Şimdi Ara

Lineage II Forever (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende göz atayım dedim siteye giremiyorum tam olarak ne zaman açılıyor denemek istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Bende göz atayım dedim siteye giremiyorum tam olarak ne zaman açılıyor denemek istiyorum :)

Site şu anda açık zaten ercan ;)
  • Oyunu takip eden arkadaşlarla beraber sağlam bi clan kurabilrsek iyi şeyler yapabiliriz.Oyunda takip edelim birbirimizi.
  • quote:

Bende göz atayım dedim siteye giremiyorum tam olarak ne zaman açılıyor denemek istiyorum :)

17.00 da açılıyor iyi bi clan olacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben X

Oyunu takip eden arkadaşlarla beraber sağlam bi clan kurabilrsek iyi şeyler yapabiliriz.Oyunda takip edelim birbirimizi.

Zaten toplanamayıp oyunda Türk arkadaslarla dağılırsak bir anlamı kalmayacak benim için serverin. Geliyorsam Türk arkadaşlar olduğu için geliyorum. Hüsrana uğramakta istemem açıkcası yıllar sonra oyuna dönme kararı almışken...
  • Bence sorun olmaz güzel düşünmek lazim :)
  • Ben HE açıp oyuna dalıyorum o halde bilginiz olsun. Kim clan kuracaksa nick yazsın ulaşabilelim.
  • arkadaş ctrl z yaptım bütün yazdığım gitti forumdan ya niye hepsini siliyo :s

ercan oyuna girersen beni bulursun party kurarız kasarım ben seni asist alırsın bana :D ve clan kursun birisi (ben uğraşamam, hem tam istikrarlı da oyuna giremem ilgilenebilecek birisi kursun clan toplanalım hep birlikte)

nick: Witchblade, Hawkeye açarım bu serverde takılırız :D hadi bakalm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

arkadaş ctrl z yaptım bütün yazdığım gitti forumdan ya niye hepsini siliyo :s

ercan oyuna girersen beni bulursun party kurarız kasarım ben seni asist alırsın bana :D ve clan kursun birisi (ben uğraşamam, hem tam istikrarlı da oyuna giremem ilgilenebilecek birisi kursun clan toplanalım hep birlikte)

quote:

Ben HE açıp oyuna dalıyorum o halde bilginiz olsun. Kim clan kuracaksa nick yazsın ulaşabilelim.

VeYsHeLL ve arkadaşları kuracak clanı bende hemen açıldıgı gibi giricem nick hell olacak mage açıcam necro yapıcam sonrasında haberleşelim pt ile kasması daha kolay olur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

quote:

Ben HE açıp oyuna dalıyorum o halde bilginiz olsun. Kim clan kuracaksa nick yazsın ulaşabilelim.

VeYsHeLL ve arkadaşları kuracak clanı bende hemen açıldıgı gibi giricem nick hell olacak mage açıcam necro yapıcam sonrasında haberleşelim pt ile kasması daha kolay olur ;)

ptde mage olması güzel olur, tamam haberleşiriz ama aklıma geldi sormak istiyorm mage mi iyi archer mi? bu serverde mageler overpower diye yakınıyorlardı neci açsak? her class uyar bana :D

• Karakter ismin Lorien olacak büyük ihtimal ile serverin durumuna göre 2 karakter arasında kaldım eger subclass görevi basit ise büyük bir ihtimal ile Dwarf acacagım fakat subclass islemi uzun sürecekse Orc büyücüden yanayım... Oyuna girmeden önce birbirimizin nicklerini alırsak daha saglam olur onun dısında kurulacak clan saglam olursa zaten birkaç gün içinde teamspeak tarzı bir program üzerinden iletişime geçeriz diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

quote:

ptde mage olması güzel olur, tamam haberleşiriz ama aklıma geldi sormak istiyorm mage mi iyi archer mi? bu serverde mageler overpower diye yakınıyorlardı neci açsak? her class uyar bana :D

Valla güzel yayın varsa ancher de iyi ama + basman lazım :D pt de olacağı için sorun olmaz istediğini :)

quote:

Orijinalden alıntı: Lorien3535

Karakter ismin Lorien olacak büyük ihtimal ile serverin durumuna göre 2 karakter arasında kaldım eger subclass görevi basit ise büyük bir ihtimal ile Dwarf acacagım fakat subclass islemi uzun sürecekse Orc büyücüden yanayım... Oyuna girmeden önce birbirimizin nicklerini alırsak daha saglam olur onun dısında kurulacak clan saglam olursa zaten birkaç gün içinde teamspeak tarzı bir program üzerinden iletişime geçeriz diye düşünüyorum...

Tamam dostum hell olacak nick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 22 Aralık 2012; 16:08:29 >

• tamam olurum archer :D c grade armor giyerim, inşallah l2jfrozen değildir pack elimizde patlamasın char sonra :D

+ http://www.forum.lineage2forever.eu/index.php?/topic/49-blacksea-of-turkey/ bu neyin kafasıdır arkadaş ya :D
  • That Crazy Lazs! :D
  • dedim daha sağlam olacak diye :D
  • Kurdum beklemedeyim HE açıyoruz akıyoruz hadi bakim.
  • beyler wipe atılmadan önce subclass görevinin durumunu inceleyebilen birisi oldumu , olduysa bana bilgi verebilirmi en acilinden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorien3535 -- 22 Aralık 2012; 16:53:37 >
  • http://www.2shared.com/file/Ry8aLm2i/Option.html

bilgisayarı yavaş, yada ekran kartı düşük olanlar için option.ini siz oyun içine girince de yaparsınız 2 ayar tamam olur

bu arada 5 dakika kaldı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorien3535

beyler wipe atılmadan önce subclass görevinin durumunu inceleyebilen birisi oldumu , olduysa bana bilgi verebilirmi en acilinden :)

subclass questi yoktu :D simdi bilmiyorum :)
  • subclass yoksa büyük itimal dwarf açarım ki dwarf olmadan olmuyor :) ve son 1 dakikamız :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.