Şimdi Ara

Lineage 2 türk oyuncular..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türk oyuncuların oldugu server varmı suan yalnızlık cekmemek ıcın.

l2 eternalde 2-3 sene 2-3 serverdada 2-3 senem toplam 5-6 sene gecmisim var.tekrar oynayasım geldi.

kale savasları dragon valley ne gunlerdi

• İsterseniz imzam, İmzam dişi hicbir serverdan bilgim yok Ama cliente dikkat cekerim farkli gelebilir
  • @morfeus

teşekkurler inceledigim kadarıyla baya degisiklikler olmus en son gracia ve freya oynamıstım ama fazlaca turk oyuncu varsa yeni client serverlardada oynayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

@morfeus

teşekkurler inceledigim kadarıyla baya degisiklikler olmus en son gracia ve freya oynamıstım ama fazlaca turk oyuncu varsa yeni client serverlardada oynayabilirim.

Fazla oyuncu var Ama bahsettigimiz server offical server bu arada
    ilk ve son anatolian turk clani mevcut online sayisi 15e falan ulasiyor bu zamanla degismekte, clan disi olanlarda mevcut
    Suanda yani baska alternatifin yok :) varsa senin secimin olur bana gore zaman kaybi, Soyledigine gore girdigin serverda uzun sure oynuyan bireysin o zaman bu firsat kacmaz kolay gelsin...
    Bu arada yakinda ertheia clienti gelecek yeni irk ve 2yeni class birlikte
  • Bu oyunu Çok Merak Ediyorumda Türkçe olacaktı bir ara oldumu acaba bide indirsem hangi severdesiniz raid veya ts varmı sizde
  • ShadowDeath21 S kullanıcısına yanıt
    Türkçe olmadi yeterli cogunluk olmadigi icin ve olmayacak da....
    Main karakterimin oldugu clan ts3 var ama bu sadece ally özel disardan giremezler
    Turk clanimizin da raid call var ama pek fazla kullanilmiyor.. clan chati tercih ediyorlar...
    Zaten avrupa sunucusu olarak 1tane server var imzamdan ulasabilirsiniz...
    Oyunda olan kisiler zaten en basindan beri takilan yada belli zaman gecirmis kisiler Yeni gelen elemanlar balon gibi sisip birakiyor :D
    Belli yasin uzerinde herkes coluk cocuk yok takilmaca :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 28 Ekim 2014; 14:31:43 >
  • teşekkür ederim ben genelde oyunlarda okçu kullanıyorum bu gece indirrim bide ben oyuna daima giremiyorum işler yüzünde bir sorun olurmu klan için
  • Sıkıntı olmaz okcu konusunda clan konusunu sıkıntı yapma kendi zevkini almaya bak oncelikli
    Server icinde daima hareketlilikler var ama clan icinde lvl farklari olunca 1 parti icinde toplanmak sıkıntı oyle dusun...
  • arkadaslar ben bu oyunu 7 8 sene önce oynamıstım sonra paralı fln olmustu simdi tekrar oynamak istedim ama nerden indirilio bedavamı bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunatikk

arkadaslar ben bu oyunu 7 8 sene önce oynamıstım sonra paralı fln olmustu simdi tekrar oynamak istedim ama nerden indirilio bedavamı bilen varmı

sabit başlıklar arasında konuyu arkadaşlarımız anlatmışlar BURAYI inceleyebilirsin.
  • Chronosta oynayan arkadaşlar var mıdır?
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Merhaba

http://www.lineage2.com/en/ su sıteden oyunu ındırıorum gereklı acc ıslemlerını yaptım hangı serverda oynuosunuz cok fazla aktıf olmuyorsanız hangı serverı onerırsınız turkler ppl bakımından ? tesekkurler
  • Aziz Şendemir A kullanıcısına yanıt
    Avrupa olarak zaten tek Core serveri mevcut turkler bakimindan derken Hani kendi derdinde turk cok ama ulke sartlarinda aradaki fark sartlarin da cok birliktelik arama bulmak zor. Tamamen sana bagli ama bazi seyler Girip bakar denersin kaybedecek birseyin yok
    Dandik bir private servera girmiyorsun kasarken karsilastigin kisilerle muhabbet kurup ortalm olusturuyorsun birsekilde her zaman birbirine yardimci oluyorsun....
    Tek kasarim modunda birsey yok her lvlde heryerde mucadele var
    Sen gel 1.2.3 ay serverda kal senin kaliciligini gorelim yada millet görsün bu forumdan gelip 1 haftalik char kasabilen yok daha :D Tabi biz onyargili davranmiyoruz

Not : Officalde oynayipta bu forumdan haberdar olmuyan arkadaslar cok, Forumun Ölü halini görüpte kimse oynamiyor diye dusunce olusmasin... :D
  • Forum yardimlasmadan cok reklam ve atara atar gidere gider yapmak amacli kullanildigi icin bu hallere dustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.