Şimdi Ara

Lineage 2 GoD Kurulum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar bi süredir lineage ile ilgilenmiyordum yaklaşık 6 ay önce bırakmıştım ve interludeye kadar oynuyordum. şuan god clienti çıkmış ve oyun türkçeye döndürülmüş ? bu konu hakkında biraz bilgilendirirmisinz; oyunu nerden indirebilirim güvenli olarak, nasıl kayıt olurum ve ayrıca türkçe olayı aktifmi ? yani indirceğim god clienti türkçemi ? herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Oyunun türkçe versiyonu henüz bulunmamakta, gitmen gereken adreswww.lineage2.eu
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitx

Oyunun türkçe versiyonu henüz bulunmamakta, gitmen gereken adreswww.lineage2.eu

oyun cok kasıyor laptopda laptop w7 bunu xp yapsak daha fazla performans olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: saitx

Oyunun türkçe versiyonu henüz bulunmamakta, gitmen gereken adreswww.lineage2.eu

oyun cok kasıyor laptopda laptop w7 bunu xp yapsak daha fazla performans olurmu

Bence w7 kalsin , onu upgrade etmeyi yada masaüstüne geçmeyi düsünebilirsin. Bide oyunda lower-detail oynarsan daha iyi olur (oyun icinde alt:p).

Windows xp ye gecersen bu sefer yazilimsal sorunlar hatalar critlerle karsilasabilirsin.

• bendeki sorun oyunu indirdim ama ekran kararıyo bi turlu açamadım ses geliyo ama goruntu yok yardim ederseniz sevinirim :)
  • teşekkürler peki tr eklentisi tahminen nezaman gelir? bir tarih vermediler dimi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.