka ne önerilebilir ki
  • yeni jettalarında malzeme kalitesi pek iyi sayılmaz. aam yine de lineadan iyi
  • Linea'da ön yolcu kısmı çok dar ve rahatsız cam açma kapama tuşları çok çabuk gevşeyebiliyor.Derinlemesine test etmeden alınacak araç değil. En azından linea kullanan taksici bulup ona sormak lazım .
  • Linea'yı bir kaç kere kullandım. Direksiyonuna oturduğum arabalar içinde görüş açısı bakımından en ideal araba diyebilirim. Burnu aşağı doğru. Fakat 1. viteste asla hızlanmayan, 2. vitese geçince 40. km'den sonra gaza basmasanız bile kendiliğinden hızlanan bir araba. 2. vites ve 40. km'den sonra arabayı sanki biri arkadan fena şekilde itiyor. Hızlandırıyor. Havadan bakınca uzun ince ve alabildiğine tipsiz bir araba.

Alır mıyım peki. Hayır. Son çare kullanacağım bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Tek kelime ile özet geçeyim kendinizide yormayın benide

KÖTÜ

98 model benzinli polodan sonra 1.3 mjet linea ya binen arkadaşım arabasından gayet memnun. Özelliklede yakıtındanve vergisinden. Sana göre kötü olabilir ama başkasının şartlarına göre gayet iyi araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJet

quote:

Orijinalden alıntı: lagun1

Kardeş,linealar yeni makyaja girdi,büyük ihtimal yaza makyajlı kasalar çıkıcak,eğer illede linea diyosa beklesin derim. en azından eli yüzü düzgün bişey çıkar ortaya.

Araç ilk kalkışta yani 1500 d/d kadar sanki ölü toprağı serpilmiş gibi ağır. Gazı köklemene rağmen o bildiğini okuyor. Ama sonrasında gayet iyi hızlanıyor kesintisiz.Süspansiyonları bozuk yolda gayet iyi. bence linea iyi bi seçim.tabi o paralara 2.el daha güzel araçlar düşünülebilir

Senin dediğin 1.3 multijet olan motordur.

Ben linea 1.6 multijet sahibiyim. Aracı 33bin tlye almıştım sıfır olarak. Yaklaşık 13-14 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı şimdiye kadar, performansına kötü diyenler 2000cc araç kullanıyor olmalı.

Aracım 15000kmde bakımı 330 yada 350tl tuttu tam hatırlamıyorum ama tanıdık vasıtasıyla (normalde 400-450). Yakıt konusuna gelirsek normal kullanımda fabrika verisini tutturabilirsiniz. Kötü yanları ise sınıfının en uzun(yanılmıyorsam) ve en dar aracı olması birde plastik kalitesi vasat.

Evet 2.0 ve 3.5 motor kullanıcısıyım. ama kötülemek adına söylemiyorum yaklaşık 11 yıllık şöförüm ve hangi arabanın nasıl olduğunu az çok biliyorum. tabi kullanıcıları daha iyi bilgi verebilirler. saygılar

• 42.000 tl bütçe ile alınabilecek Sıfır kilometre 1.6 dizel motorlu en donanımlı araç olur kendileri
    Ben geçtiğimiz sene şubat ayında 38.000km de 2009 model 1.3 emotion modelini aldım, eski aracım 2007 model hitler motorlu DSG şanzumanlı jetta midline idi, kıyaslar isem Linea beklentilerimin üstünde çıktı derim
  • Burada başka markaların C sınıfı arabalarıda 55 -65 bin arası paraya verdikleri bu donanımları LİNEA EMOTİON PLUSH 1600 CC. 105 HP Dizel motorlu konforlu ve çok donanımlı araba kaça veriyor ? Yazıyorum..44.000 Lira...Aklı başında her insan araba alırken NE VERİYORUM ? NE ALIYORUM ?.. Hesabını kafasında ayrıntılı olarak yapar..İşte o hesaba göre LİNEA şu anda aileye en uygun araba...Şahsi düşüncem budur...Saygılarımla.. HEM DİZEL HEM KONFORLU HEMDE SERVİS PARÇA SIKINTISI ASLA OLMAZ.Dünyanın bilmem neresinden gelmiyor..BURSA da yapılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 22 Şubat 2012; 19:25:22 >

• Makyajlı kasalar Bursa yollarında test sürüşüne başladı ama takip edebildiğim kadarıyla atla deve misali bir fark yok mevcut kasayla arada..Önyargılı bir fikir gibi gelebilir ama ben Geely alacağıma koşa koşa gider Linea alırım,hem Multijet motor sağlam ve ekonomiktir hemde araç donanım olarak kötü değil,bence tam parasının aracı (özellikle Emotion ve Emotion Plus'lar)

Şimdiden hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Burada başka markaların C sınıfı arabalarıda 55 -65 bin arası paraya verdikleri bu donanımları LİNEA EMOTİON PLUSH 1600 CC. 105 HP Dizel motorlu konforlu ve çok donanımlı araba kaça veriyor ? Yazıyorum..44.000 Lira...Aklı başında her insan araba alırken NE VERİYORUM ? NE ALIYORUM ?.. Hesabını kafasında ayrıntılı olarak yapar..İşte o hesaba göre LİNEA şu anda aileye en uygun araba...Şahsi düşüncem budur...Saygılarımla.. HEM DİZEL HEM KONFORLU HEMDE SERVİS PARÇA SIKINTISI ASLA OLMAZ.Dünyanın bilmem neresinden gelmiyor..BURSA da yapılıyor...

arkadaş burada lineaya yapılan eleştirilerin % 90'ı tipiyle ilgili.hemen savunmaya geçip bu kadar donanımlı araç 44000 tl yazmanın anlamı yok.donanımına birşey diyen yok.ilk etapta yapılan eleştiri lineanın çok çirkin olan ve makyajla da düzeltilemeyen dış tasarımı.tüm problem budur bence.

• Bizim aracın tipiyle ilgili bir problemimiz yok Aracın sunduğu donanım gayet yerinde.C segmentine bu para yerinde diye düşünüyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.