Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senden iyi hindu olur :) Reenkarnasyonada inanalım o halde Geberip geberip townda gözümüzü acsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Senden iyi hindu olur :) Reenkarnasyonada inanalım o halde Geberip geberip townda gözümüzü acsak

bide pk larla uğraş
  • ben sadece düşüncemi paylaştım
  • bu arada lineage 2 ruhunu yansıtabilecek 2 oyun çıkacak gibi görünüyor biri lineage2 yaratıcısından Archeage isimli ultima online-lineage2 karışımı oyun. Diğeride tera online bi göz atmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Mifune duygulandırdın beni :)

Aynen ilk defa c3 hobby de oynamıştım l2 yi lvl 42 ken öğrenmiştim buff ın ne olduğunu int cafede oynardık spoil para yapıo dediklerinde spoile başlardık cafede ilk defa hatchling questini yapıp hatchling alan bendim 2kk ya satınca cafede kral olmuştum güzel günlerdi sonra hobby kapandı c4- c5 interlude diye giderken eğlencesi kalmadı extremede de oynamışlığım var titan serverinde bekliyoruz bakalım açılsında yine başlarız nasipse ama c3 te oynadığımız zamanları hiç unutmıcam toi de stone kasardık pk kovalardık güzel günlerdi

• hakikatten ya bende spoil itemlerini uzunca bir süre pazara değil npc ye satmıştım.:D o yüzden sefalet diz boyuydu. hatta bi ara karakterin üzerinde sadece brigandine armordu sanırım onun altlığı üstlüğü, elde bi satıra benzer balta, eldiven bot yok deli dana gibi harabeler vardı gludio dışında oralardan para yapmaya çalışıyorduk. Hatchling olayında ise cruma tower yakınlarından kurbağa derisi istiyordu oralarda bir iki pk vardı belki 10 kere kesilmiştim fakat azimle toplamıştım itemleri. O zaman öğrenmiştim bu market açan vatandaşların olayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mifune

bu arada lineage 2 ruhunu yansıtabilecek 2 oyun çıkacak gibi görünüyor biri lineage2 yaratıcısından Archeage isimli ultima online-lineage2 karışımı oyun. Diğeride tera online bi göz atmanızı tavsiye ederim

archage olabilir ama tera online l2den çok uzaklarda wow ve aion gibi kontrolü mause ile deil zıplıyo fln ama güzel bi oyun gibi youtubedan izledim bikaç pvp videosunu nişan var targeti onunla alıyosun yani adama tıklama yok. ayrıca avrupaya geldi diye biliyorum bu oyun ama 20gb setupi var pcde ise 40 gb yer kaplıyomuş :D yani grafik bakımndan süper bi oyun heralde
  • o ne biçim oyundur arkadaş 20 gb setup mı olur yaaa :D
  • Şimdiki server larda npc den buff almaya alışmış millet pvp server'ları rabet görüyor 5000x hatta abartılar 10000x felan l2extreme de oynayanlar bu tip pvp server'ların dan hiç bi zaman zevk almadı zaten hero dan buff alalm diye dvc kapısında pls hero buf az demedik:D kim ne derse desin l2extreme dönerse oyuncusu eskiye nazaran daha fazla olucak
  • kaç kere denendi o olmadı sanmıyorum bu saatten sonrada olacagını birileri isimleri kullanıp parayı götürüyo iş bundan ibaret he girer oynarız onda problem yok ama sanmıyorum eski tadını vercegini
  • Arkadaşlar fake olduğuna şüpheniz olmasın
    Bundan önceki l2extreme'yi açanlardan biriydim, şuanda l2extreme.com,us,org alan adları hepsi bizde
    Gerçek l2extremeyi açan kişiyi tanıyorum artık l2 ile alakası yok bu bir, bizde orjinal diye açtık 2.000 online playerı gördük, bu serveru açanlarıda tanıyorum serverde editden geçilmeyeceğinin garantisini veririm, her neyse kısacası inanmayın

ceyhun sen bana ulaş.
  • gene kapanır :)
  • Eskı tadı vermez eskısı gıbı olmaz ... Ozamaanların ılk l2 heyecanıyla mıllete guzel geldı....

Yenı bır soluktu oyuncular ıcın... L2nınde yanılmıosan ılk free serverlarındandı...

Dolayısıyla efsane oldu ama ilk zamanların keyfını vermez Örn fatih terim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mifune

L2 extreme tempest ta başlamıştım ilk online oyun deneyimime. O zamanlar C3 tü server ve oyun hayatımın en güzel anlarını bu oyunu oynarken yaşamıştım. Lvl 45 e kadar soulshot ne bilmediğim için bi arkadaşımla dümdüz kasmıştık. Şimdi düşünüyorumda ne azimliymişiz be. Bi ara cruma towerda salamander skin armorlar deli gibi düşüyordu. Günlerce sabahlayarak oradan armor düşürüp sattığımızı hatırlarım. Gludin'in ormanlarında bi lizardman vardı gelene geçene tek atardı. Gözlerim doldu be... ne güzel günlerdi. Çok eziktik o zamanlar ama olsun. Ağızımız açık dionda saatlerce şehir etrafında gezip dionun şehir melodisi olan shepard's flute adlı parçayı dinler, sırf giranda pazar fiyatları pahalı diye dionda pazar açar kendi çapımızda eğlenirdik.Lineage 2 c3 yada c4 olsa bile bu duyguları tekrar yaşayabilirmiyiz bilemiyorum. Ama bu güzel hatıralar herzaman aklımın bir köşesinde yaşayacak

bende ilk abyss walker kasmaya karar vermiştim, bir arkadaşımda trusher hunter yapacaktı.
    o yüzerek talking island'tan gludio ya gelmişti, bende dark villageden gludio ya koşmuştum.birbirimizi bulunca sevindirik olmuştuk.
    soulshot,potion falan hak getire. iman gücü ile kastık lvl 55'e kadar.(hemde class görevlerini yapmadan)
    sonra çat pat ingilizce ile birilerinden öğrendik,teleport-soulshot-haste-buff vs

• Valla anlat anlat bitmez bu hikayeler
    Bu oyunda en sevindirik olduğum şey ; l2 world de 4 uncu server açılmıstı oraya başlamıştık dragon valleydeki wyremdan samurai kılıç düşürmüstüm böyle bi mutluluk yoktu halen unutamam
  • Apo ben öyle şeyler çok yaşadım o yüzden ne demek istediğini tam manasıyla anlayabiliyorum Keşke o hisleri tekrar yaşayabilceğimiz bir ortam olsa özledim vallahi ..
  • Way be, ne action ama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubStep*

Apo ben öyle şeyler çok yaşadım o yüzden ne demek istediğini tam manasıyla anlayabiliyorum Keşke o hisleri tekrar yaşayabilceğimiz bir ortam olsa özledim vallahi ..

Ercan bizden geçti artık be
    O zamanlar yeni olmamız ve ezikliğimizden ötürü çok zevk alıyorduk herhalde , bidaha yaşayamayız o anları
  • Bu eternal twilight muhabbeti aynı etkiyi yaratıcak gibime geliyor sen ne düşünüyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.