Şimdi Ara

Lineage II Crash Report

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar oyunu update ettim L2 eternia serverini kurdum bana bu hatayi veriyor
    Lineage II Crash Report baslıgı altında

2009.8.4 11:11:28
    CPU : AuthenticAMD AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+ @ 2916 MHz 2046MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce 8800 GT (6932)
    PosCode : LS1(83) -84057:243341:-3729 2/1 [757]

Assertion failed: Index<=ArrayNum [File:d:\work\ct2final\2009_01_21\warfare2110\core\inc\UnTemplate.h] [Line: 532]

History: FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Mesh Magic.MMagic_m000_f NULL) <- UMeshComponent::LoadMeshComponent <- UMeshContainer::UpdateFirstMeshComponent <- AActor::UpdateFirstMeshComponent <- User::UpdatePawnMeshContainerByFace <- User::UpdatePawnMeshContainer <- User::SetPawnResource <- FL2UserSetPawnResourceManager::Tick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

oyunu oynamak istiyorum ama diger serverlardada aynısını yapıyor bılen arkadaslar varsa lutfen yardım etsınler kac gundur bakıyorum bulamadım bu konu onceden acılmıssada sımdıden o. dılerım cok baktım ama bulamadım :(

• sen bana msnden ulasma yada gelıp evden sorma ondan sonra forumlarda surun bırtane adam cevap vermesın...
    Salak mert gelıp sorsana bana vereyım dosyaları vs..ve anlatayım nasıl yapıcagını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

sen bana msnden ulasma yada gelıp evden sorma ondan sonra forumlarda surun bırtane adam cevap vermesın...
    Salak mert gelıp sorsana bana vereyım dosyaları vs..ve anlatayım nasıl yapıcagını..

• Komik bisemi warda guluyosun kardesım ben gulunecek bise bulamadımda ????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfir3

Komik bisemi warda guluyosun kardesım ben gulunecek bise bulamadımda ????????

Mert Reco ya neden kızıon lan ..Bende sana kızıorum Mert Kac Gun oldu len ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counter-Strike Beta 7.1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.