Şimdi Ara

Lineage ][ (EPİC SERVERS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EPIC-L2 SERVERS

EPIC L2 -http://www.epicL2.com

Arkadaşlar, Lineage II'yi bilenler zaten hastası, bilmeyenler için ufak bir açıklama geçmek istiyorum. Knight Online, silkroad vb oyun tarzına sahip olan Lineage II, görsel efektler, oynanabilirlik, silah-zırh-item vs'nin çeşitliliği, karakter sınıflarının ve skillerin çokluğu gibi birçok yönden bu oyunlardan ayrılmaktadır. Diğer oyunlarla kıyaslamasını kendiniz yapmanız, bugüne kadar oynamamakla neler kaçırdığınızı ve ne kadar haklı olduğumuzu görmeniz için sizi de bekliyoruz. Mutlaka en az 1 kere deneyin ;) pişman olmayacaksınız.

Yazının amacına gelirsek... Yeni açılan Lineage II serverlarımıza herkesi bekliyoruz. Serverlarımıza üye olmak ve oynamak tamamen ücretsizdir. Serverların 1 yıllık ücretleri peşin ödendiğinden 1 yıl içerisinde kapanma riski yoktur (Büyük bir aksilik olmaz veya F B I peşimize düşmezse :))) ).

30x ve 3x olmak üzere 2 adet serverımız mecvuttur. Bilmeyenler için örnekle ufak bir açıklama : 30x serverda max lvl yani 78'e ulaşmanız 2-3 hafta sürerken, 3x'te bu 1 yıldan fazla sürer).

Serverlarımızın özellikleri :

Tamamen Offical C4 Serverlar (java emulatörlere kanmayın ;))
    Tüm C4 özelliklerine ilaveten tüm C5 skill ve itemları eklenmiştir. Çok yakında interlude eklentileri de yapılacaktır.
    Hero
    Subclass
    Nobless
    Balık tutma
    Olimpiyat
    Full Gm Shop
    Kötü buffı engellemek için tüm bufflar party buff haline getirilmiştir
    Buff süreleri 2 saattir
    Dance ve Song Scrollları eklenmiştir
    Npc Buffer
    S-Grade Epic Armor Set
    Bütün Sa Silahlar
    1. ve 3.Class Quest itemleri
    2. Class'ı Otomatik degistiren Npc
    Her Hafta 2 Siege
    Her Hafta Ödüllü Eventler
    Anlık ödüllü Eğlenceler
    Oyuncu ve Clanlar hakkında anlık istatistikler

ÜCRETSİZ OYUN HESABINIZI OLUŞTURMAK İÇİN :
    http://www.epicl2.com/register/register.asp

Lineage2 C4 mevcut olan arkadaşlar için kurulum :

1- system klasörünü tamamen silin. (oyunun kurulu olduğu klasördeki system klasörü)
    2- http://www.epicl2.com/EPIC-L2updaterSetup.exe yi indirin ve çalıştırıp kurulumu başlatın. (Kurulum sırasında oyunun seçili olduğu klasörü seçmek zorundasınız aksi taktirde updater çalışmayacaktır! Yardım için http://www.epicl2.com/tr/index.html)
    3- Masaüstünüzdeki EPIC LINEAGE2 UPDATER'I çalıştırıp güncellemeleri yaptıktan sonra oyuna bağlanabilirsiniz.

Lineage2 C4 oyunu olmayan arkadaşlar :

Oyunu indireceğiniz linkleri http://www.epicL2.com/tr adresinden edinebilirsiniz. YA DA bu devasa oyunu indirme zahmetinden sizi kurtarmamızı isterseniz özel hazırlanmış DVD'mizi kargolayabiliriz.

DVD içerisinde neler var ?
    - Serverlarımıza bağlanmanızı sağlayacak Lineage II C4 kurulumu. (Hiçbir yama yapmak zorunda değilsiniz.)
    - Lineage II oynamayı öğreten Türkçe videolar.
    - Lineage II oyunu hakkında detaylı bilgi ve yardım alabileceğiniz Bedava Türkçe site linkleri.
    - Masaüstü resimleri
    - Updater Programı

ADRESİNİZE KARGOLANACAK BU DVD TAMAMEN ÜCRETSİZDİR!!! (Kargo ücreti size aittir.)
    SİPARİŞ İÇİN : dvd@epicl2.com ya da epicL2dvd@gmail.com

Eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz...

