Şimdi Ara

Lineage II Forever (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Login server girişi aktif edildi. Hadi hayırlısı bakalım :)
  • açıldı girin girin lorien human aç sub görevli uğraşma onunla
  • ne oldu beyler :D hani toplanıyorduk birlikte kasıyorduk hallediyorduk herşeyi? koca forumda 15-20 kişi toplandık türkler diye yazıyorsunuz abi oyunda 3kişi kasıyoruz :D
  • Şu an 10 kişi organize olduk deli gibi kasıyor pvpmizi yapıyoruz bossları kesiyoruz. Geç olmadan gelecek arkadaşlar var ise bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Şu an 10 kişi organize olduk deli gibi kasıyor pvpmizi yapıyoruz bossları kesiyoruz. Geç olmadan gelecek arkadaşlar var ise bekliyoruz

Bende geldim sizler kadar iyi bilmesemde geldim player biraz daha artsa güzel server
  • 51oldum 100x ama kasmas zor geldi sanki bana bide alişmişm anthars lairda kasmaya orayi farm zone yapmıslar sanırım gittigim gibi pkladilar
  • dün gece lair deki bossu kestik dadından yenmedi valla .) oyun güzelleşiyor git gide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben X

dün gece lair deki bossu kestik dadından yenmedi valla .) oyun güzelleşiyor git gide :)

Yeni gelenleri kasanlar varmı ?
  • Dedim daha sıkı olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

dün gece lair deki bossu kestik dadından yenmedi valla .) oyun güzelleşiyor git gide :)

gir kasiyim seni gircem şimdi oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

var manifesto clanindan kim varsa söyle kasar seni .)
  • Server açılalı 1 hafta civarı oldu sanırım Manifesto clani olarak sadece Türklerle birlikte serveri ele aldık diyebiliriz skype ortamında gayet neşeli ve bir birine bağlı olarak oynuyoruz skype kullanmayan arkadaşlarımızda inşallah onlarda aramıza katılır neyse kısa özetliyelim henüz hiç pvp kaybetmedik oyundaki herkes bizden çekiniyor :)

Bugün saat 12:00 herolar belli olacaktı yani 27 dakika önce belli oldu sanırım ben şirketteyim takip edemiyorum clanimizde bi kaçtane hero var yani öyle bekliyoruz. Aramıza katılmak isteyenler varsa oyuna girip VeYsHeLL HeRoEs yada Conn0y a pm atabilirler mümkünse eli açık kişiler olsun ( kasmadığı vote itemini clan skill için feda edemeyip 2 tane coini esirgemeyen) kişiler :D biz zaten herkese gerekli yardımları yapıyoruz gelen herkese hemen hemen kestiğimiz bosslardan itemlerden paylaştırıyoruz memnun olmayanda yok şuanlık En önemliside clande sadece Türkler var bu ap ayrı bir duygu ocağın 5inde Adenide alıcaz inşallah şuanlık herşey iyi :)

• item yapma kolaymı gençler ? :) kolaysa hemen geleyim :) eğer zorsa spoille ugrasamam .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JingJong -- 28 Aralık 2012; 14:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JingJong

item yapma kolaymı gençler ? :) kolaysa hemen geleyim :) eğer zorsa spoille ugrasamam .)

baştan böyle dediysen hiç girme
  • Aynen aga sana her konuda katılıyorum server max 2 hafta sürecek bıktım kas bırak kas bırak o yüzden kolay bir server arıyorum + Skype kullanmayın cok kasıyor en rahat program Raidcall tavsiye ederim ...
  • SERVER BU GUN İTİBARİ İLE BOKU YEMİŞTİR HAYIRLI OLSUN :d :d :d :D
  • Türkler çıktı, bakalm ppl kalıcakmı serverde :D
  • En son baktım biz oynarken 200+ olan online sayısı şu an itibarı ile 55 kişi ve bunlara offline shoplar da dahil. Güzelim servera yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

En son baktım biz oynarken 200+ olan online sayısı şu an itibarı ile 55 kişi ve bunlara offline shoplar da dahil. Güzelim servera yazık oldu

http://l2blaze.net/ Beklerim
  • biz serverdan çıkınca adamlar npc lerle savaşmak istemedi herhalde :D aynen gerçekten çok yazık oldu ama l2 kariyerimin en güzel pvplerinde ilk 3 girecek 2 pvp yaptım orda :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.