Şimdi Ara

Lineage 2 ve Hp Elitebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında bu konuyu forumda bilgisayar ile ilgili başka bir bölüme de açabilirdim ama sonuç olarak durum L2 ile ilgili olduğundan buraya açtım. Durumumu anlatabileceğim Lineage 2 başılığının altında başka bir başlıkta göremedim. Linktehttp://www.sanalmarketim.com/urun/1fcb8ea3967e0641cd34e4ac7dd018d4/HP-LG668EA-EliteBook-2560p-Core-i7-2620M-4GB-320GB-12.5-Win-7-Pro yer alan bilgasayara sahibim. Bilgisayaramı oyun amaçlı kullanmıyorum ancak masaüstü bilgisayar kullanamadığım zamanlarda L2 oynayabilmek amacıyla L2'yi yeni kurdum ve bu bilgisayar ile Lineage2 oynadığım zamanlar benim için bir işkence haline dönüşüyor. Sürekli takılmalar ve donmalar yaşıyorum. Araştırmalarımda ekran kartının yeteri kadar iyi olmadığını gördüm. Bilgisayar konusunda uzman arkadaşlar konuyla ilgili tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Lütfen konuyla alakasız mesajlar atmayalım. Şimdiden katkılarınız için teşekkürler.

Not: Bu arada model Hp elitebook 2560p-lg668ea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 8 Şubat 2013; 11:49:12 >

• ekran kartı paylaşımlı olduğu için olabilir. zaten laptopda l2 oynamak gerçekten zulüm :D
    Pcye performans için bi kaç ufak ayar çekebilirsin
    benim tavsiyem oyun için yeni bi kullanıcı hesabı aç
    bigisayarım/sağtık özellikler/gelişmiş/ performans/ ayarlara performans için ayarlayı tıkla
    Gamebooster yükle birde öyle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP oyun için değil ki hele laptop bide bulunduğunuz odanın camlarını pencerelerini kapatın kışın l2ye girin o makineyle fırın keser içerisi :D takılmalar ısındığı için oluyor olabilir

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

ve sizin ekran kartı "Intel HD Graphics 3000" en ahmaklardan biri, verdiğiniz paraya yazık olmş o makine için. düşünürseniz yeni dizüstü asus öneririm hem uygun fiyat hem kalite 2si bir arada zor bulunur ama ekran kartlarına da dikkat etmelisiniz "NVIDIA GeForce 610M" harici olanlardan olabilir 635 olur 540 olur

• Ephyon, katkıların için teşekkürler. Gamebooster önemli bir ayrıntı.

Witchblade, bilgisayar oyun için kullanmıyorum zaten. Çalışmalarımı onunla yapıyorum. Masaüstü kullanma imkanım olmadığında L2 oynayabilir miyim diye düşündüm sadece.
    Ancak bu pek kolay gözükmüyor galiba, senin de söylediğin üzere ekran kartı zayıf kalıyor. Acaba ram'dan kullanabilir mi filan diye düşündüm ekran kartı için. Bazı forumlarda ise bu bilgisayarın üzerindeki ekran kartının aşırı yük durumunda işlemciye yüklendiği tarzı yazılar okudum. Ancak görünen o ki L2 ile bu pc den verim almak zor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 8 Şubat 2013; 14:30:28 >
  • ben "ATI Radeon 9250 256MB" bununla hiç değilse oyuna girebiliyorum :D ayarları kısarsanız sizde girebilirsiniz, deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

HP oyun için değil ki hele laptop bide bulunduğunuz odanın camlarını pencerelerini kapatın kışın l2ye girin o makineyle fırın keser içerisi :D takılmalar ısındığı için oluyor olabilir

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

ve sizin ekran kartı "Intel HD Graphics 3000" en ahmaklardan biri, verdiğiniz paraya yazık olmş o makine için. düşünürseniz yeni dizüstü asus öneririm hem uygun fiyat hem kalite 2si bir arada zor bulunur ama ekran kartlarına da dikkat etmelisiniz "NVIDIA GeForce 610M" harici olanlardan olabilir 635 olur 540 olur

benim 435 tıkır tıkır oynatıyor maşallah aynen harici çok farkediyo dünyalar farkediyo hatta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.