EPICL2 TEAM

• hayırlı olsun
  • ben gelirdim ama c4 oynamam interlude varken
  • hyrLi oLsun isin duzgun guzeL oLur test etmek icin sabirsizlaniom c4 u arkLardan alim bakicam guzeL biseye benzio.. BasariLar
  • hayırlı olsun deneyeceğim ama interlude olarak açsaydınız eminim daha fazla playerin ilgisini çekerdi
  • hosting sirkette sorun var galiba site gelmiyor veya ttnet sucx

bi de staff list de kimler var tanıdıgımız kişiler mi mrk ettim? bu arada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 23 Ağustos 2007; 18:10:22 >
  • Hayirli olsun..Yapabilcegimiz bişi warsa yardima haziriz l2loyal takimi olarak..
  • Keske interlude acsaydiniz arkadaslarin dedigi ama oLsun.. hayırlı vede uzun sureli olmasi dilegi ile..
  • bu epicl2 kac xp ve adena?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PinkyBoy
    bu epicl2 kac xp ve adena?

quote:

Orjinalden alıntı: SuperGuezmer
    30x ve 3x olmak üzere 2 adet serverımız mecvuttur. Bilmeyenler için örnekle ufak bir açıklama : 30x serverda max lvl yani 78'e ulaşmanız 2-3 hafta sürerken, 3x'te bu 1 yıldan fazla sürer).

1280*960 çözünürlüğe göre resimden sonra 10. satır 3. paragraf.
  • Umarım iyi olur ama sanırım ben oynuyamam bende c5 ve interlude var ama arkadaşta var c4 cd de varsa onda denerim
  • girip bi deniycektim ama uptaderde sorun var sanırım
  • tamam ben herşeyi anladimda siz TR nin ilk lineage 2 serveri olduğunuzdan eminmisiniz

ben c3 te olan bi server saniyodum
  • kastetmek istedikleri türkiyede ilk l2 serveru kuran kişiler tarafından kuruldu ama onlardan önce kuranlarda oldu

GANSH i taniyorsunuz server onun
  • moonstar bide l2turk tu sanırım Turkiyenin ilk serverlari..
  • yani server l2 loyal gibi bişi ilk türk serverı kurucularından da oluşuyorsa ii bişe olsa gerek gelip denemek isterim
  • yaw bu updaterda bi sorun olabilir miii ?? system falan cikmio da
  • bisi sormak istiyorum npc buffer mevcutmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

GANSH i taniyorsunuz server onun

Arkadaşlar artık bunaldım ve bu da tam yerinde bi mesaj oldu sabrımın taşması için. Msn'den de artık lütfen sorular yağdırmayı bırakın. Server benim falan değil. Server benim olsa hatta o kadar maddi durumum olsa millet oynamayı öğrensin diye java server açmazdım.

Siteyi ben yaptım, updater programını da ben yaptım ve ayrıca talep üzerine ufak bir de yönetim programı yazdım. Tüm bunların karşılığını da maddi olarak aldım. Ayrıca oyunda bir de GM karakter verildi gerçi daha hiç fırsat bulup da bakmadım çünkü gm karakter delisi değilim. Ben istediğim zaman açarım java serverımı, arkadaşlarım ve sevenler gelir, veririz eğlencenin gözüne keyifli bikaç saat geçiririz olur biter.

Serverın sahibi arkadaşlar baya istekliler bu iş için. Umarım başarılı da olurlar ve server sürekli bir server olur ve böylece kimsenin emeği boşa gitmemiş olur.

Uzun lafın kısası, karşılığını ödedikten sonra hangi server olduğuna bakmaksızın updater programlarını da yaparım, yönetim programlarını da.

SERVER BENİM DEĞİL! BEN YAZILIM DESTEĞİ VERDİM. HERKESE OYNADIĞI SERVERDA İYİ EĞLENCELER ARKADAŞLAR

• server java mı O.O
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.