Şimdi Ara

LİNEAGE 3 HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LİNEAGE 3 ne zaman çıkacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 11 Mayıs 2016; 17:06:22 >

• Lineage 3'ün database'i bazı developerlar tarafından rakip firmalara aktarılmış.Bu yıl çıkmış olucaktı ama hal böyle olunca l3 ün çıkışını durdurdular.benim tahminim 2010dan önce çıkmaz.
  • ben bir ara 2 adet ss görmüştüm kore forumlarında ama tam olarak nerde gördüm hatırlamıyorum biraz araştırırsan bulursun sende mutlaka.
  • http://img356.imageshack.us/my.php?image=l31oj1.jpg

http://img174.imageshack.us/my.php?image=l32uz3.jpg

http://img356.imageshack.us/my.php?image=l33xa5.jpg

http://img356.imageshack.us/my.php?image=l34yq6.jpg

Note: Unfortunately we will probably not see any screens before 2009, since Lineage 3 will not be released before 2011, but here are some screens of a game the ex-developers, who left NCSoft, currently develop.

• la bılal yıne yapmısın numaranı
  • l3 2010yilinda cikacak bide yep yeni bir grafik motoru ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REALME 7 PRO #ANA KONU
    4 yıl önce açıldı
    Realme 7 ANA KONU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demekkı bızede yep yenı Bılgısayarlar lasım olcak Hade hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

l3 2010yilinda cikacak bide yep yeni bir grafik motoru ile.

Şu anda unreal motoru kullanıyorlar L3 yeni grafik motoru kullanılıcak demişsinde. Bu degişim oyunun havasını aşırı şekilde degiştirir. Kullanıcakları motor hakkında bilgin var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

quote:

Şu anda unreal motoru kullanıyorlar L3 yeni grafik motoru kullanılıcak demişsinde. Bu degişim oyunun havasını aşırı şekilde degiştirir. Kullanıcakları motor hakkında bilgin var mı acaba ?

Java yada mez die biliyorum
  • quote:

quote:

Lineagenin unreal motoruna kaynak gösterirmiain?Unreal motoruyla yapılmış birsürü oyun oynadım lineagenin unreal motoru ile alakası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

quote:

quote:

Lineagenin unreal motoruna kaynak gösterirmiain?Unreal motoruyla yapılmış birsürü oyun oynadım lineagenin unreal motoru ile alakası yok.

Development

Hyeong-Jin Kim, the Production team head for Lineage II, came up with basic concept for the game in early 2000, and development began in October to November of the same year.[2][3] Kim and producer James Bae have stated that their reasons for developing a prequel for Lineage rather than a sequel is that "Lineage will continue to be updated as a game", and that "by working on its past, we will not be risking conflict with the direction of updates that Lineage will take in the future."[2]
    A screenshot showing a female elf moonlight sentinel standing in the Elven Village.

According to Kim and Bae, the game's initial subtitle, "The Chaotic Chronicle", was developed with the intention to "express the large-scale war, strategies, conflicts, and collaborations that we hope to encourage among players."[2]

Lead Game Designer Raoul Kim said that the reason for rendering Lineage II in 3D was "simply because most games today are [also] using 3D graphics", and because they deemed it "more appropriate than 2D for the things that we were going to create." Developers chose to utilize the Unreal Engine 2 game engine because of its capacity to render outdoor scenes and its powerful editing features.[2][5]

According to Game Design team head, Cheol-Woong Hwang, there were different concepts for each of the race's home villages. He described the concept for the human village in Talking Island as "ordinary", while the Elven Village was designed "so as not to lose the natural and royal high-class feeling." They designed the Dark Elven village based on a "grotesque and serious feeling in order to express the rough history of these who had been expelled from the Elves."[6]

Buyrun...

• Unreal Engine 2

Evet doğrudur bi an 3 sandım oha diycektim
  • olursa super olur diger oyunların tozunu attırır walla,o kadar gercek gorunuyorki oyunun icine giresek belli olmayız
  • e iyi guzelde zaten ekran goruntulerine bakarsak adamlar iyce abartmis artik nasil oynicaz ki ztn en azindan kendi adima konusursam dual box zor yapiorm gracia serverlarda ki nerde l3 te cift car acmak!!!zannedersem gene bilgisayar toplicaz
  • ciddi ciddi yakında bizide oyunun icine sokucaklar artık char yerine ben kesmeye baslarım bu efektler sanırım baska bir oyunda yok forever l2 pardon l3u atlamayalım
  • çıksın ama f2p mi p2p mi olacak,bu konuda bir haber var mı?
  • http://lineage3.wordpress.com/2008/03/28/lineage-3-not-yet/

Gördüğüm kadarıyla NCsoft kendi oyun motorunu yazmaya niyetlenmiş, ayrıca wikipedia ya göre oyunun topluma açıklanış zamanı 2011 de olacakmış.
  • @Nympadora muhtemelen p2p olur, Lineage gibi bi oyunu f2p yapıp KO'daki veya Metin2deki bebelerle doldurmak istemezler bence..
  • lineage3 ciksa bile privete serverlar olmicak bildigim kadariyla. bu nedenle gracia final part en son olarak gorunuyor bisim icin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.