Şimdi Ara

Lineage ][ (EPİC SERVERS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

server java mı O.O

Yuh burdan bunu anladıysan sana
  • Öncelikle hayirli olsun serverinizin oyuncusu ins çok olur.Hersey cok guzel dusunulup yapılmis emeginize saglik.Birkac sorum olcak
    1. npc buffer yazmişsınız peki ben oyunda öyle bir npc gormedim sonra mi eklenecek.
    2. dans ve song icin scrollar satiliyor fakat epic gold itemi istiyor, ayni zamanda S grade silah ve armorlar icinde gecerli epic itemler bu itemleri nerden bulcaz.Para ile sizden satin mi alicaz.
    3.Epic armorlari ben traderda goremedim armorlar raid boslardan mi dusuyor.
    4.serverinizi C4 offical diye lanse ettiniz.C4 serverı uptade edip C5 yapabilrisinizde interlude offical nasil olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiardo -- 26 Ağustos 2007; 4:07:22 >
  • Ewet arkadaşım ben de oynuyorum serverda ancak npc buffer ben de göremedim. muhtemelen daha sonra ekleyecekler. Bu Epic gold falan onlar da varka ketra fog ve imp de düşüyormuş. Scrollar da dediğin gibi biraz komik olmuş, sadece üst leveller alabilir o itemla. Ama buff sürelerinin 2 saat olması güzel. Epic armorlar muhtemelen bosslardan düşüyordur interlude işini ben de anlayamadım.
  • Ewet arkadaşlar bi haberim var artık kiminiz buna Müjde mi der ne der

EPIC-L2 tayfası biraz sabırsız çıkmış ve aralarındaki bir tartışma sonucunda Serverları kapatmışlar. E aslına bakarsanız bunu beklemiyor değildim; çünkü ne kadar modifiye olursa olsun sonuçta C4'tü.

Ben de bunun üzerine ismi devralarak hemen Eray kardeşimin yayınladığı L2J interlude serverını çaktım makineye. Birkaç eklenti yapıyorum. Birkaç güne devreye girecek server. Tabii ki official server stabilliğinde olamaz ancak interlude oynamak isteyenler için bir alternatif teşkil edecektir.

Herkese iyi eğlenceler...

• bir son daha! ne zaman bitecek bu kapanmalar!! ne ilkti nede sonmu? KORKUYORUM!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gansh

Ewet arkadaşlar bi haberim var artık kiminiz buna Müjde mi der ne der

EPIC-L2 tayfası biraz sabırsız çıkmış ve aralarındaki bir tartışma sonucunda Serverları kapatmışlar. E aslına bakarsanız bunu beklemiyor değildim; çünkü ne kadar modifiye olursa olsun sonuçta C4'tü.

Ben de bunun üzerine ismi devralarak hemen Eray kardeşimin yayınladığı L2J interlude serverını çaktım makineye. Birkaç eklenti yapıyorum. Birkaç güne devreye girecek server. Tabii ki official server stabilliğinde olamaz ancak interlude oynamak isteyenler için bir alternatif teşkil edecektir.

Herkese iyi eğlenceler...

iste simdi hayirli olsun kanka

• l2kings den en sonra en hızlı kapanan 2.server
  • gansh acinca haber verr
  • Bu nasil is yaw cok seriler walla acmalariyla kapamalari bir oldu..
  • ana l2kings de mi kapandı

Yaw benim bolluk server bile 2-3 ay açık kaldı Neyse gülme komşularına...

Arkadaşlar açtım serverı. 2 günde bu kadar iş çıkarabildim idare edin. Muhtemelen 1 haftaya kadar tüm eksikleri gideririm. Herkese iyi eğlenceler...
  • su anki deil ilk başta açtıkları 1 gün doldurmadan kapanmıştı oyle hatırlıom

link fln var mı patch nası indircez gircez ? loyal kapalı iken girerim
  • Arkadaşlar epicL2 site, updater ve serverını baya iyi bir ücret + 1 gm karakter karşılığında devretmiş bulunuyorum. Yakında olan arkadaşlarla kutlamaya çıkarız artık

Yakında da askere gideceğim için server açma işini artık kapatmış bulunuyorum. Gidene kadar Server açıp da desteğe ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmaya devam edeceğim. Sitem zaten emrinize amade...

Burdan tüm Lineage2 severlere ve Kına yakmak isteyen İsmi Lazım Değil birkaç Kendini Bilemeze duyurulur.

Herkese Bol bol + basacağı Lineage'li günler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.