Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diablo 3 için yeni laptop aldım beklemekten gına geldi , fakat bu eternal videosunu gordukten sonra çıksa suan ona başlarım..
  • Benimde acilen bi PC yapmam gerekiyor, bu emektar beni oyundayken deli eder :D Hayırlısı diyelim bekleyelim bakalım kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Bu server açılırsa süper olur çünki daha önceden L2x açıldı diye 2 kere milleti kandırmıslardı millette akın etmişti .. sonrasında cacık olunca serverıda herkes bırakmıştı..
    2 sene oynadık burada c3 ken l2 yi öğrendiğimiz yer burasıdır gerçekten..

Kanka boşuna sevinme,O server bir daha gelmez.. Ahh be.. Nerde o günler (: Lama lama dolaşıpta,tek zevk aldığım server.
  • Aynı zamanda,Titanda estiriyoduk kankam Zangetsu ile birlikte :D:D adamın bishopuydum yani yanlış anlamayın :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orijinalden alıntı: KvaLyE

Aynı zamanda,Titanda estiriyoduk kankam Zangetsu ile birlikte :D:D adamın bishopuydum yani yanlış anlamayın :P

Zangetsu bizi arkadaşlarla tam clana alcaktıki server kapandı

hahahaha adamım benim ya :D
  • ben fazla oynamadım l2x te ama hobby de neler yapmıştık yaaa taaa 47 civarı öğrenmiştim soulshot ın ne olduğunu 52 ye kadar buff bilmeden kasmıştım blue wolf heavy set bide dual sls aldığım zamanki mutluluğumu hiç bi yerde yaşamadım :D artık eskisi gibi olucağınıda sanmıyorum o zamanlar farklıydı şimdi hem oyun bozdu hemde eskisi gibi kaliteli server yok
  • O zaman sen Rohirrim clanını hatırlarsın, lider Beregond'idi. Bende HE oynuyordum Nick ''Tanis''. +12 Bop basmıştım, daha sonra nice serverlarda nice artılar basmıştık da hiç biri onun zevkini vermedi, veremeyecek =)
  • konuyu bir hortlatayım darktank ım 61 oldu server kapandı böyle işmi olur arkadaş evdede değil cafelerde kasmıştım onuc3 lineage hoby server şimdi gelen s grade set sialh olmasın yine oynarım seni bufflar 10 dk dı ama zevk vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi®

gene kapanır :)

katılıyorum bosa hayal kurmamak lazım guzeldi ama gecmis gecmisdir =)
  • senelik konuyu hortlatmışsınız :D amacınız ne sizin acaba? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 25 Ağustos 2012; 19:44:43 >
  • Şunu her sene yapıyorsunuz, ağlatacaksınız beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

konuyu bir hortlatayım darktank ım 61 oldu server kapandı böyle işmi olur arkadaş evdede değil cafelerde kasmıştım onuc3 lineage hoby server şimdi gelen s grade set sialh olmasın yine oynarım seni bufflar 10 dk dı ama zevk vardı

orjinal servera gelmenizi tavsiye ederim. kapandı açıldı sorunu yok. free serverlar artık tamamen bitmiştir.
  • Allah aşkına hatırlatmayın o zamanları ya :/ 3. oynadıgım serverdı kastien... 67 lwl destroyer kasmıstım hic buff almadan... Buff ların ise ne oldugunu Eternasl-Sin de ogrenmistim^^ Ercan' a katılıyorum... her hatırladıgım zaman icimden bi parca kopuyo :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

konuyu bir hortlatayım darktank ım 61 oldu server kapandı böyle işmi olur arkadaş evdede değil cafelerde kasmıştım onuc3 lineage hoby server şimdi gelen s grade set sialh olmasın yine oynarım seni bufflar 10 dk dı ama zevk vardı

orjinal servera gelmenizi tavsiye ederim. kapandı açıldı sorunu yok. free serverlar artık tamamen bitmiştir.

Yeni nesil de pek ruhsuz canım

• +1 :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.