Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 21 Eylül 2024; 0:40:11 >

• Bu server açılırsa süper olur çünki daha önceden L2x açıldı diye 2 kere milleti kandırmıslardı millette akın etmişti .. sonrasında cacık olunca serverıda herkes bırakmıştı..
    2 sene oynadık burada c3 ken l2 yi öğrendiğimiz yer burasıdır gerçekten..
  • Valla kardeşim bende hatırlamıyorum ama oydu sanırsam ..
    Açıldığını düsünürsek eski adamlarında gelecegine %100 eminim..
    Bide şu yönden bakarsak o zamanlar fazla kişi çakmıyordu l2 den , anlasa bile su zamanki gibi deildi ve bu serverda dupe olayları tavandaydı.. onu bırak Ruslar serverda yapmadılarını birşey kalmamıstı .. Gc yi hatırlarsınız 1 mobu 7-8 kişi kesiyorduk adam Buff bugu yapmıs dusun 8-10 tane might 5-6 tanede haste alıyordu alayına tek
    Freyayı indirebileceğimiz bi site varmı fakat dosyayı kaydet biçiminde olmayacak torrent olablir yada flashget-vuze tarzı biyerden indirebilelim..
  • la hepside oncekileri fakedi biz gercegiz dio acıolar hepsine de player gidio, bunlarda da aynı muhabbet inanmayın boyle seylere ^^
  • ben burdan banlanmiştim buffstack yaptık arkadaşın char banlandı inventory cheater curse diye 1k ağırlık veren itemlerle doldu yabancı bir ark sayesinde dupe yaptık komple banlandık :D
    yeniden açılırsa bende oynarım
  • Acılsa ne olur.C3 mu acacak :) Client onemli
  • Freya olacak yazıyor sitesinde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bız bilmiyorm.Sanmam ki eski lezzeti versin.
  • Orası meçhul tabiki sonuçta oyuna yeni başlama zamanlarımızdı herseyi yeni öğreniyorduk şimdiyse yaptıklarımız sıradan şeyler her serverdaki gibi ..
    Yanlız bu server açıldığı tarihten itibaren baya bi kişi başlar , bizim tanınmış sağlam l2 oyuncularının bi ally altında birleştiğini düşünürsek serveri alt etmemiz imkansız deil Biliyorsunuz çok sağlam adamlar oynamıştı burada..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicWarrior -- 22 Nisan 2011; 13:22:17 >
  • exp oranları kaçtı eskiden ?? kaç kişi online oluyordu
  • 35 yada 45x di sanırsam...
    Online sayısını tam bilmiyorum ama 2-3 k online vardı tahminimce..
  • titan 35x ti diğerlerini bilmiyorum
  • Starix , kastian mıydı ne bunlarda 7x di hatırladığım kadarıyla ama 4 server vardı içinde..
  • Kastien 35x di sanırım.Titan da 35 x di Starix ve templets ise 5x di.Şimdi 4 server acılırmı bilmem ama bi girip bakmakta fayda var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !RaMaZaN! -- 22 Nisan 2011; 20:43:05 >
  • Titan 35x di. Titan kapanınca Kastien e girerdik. Talking village de bir kalabalık oluşurdu. kapısında kavga çıkardı paso. Titan tekrar açıldımı sonra herkez hurraaa diye yine Titan a geçerdi
  • yine o zamanın iyi serverlarındandı l2 hobby ve extreme kapısırdı zaten :p biz hobby cidik fakat buda hobby nin c4-c6 denemeleri gibi fiyasko olucaktir..
    eski tadını asla veremez ilk tecrubeler zaten en guzel olarak kalır .. freya olacak sa bide 500 player anca toplar sonra kapanır...

not: umarım yanılırım
  • Sitede zaten söylemişler; Biz eski L2 Extreme admin leri yani Serverı kuran kişiler değiliz. Sadece L2Extreme ortamını geri getirmek isteyen yeni kişileriz...

Birde şöyle bir site buldum.. Eski L2Extreme oyuncularının bir arada mesajlaşması için açılmış site

http://l2-extreme.com/
  • L2 extreme tempest ta başlamıştım ilk online oyun deneyimime. O zamanlar C3 tü server ve oyun hayatımın en güzel anlarını bu oyunu oynarken yaşamıştım. Lvl 45 e kadar soulshot ne bilmediğim için bi arkadaşımla dümdüz kasmıştık. Şimdi düşünüyorumda ne azimliymişiz be. Bi ara cruma towerda salamander skin armorlar deli gibi düşüyordu. Günlerce sabahlayarak oradan armor düşürüp sattığımızı hatırlarım. Gludin'in ormanlarında bi lizardman vardı gelene geçene tek atardı. Gözlerim doldu be... ne güzel günlerdi. Çok eziktik o zamanlar ama olsun. Ağızımız açık dionda saatlerce şehir etrafında gezip dionun şehir melodisi olan shepard's flute adlı parçayı dinler, sırf giranda pazar fiyatları pahalı diye dionda pazar açar kendi çapımızda eğlenirdik.Lineage 2 c3 yada c4 olsa bile bu duyguları tekrar yaşayabilirmiyiz bilemiyorum. Ama bu güzel hatıralar herzaman aklımın bir köşesinde yaşayacak

• Mifune duygulandırdın beni :)
  • Fakat öyle değil mi. Keşke hayat lineage 2 gibi olsa, bütün gün yaratıklarla kapışsak. Kimimiz spoil atsa kimimiz soulshotlı silahlarımızla lineage2 müzikleri eşliğinde hunter village i death pass ı keşfetse floran village de evler yapsa. Ucuz politikacılar, geçim sıkıntısı, açlık hastalık sapkınlıklar hepsinden arındırılıp kendimizi lineage dünyasının bi parçasıyken bulsak. Benim hayal ettiğim cennet,lineage diyarı gibi olurdu. Tamam, mükemmel bir yaşam tarzı değil fakat; hiçbir zaman böyle bir diyarda maceradan maceraya koşmaya doyamazdım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.