Şimdi Ara

Lineage II Forever

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Server rates:
    Exp/Sp: 100x
    Adena: 100x
    İtem drop: 45x
    Spoil: 20x

Ayrintilar sitede.

Minimum 200 Maksimum 350 ppl online oluyor.
    Güzel server denemek isteyenler pişman olmayacak.

• evet, gerçekten güzel server tavsiye edebilirim playeri güzel sistemi de güzel :D (PCBang yerine online playerleri koymşlar çok hoşuma gitti :D bütün serveri sadece oradaki online sayısını gösteren şey üzerinden değerlendirebilirim :D ) girdim azcık takıldım, sonra aklıma sınavım geldi çıktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

evet, gerçekten güzel server tavsiye edebilirim playeri güzel sistemi de güzel :D (PCBang yerine online playerleri koymşlar çok hoşuma gitti :D bütün serveri sadece oradaki online sayısını gösteren şey üzerinden değerlendirebilirim :D ) girdim azcık takıldım, sonra aklıma sınavım geldi çıktım :D

Aynen dostum server 8 aralıkta açıldı. B grade e kadar shoplardan alabiliyorsun geri kalan a ve s grade itemleri hayvanlardan düşüyor.
    Türk sayısı biraz az clan işlerinden anlayan biri olsa Türk clanı kurulabilir aslında benim çevrem olmadıgı için pek girişmiyorum o işlere.
  • ben kurup, arkadaşlarla girip oynamak isterdim ama malumum üst yorumumdaki son cümlemde geçiyor :D
  • Sınavlar daha önemli tabi :)
  • Ulen içiniz içinizi yiyor oyun oynamak için, neymiş sınavlar daha önemliymiş peehhh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Ulen içiniz içinizi yiyor oyun oynamak için, neymiş sınavlar daha önemliymiş peehhh..

+1
  • içimiz içimizi yemiyor demedik ki biz :D sınavlar daha önemli, L2den uzak durmalıyız sadece :D
  • Sen ondan uzak durabilirsin ama o senden uzak durmaz, bunu biliyorsun değil mi maykıl?
  • Server mükkemmel diyebilirim ama dün itibari ile baya oyuncu birakti. Enteresan olan şey ise neden biraktilar ne oldu bi türlü cözemedim yoksa herşey güzel serverda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben X

Server mükkemmel diyebilirim ama dün itibari ile baya oyuncu birakti. Enteresan olan şey ise neden biraktilar ne oldu bi türlü cözemedim yoksa herşey güzel serverda

Yarın tekrar açılacak bug varmış onu düzeltecek gerçi düzeltmişti ama malı götürenler yüzünden wipe atmak zorunda kaldı 10-15 kişi Türk olarak başlıyacaz Sen Ankakuşu nickli oyuncusun galiba ben Hell :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Server mükkemmel diyebilirim ama dün itibari ile baya oyuncu birakti. Enteresan olan şey ise neden biraktilar ne oldu bi türlü cözemedim yoksa herşey güzel serverda

Yarın tekrar açılacak bug varmış onu düzeltecek gerçi düzeltmişti ama malı götürenler yüzünden wipe atmak zorunda kaldı 10-15 kişi Türk olarak başlıyacaz Sen Ankakuşu nickli oyuncusun galiba ben Hell :)

aynen yarin başlayalım ozaman hep beraber yine

• @Ben X sen ViciousLegends de bulundun mu daha önce?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

aynen yarin başlayalım ozaman hep beraber yine

Daha sıkı olacak bu sefer ;)

• Neyse biz geç girmiştik zaten yarın wipeden sonra serveri ele alalım b grade bishopla o adamlar bizi kesemediyse bilemiyorm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

@Ben X sen ViciousLegends de bulundun mu daha önce?

Kardeş tam olarak hatirlamiyorum ama olabilir seninle bi klanda oynamıştık o dur kesin.
  • evet, birlikte oynadık ama o zamanlar hangi nicki kullanıyordm onu hatırlayamadm :D hatırlayamazsn beni ama ben hatırladm bi soriyim dedim emin olmak için
  • Bende giricem ama sv daha açılmadımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koroglu28

Bende giricem ama sv daha açılmadımı ?

lithuania serveriymiş uzun ömürlü server olacağını sanmıyorm, kötü oldu lithuania serveri olması ama bugün saat 17:00da açılacakmş sen 15:00da bekle :D countdown koyar onlar açılınca girersin

CLAN AÇACAK OLAN VAR MI? VEYSEL ABİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

Neyse biz geç girmiştik zaten yarın wipeden sonra serveri ele alalım b grade bishopla o adamlar bizi kesemediyse bilemiyorm :D

Şuan sitesine giremiyorum ama inşallah bakım veya değişiklik yaptıgı içindir :D

Düzeldi site 17.00 da açılıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 22 Aralık 2012; 13:32:10 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.